Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

whisper

aparat fotograficzny

Polecane posty

hej chciałabym kupic aparat fotograficzny a kompletnie sie na tym nie znam. Powiedzcie mi ile powinien miec megapikseli??? i ewentualnie jakies inne parametry.

to nie tak! pisze się ile masz kasy i czy chcesz aparat z bajerami czy z dobrą funkcją auto a forumowicze ci doradzają:classic_cool:

do czego ten aparat ma byc ? myslisz jakos dalej czy tylko ladne fotki ciociom chcesz pstrykac i widoczkom na wakacjach ?

Gość taka sobie dziołcha
ja mam Panasonic lumix lz6 :P polecam go :P

sony dsc-w55 http://www.sony.pl/view/ShowProduct.action?product=DSC-W55&site=odw_pl_PL&pageType=Overview&category=DCC+Digital+Still+Cameras i komentarz fachowca - który super się czyta (ktos ma spore poczucie humoru) http://fotopolis.pl/index.php?n=5437 sama sobie to maleństwo kupiłam nastawiając się wczesniej na canona - ale przekonala mnie zeissowska optyka chciałam czarną obudowę niestety mialam do wyboru tylko róż lub niebieski - wzięłam ten niebieski ale przecież nie o kolor w aparacie chodzi :) zdjęcia robi naprawdę super - ja przestawialam się z lustrzanki canon eos 300

ja też kurcze muszę sobie coś kupić. tylko nie mogę się zdecydować.. analogowy czy cyfrowy? analogowym ładniejsze wychodzą moim zdaniem i w ogóle, ale chyba raczej jest dla profesjonalistów ;) ja amatorka lepiej jak wezmę cyfrowy... mogę wymazywać jak mi się coś nie uda

Gość Felicia25
Polecam zestaw Nikon D3400 z obiektywem 18-55mm, na e-oko.pl do wyrwania za śmieszne pieniądze a do nauki chyba nie znajdziesz nic lepszego :)

Gość katarzyna412ww
ja aparat jakiś czas temu kupowałam na e-oko.pl Dokładnie to Nikona. Aparat sprawuje się świetnie zdjęcia bardzo wyraźne. Aparat kupowałam akurat w komisie za parę groszy polecam