Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvssfdui

Dlaczego dziewczyny nie lubia oczytanych facetów??

Polecane posty

Gość Ju...
Zależy, co czytają.:)

Gość pozwolę sobie
nie zgodzić się z tym

Gość erwrrw
A po co im oczytany facet ? Takich lubią za przyjacieli a nie jako swoich mężczyzn. Facet musi działać a nie czytać.

Gość facet musi
interesowac sie sportem inaczej jest niemeski

Gość Kalibra
Rzeczywiście ciekawa sprawa:) Kiedyś byłam na działce,a na sąsiedzkiej zobaczyłam chłopaka czytającego książkę,nie zrobił na mnie szczególnego wrażenia

erwrrw \"A po co im oczytany facet ? Takich lubią za przyjacieli\" Hmm, moja droga... Ty chyba rzeczywiście niewiele czytasz i z czytającym facetem nie znajdziesz raczej wspólnego języka... :classic_cool: Tak na marginesie: ci przyjaciele - tych przyjaciół :D

Gość mój facet...
jest przystojny to dla mnie podstawowe kryterium to co czyta mnie nie obchodzi tacy kolesie sa strasznie nudni i bez fantazji

bo przeważnie tacy faceci są głupio mądrzy...wydaje im się że wszystyko najlepiej wiedzą...

Gość ardesia...
facet powinien byc ladny fajnie sie takim pochwalic przed kolezankami

Gość żółw zółwiowi oka nie wykole
o Matyldo... no, to witamy w świecie ćwierćmózgów :O :O Po co mężczyźnie intelekt, zainteresowania, wiedza, po co ludzie mają ze sobą rozmawiać? Facet powinien być przystojny, miec kasę i dobrze rżnąć :O

Gość gabba..
nie lubie takich facet nie powinien sie interesowac jakimis glupotami

Gość hmmm a czemu
faceci wolą plastikowe piękności na wzór lalki barbie a nie oczytane, inteligentne kobiety?

Gość Ju...
Uwielbiam mężczyzn, którzy lubią czytać. Jak napisałam - zależy co kto czyta. Prasę czytać się powinno, pozycje książkowe - wedle gustu.:)

co za bzdura? ja sama czytam ogromne ilości książek. Różnych, a czytam wszędzie gdzie się tylko da i w każdej wolnej chwili. facet, który czyta imponuje mi:) Być może dlatego, że rzadko zdarza się spotkać mężczyznę, który lubi czytać. A jeśli jeszcze w kwestii doboru książek mamy podobny gust to już w ogóle rewelacja:D

Gość Andrzej z Aleksandrowa.
kobiety nie znosza takich facetów bo same nie maja zadnych pasji tacy mezczyxni irytuja ich.

to uważasz że porozmawiać można tylko z mężczyzną który czyta książki?...mój mąż nie czyta książek,nie pije piwa i nie ogląda meczy a porozmawiać z nim można na każdy temat...inteligencji nie \'\'nabywa\'\' się poprzez czytanie czy pasje...tak trudno to zrozumieć niektórym...

Gość Langwedocja
yhy, wobec tego z przyjemnością posłuchamy, na jakie tematy rozmawiasz z mężem i co go interesuje? :) Chyba niewiele jest dziedzin, o których wiedzę można pogłębiać bez udziału książek. Twój mąż jest podróżnikiem, krytykiem filmowym czy domowym filozofem?

Gość szaruga za oknem
Jak to nie lubią ????

moim zdaniem inteligencja jest wrodzona....albo jesteś inteligentny albo nie...skoro według was inteligencję można \'\'nabyć\'\' to jak wytłumaczycie ludzi po studiach,oczytanych a zachowujących się jak najwięksi prostacy,hamy,zadufane w sobie bubki.... niektórzy ludzie po podstawówce są bardziej inteligentni niż niejeden po studiach...

boshe wiedziałam że zaraz będą głupie docinki...no i nie myliłam się...tak głupio gadacie a wasi mężowie (jeśli wogóle macie) też \'\'pewnie pochłaniają książki jedna za drugą\'\' :o...

mylisz pojęcia moja droga. inteligencja nie jest wrodzona - co już zostało udowodnione naukowo - wtedy byłaby dziedziczna a tak nie jest. jest nabywana w procesie socjalizacji i edukacji. mozna miec predyspozycje ale nie ją samą w sobie przypadki geniuszu są rzadkością, mówimy o więszości przypadków.

właśnie Andrzej o to mi chodzi...jedno z drugim nie ma nic wspólnego...

Gość Langwedocja
ludzie po podstawówce zazwyczaj mają świadomość, że za słowo "hamy" dostać pałę z polskiego :) Inteligencja jest cechą wrodzoną, w odróżnieniu od poziomu intelektualnego, który kształtuje się stopniowo, w oparciu o posiadaną wiedzę, oczytanie, własne przemyślenia czy poglądy wysnute na podstawie znajomości klasycznych zagadnień i znajomości faktów z różnych dziedzin. A sposobem ich poznania zazwyczaj są książki :) Chamstwo zaś jest określonym sposobem bycia czy standardem zachowania i od wykształcenia i IQ nie zależy.

Gość pan
langwedocja--> mysle ze najlepiej to zobrazowalas i wlasciwie w twojej wypowoedzi jest wszystko

ale żeś mi dowaliła z ty \'\'hamem\'\' :O...normalnie do jutra się nie pozbieram :O:D:D