Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susannah

czy on postąpił w porządku?

Polecane posty

Gość takie sobie pomyśły szalone ma
życie to sztuka wyboru

Gość Do ...takie sobie pomyśły sza
Tylko zapominasz, że związek to nie zabawa w ciuciu babke :) Jak mozna byc z kimś do kogo nie mozesz miec zaufania ? Ciągle bedziesz go/ją kontrolować, szpiegować ... ? Tak się nie da zyć, szkoda zachodu i zycia na kłamce i oszusta ...

nie chcę założyć konta jako inna i do niego pisać. po prostu źle bym się z tym czuła.. a może podświadomie boję się, że on by na to poleciał? sama nie wiem. zresztą i tak tego nie mogłabym robić, bo zablokował komentowanie jego profilu. i tu nie chodzi, żebym go sprawdzała, bo nie byłabym do tego zdolna, ale skąd mam teraz wiedzieć czy on nie pisze do innych? zawiódł moje zaufanie, powiedziałam mu o tym i nie mam pewności czy nie robi tego samego co wcześniej, a ja praktycznie nie mam możliwości, żeby się o tym dowiedzieć.

Gość sowa madra glowa
Mój też oglądał fotki, miał konto na "Wieży Babel" i tym podobnych portalach.Okazało się, że przez 2 lata codziennie odwiedzał te strony, pisał, że poszukuje dyskretnej znajomości, miłości, seksu itd...Za dużo tego było i kopnęłam drania w dupę.

łoo no to faktycznie to kopnięcie mu się należało. a mój,kiedy jesteśmy razem, mówi, że już musi jechać do domu, bo jest późno, jest zmęczony i wcześnie musi wstać do pracy.. tyle, że później \'ostatnie logowanie\' jest o wiele później niż ode mnie pojechał. a ja głupia się martwię i mówię, żeby ostrożnie jechał, żeby się wyspał, a on jeszcze ma czas na wchodzenie na fotkę.