Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vegg

dzewczyny, nie macie czasem wrazenia, ze jestescie takie nijakie?

Polecane posty

Gość vegg

np moje ciuchy sa takie a raczejs taki nijaki, dzinsy, bluzki, sweterki i go. jakos czuje sie taka nijaka,jak tysiace inych dziewczyn.nie wyrozniam sie niczym.jak znalezc swoj wlasny styl?w ktorym bedzie minajlepiej?

Gość zrób sie na dodzie bedzie git

Gość jak ubierzesz biale kozaczki
futerko i rozowa minispodniczke tez sie niecyzm nie wyroznisz :O w sumie to nie wiem w czym szukac ...eleganckie spodnie, zakiety ... jak wiekszosc w biurach ....

Gość wiesz... zeby być oryginalnym
trzeba mieć trochę charakteru :P a poza tym nie podążać ślepo za modą... z każdym sezonem laski wyglądają inaczej - a ciągle identycznie, ciekawe jakby z taśmy produkcyjnej były, nie do rozróżnienia

Gość vegg
:D:D:D:D

Gość po prostu ubieraj takie
ubrania, w jakich czujesz się najlepiej. Dobieraj takie kolory, jakie do Ciebie pasują. Zestawiaj, łącz, kombinuj (ale w granicach zdrowego rozsądku ;P). Możesz dobierać dodatki o żywych kolorach (niekoniecznie oczowalnych, po prostu bardziej wyrazistych). Np. czarny żakiet, a pod nim jakaś kolorowa koszula, do tego ładne korale i jeansy... . Po prostu łącz ;)

No wlasnie dziewczyny teraz wygladaja tak samo poczawszy od fryzur a skonczywszy na sposobie ubierania :( na szczescie znalazlam swoj styl i nie mam z tym problemu,przynajmniej wyrozniam sie z tlumu :)

pisząc kolorowa miałam na mysli w żywym kolorze, nie pstrokatą ;P

Gość vegg
no wlasnie chodzi o to, ze pol swita chodzi w tym co akurat jest modne, w jednym sezonie sa cale na rozwo, pozniej cale na braz, teraz jakby uciekly ze wsi z tymi oficerkami itp. no ale jak sie inaczej ubrac?jak w sklepach tylko taki towar?

może się ubierać w ciucharniach :) przerabiać samemu ciuchy... jeśli się umie

Gość vegg
nie wiem, moze to sie wyrobi z czasem. terz to raz mam ochote byc taka typowa uczenica-ubranana sportowa, zaraz bardziej kobieco, pozniej elegancko i takw kolko ale i nie mam tyle ciuchow, zeby tak dobierac ciuchy, laczyc ze soba i w ogole.

Gość ciągle się uczymy
jesli łączysz to ubiór staje się bardziej oryginalny vegg fakt..., w sklepach straszne masówy..., zwłaszcza, jeśli mieszka się w mniejszym miasteczku..., ale czasem da się wyłapać coś oryginalniejszego...

no ja właśnie tez mam mało ciuchów i to jest dla mnie rozwiązanie, zeby nie chodzić wciąż tak samo ubrana...

ja więszkosć ciekawych rzeczy znalazłam na ciuchach ale czasem jest glupio gdy panna mówi "jakie super spodnie! bardzo oryginalne! na pewno kupione na ciuchach nie? bo w H&M/reserved/C&A takich nie ma... ":P

Gość vegg
ja w ciucholandach ne moge nigdy nic znalezc.albo te ciuchy sa duze, powyciagane, zniszczone albo w ogole brzydkie. nie wiem jak wy to robicie, ze trafiacie na cos fajnego.

Ja bardzo często chodze po galerii i szukam okazji!ostatnio upolowalam super spódnice w promodzie i każdy mi mówi komplementy.według mnie należy umieć dobrać styl i kolory +biżuterie i to cały sekret.Warto też czasami przejrzeć jakoeś magazyny i zobaczyć co jest na topie i jednoczenie nam sie podoba.Ja często zwraCAM uwage na inne dziewczyny jak sa ubrane i zdarza mi sie cos fajnego skopiowac. Uważam ze kazda kbieta powinna mieć czarny golf jest zawsze elegancki i kazdemu w nim ładnie.;)

Gość vegg
a ty sekutnica co? tak nagle topic ci sie spodobal?a taki durny byl ;]

topik jest durny ale trzymam się zdania,że warto miec dobre samopoczucie ;) a ty pomarańczko co może Ama_leta jesteś która ma jakis problem i mnie po prostu nie znosi ale raz powiedziałam na durne zaczepki już nie odpowiadam