Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gab.riel

Sekret

Polecane posty

Gość włodek.
Umysł ludzki jest niezbadany.

Gość coś w tym jest
myślałam intensywnie o pewnej sytuacji ale los mnie wykiwał i zdarzyło się to o czym myślałam ale nie mnie a innej osobie.

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci

Gość milosc:)
Ludzie działa:) Tzn. ja sobie mówię jak jestem na zajęciach to co chcę osiągnąć, powtarzam to sobie w każdej chwili:) Czasem ktoś powie, wierzyłam w coś a się nie spełniło? Powiem Wam, że nie ma co się poddawać, i trzeba wierzyć, aż się uda. Nieraz wysyłamy do Absolutu (Boga, Wszechświata... jak kto woli) jakiś sygnał: zdam prawo jazdy (albo zdałam) ale potem tracimy w to wiarę mówimy pal licho prawo przyciągania i taki też sygnał wysyłamy. No i może się nie udać. Jednak nieraz bywa tak, że powiemy pal licho prawo przyciągania a mimo to się udaje. Ja jestem tematem bardzo zainteresowana, i sama stosuje prawo przyciągania na co dzień:) Dokonuje wizualizacji z uporem muła powtarzam to co chcę osiągnąć. Oczywiście nie należy koncentrować się na samym pragnieniu, ale na celu. W życiu doznałam telepatii, proroczych snów, przeczuć, pomocy Boga, cudów, wielu spraw. Teraz zmieniam swoje życie dzięki pozytywnym afirmacją. Jak na razie udało mi się dodać sobie energii, nadziei, zmienić swoje życie, pozbyć się około 15% iluzji:) Czekam na dalsze efekty. :)

Gość milosc:)
Nie myśl tylko o sytuacji, myśl o sobie i tej sytuacji. :) I nawet jeśli przytrafi się komuś innemu, myśl nadal:) Pamiętaj Wszechświat zawsze znajdzie sposób by zrealizować to w co się wierzy;] Czasem potrwa to dłużej, czasem pojawią się zwątpienia, ale wierz nadal:) Wizualizuj, pomagaj sobie (ja pomagam sobie modlitwą do Boga) wierz. Chcesz mieć mercedesa wygrać w totolotka by go kupić, a się okaże, że nie wygrasz w totolotka ale mercedesa wygrasz:) Ważne by myśleć o sobie JA wygram i CO i na tym się koncentrować:)