Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvssfdui

Dlaczego dziewczyny nie lubia oczytanych facetów??

Polecane posty

Gość Ju...
A czy to ważne, o czym ludzie rozmawiają i czy to coś wnosi, czy nie? Najważniejsze, żeby czerpać z rozmowy przyjemność, żeby się dobrze dogadywać po prostu.:) Ale pytanie topikowe jest głupawe, to fakt.:P

zadane w temacie pytanie ma sens, bo z pewnoscia istnieje grupa kobiet nie lubiacych oczytanych facetow. a jesli ma sens, postaram sie na nie odpowiedziec, choc nie naleze do grona stroniacych od oczytanych mezczyzn. wydaje mi sie, ze oczytani mezczyzni moga odstraszac pewien typ kobiet, kobiet niedowartosciowanych, z niska samoocena, kobiet posiadajacych ojcow, ktorzy nigdy ich nie doceniali, wiec wyroslo w nich przekonanie, ze nie moga byc lepsze od mezczyzny. drugi typ kobiet, ktore moga odstraszac oczytanie faceci, to kobiety nieoczytane, niewyksztalcone, z niezdana matura, po zawodowce, itd... tak mi sie wydaje. czy to wyjasnia autorowi tematu problem?

Gość dajcie spokój
jak się nie czuje potrzeby robienia NICZEGO oprócz siedzenia w domu mając zaledwie 24lata i czekania na męża aż wróci z pracy zabijając czas na kafe to jakie można mieć horyzonty??? no błagam Was.. można rozmawiać na przykład o chodzeniu raz w tygodniu na solarium albo o nowych tipsach czy czymś taki, albo o cellulicie Dody... takie tematy na szczęscie są w ciągłym ruchu :) znam kilka takich par - to sa dopiero SZTYWNIACY - o NICZYM z takimi nie mozna pogadac, bo w niczym sie nie orientuja.. z wyjatkiem ww tematów o sensacyjnym zyciu gwiazdek

no widzisz to masz inne tematy oprócz książek...ja tak samo...zrozum to...to dam ci przykład o czym ostatnio rozmawialiśmyskoro tak bardzo chcesz...więc rozmawialiśmy o domu który chcemy kupić...o tym że później jedziemy w odwiedziny do babci...teraz jesteś zadowolona?

tylko ciekawe że te \'\'oczytane ,z horyzontami\'\' też siedzą na kafe...

Rozmowa o domku i o jezdzie do babci-------to rozmowy ktore rzeczywiscie bardzo swiadcza o tym jaki twoj maz jest intelegentny:))))

muszę już zmykać bo mąż przyszedł z pracy i idziemy wziąć wspólną kąpiel ;)

Gość dajcie spokój
trzeba sie czasami i tak rozerwac :) powiedz mi.. czy ty w ogóle cos czytujesz oprocz kafeterii? i kolorowych pisemek dla pan domu..? cos w stylu chocby "newsweeka" czy czegos takiego?

Gość Ju...
Nie napisałam, że pytanie jest bez sensu, tylko, że jest głupawe. A to różnica. I chodzi nie tyle o treść, jak o sposób sformułowania - celowo prowokacyjny. Przewcież zupełnie inaczej brzmiałoby zapytanie: "dlaczego niektóre dziewczyny nie lubią oczytanych facetów?":)

Gość Ja wiem ja wiem
o czym rozmawiają tacy ludzie "o życiu" , sprawach codziennych. Zakupach, rodzinie, znajomych, o tym co widzieli, co słyszeli, co ktoś im powiedział. Gdybym miała być z takim mężczyzną, to wolałabym skoczyć z mostu. Ale różne są gusta. :-P

no dla mnie ważniejsze niż np.kto kogo zabił w książce...tu jedna oczytana pisała że rozmawiała o peklowaniu mięsa i nikt nic nie powiedział ....ja rozmawiam o domu w którym mamy zamieszkać to dla was nieciekawe....jesteście stuknięci...

Gość dajcie spokój
chodzi o to, ze nie tylko o przyziemnych sprawach sie rozmawia, ale tez o abstrakcyjnych przyziemne sie znudza w koncu

dla mnie akurat sprawa naszego domu jest najważniejsza i nie obchodzi mnie czy wy to uważacie za bezsensowną rozmowę czy nie....to wy z partnerami nie rozmawiacie gdzie będziecie mieszkać,co jeść,gdzie pójdziecie?...pewnie nie bo to przecież takie przyziemne i nudne...zamiast porządnie mieszkać czy zjeść lepiej wiedzieć kto zabił kogo w książce i dlaczego :O

Gość dajcie spokój
nie wiem czy wiesz, ale są ksiązki o innej temtyce niż kryminalna lub z wątkiem morderstwa... ośmieszasz się w tym momencie.. mam nadzieję że nie jesteś z moich stron i nie jesteś jedną z tych "wyluzowanych" hehe z którymi na spotkaniach/imprezkach nie ma o czym słowa zamienić...

Gość Gównogównogówno
Czy facet musi interesować się sportem? Ja nigdy nie interesowałem się sportem. Ale za to moim ''uzależnieniem'' są motory.

Rozmowa o książkach nie polega na dyskusji kto kogo zabił i dlaczego.. ale Ty tego nie rozumiesz:O Peklowanie było zartem:P a zaczeło sie od mojego szukania na necie sposobów na dobre mięsko bez chemi:D Rozmawiam na zwykłe tematy, ale dla mnie jest niewystarczające.

yhy - chyba mylisz dyskusję o książce z dyskusją na temat np. \"M jak miłosć\" .Tak trudno sobie wyobrazić,że istnieją też książki zmuszjące do naprawdę głębokich refleksji?

ha, wiadomo, że można i o peklowaniu mięsa, i o domu :) :P Problem zaczyna się w momencie, gdy rozmowy i sens życia sprowadza się do tej wizyty u babci, peklowania i domu... :( Dla niektórych na dłuższą metę to trochę za mało. I nie dziw się, że te czytające też czasem siedzą na kafe. Mamy tutaj przyjaciół, jest parę osób na wpisy których się czeka i łatwo ich polubić, chociaż zna się tylko ich kafeteryjny wizerunek, można się pośmiać z idiotyzmów, których w realu nie spotykam. Niezmiennie wzruszają mnie tematy typu \"czy można zajść w ciążę myjąc się tym samym kawałkiem mydła co mój Miś po stosunku\" :P Czasem się komuś pomaga, albo prosi o radę. Na kafe jest sporo ciekawych ludzi :) I duża część z nich czyta rzeczy ambitniejsze od brukowców.

Gość
ak mnie natchnęły wypowiedzi yhy: Czyż to nie wspaniałe czasy? Ignorancja teraz luzactwem się nazywa. Z kurewstwa robi się cnotę, złodziejstwo zwie się zaradnością. Dajcie Bogowie, niechże ktoś napadnie na Polskę. Można będzie przejść na stronę wroga i nazwać się patriotą... :o Cóż, kiedyś się epitetu \"wolooka\" używało, aby skomplementować wielkość i piękno kobiecych oczu... A dziś? :D :D :D

Gość gewabu
popieram aniole

Gość gewabu
sorki apostole ale coz zycie tak sie toczy na zazdrosci, nienawisci a szkoda slow:prawdziwych przyjaciol mam a gdzie????im jest czlowiek lepszy to ci kolo du.y robia!!i jak tu buc dobrym?

Gość
gewabu=>Gewabu, ano tak jest. I, co gorsza, można się tylko z rym pogodzić. Nawet Jezus chrześcijan choć niby bóg, nie zdołał natchnąć ludzi niczym poza hipokryzją na skalę masową. Co do dobroci i odpłay za nią => zawsze dotrzymuję słowa (szlachcic ze mnie) i dlatego nigdy go nie daję. \"Uchowaj mnie Boże od przyjaciół...\" Cynik podobno jest załamanym idealistą. True, true. Teraz ideałów już nie ma - a może ich nigdy nie było? Wiem tylko, że po raz pierwszy w historii, może prócz biblijnych Sodomy i Gomory, ze zgnilizny ludzkiej duszy kuje się nowe bałwany rozstawiane na piedestałach kultury masowej. Czasami, jak dziś, jestem tym bardzo, bardzo zmęczony i czuję się bardzo, bardzo staro...

Gość likre
ja nie tylko akceptuje wylacznie oczytanych facetow, ale wrecz utrzymuje kontakt tylko z ludzmi, ktorzy czytaja. inni mnie nie interesuja. niech sobie nie czytaja z dala ode mnie. dziwie sie, ze nie jest wam wstyd przyzac, ze nie czytacie, bo to powod do wstydu. to by bylo tyle.