Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marta*

Jest tu Pomorzanek dla Pomorzanki?????

Polecane posty

ja mogę mieszkać obojętnie gdzie.. byle nie w mieście dużym typu Kraków, Warszawa itd.. najlepiej w małym miasteczku.. w domku z ogródkiem :) z jakąś piękną okolicą..

To nie taka prosta sprawa :) - ale obiecałam sobie że kiedyś pojadę .. Myśle że Bociany Małe i Duże odwiedzę :D.. może Sokołów .. bo też tam mam koleżankę :) Ale z Tobą jadę w Bieszczady :P ;)

agiie hehehe to może kiedyś się spotkamy:P w tych rejonach tez bywam okolice krosna jasła trochę miechów proszowice:P pomorzanka trzymam za słowo:P

ja tak bardziej na południe od Krakowa..:D, ale kto to wie:D

nie prace mam statyczną ale lubię podrózować coś mnie ciagnie w trasę:P agiie hehe na południe od kraka to tylko w tatry jeździłem:P

praca może i statyczna ale co do stateczności życia to pozostawia wiele do życzenia w moim przypadku agiie hehe to jest szansa że przez twoją miejscowość przejeżdzałem:P

Agiie dla mnie są to tereny nie odkryte ;) Na południu byłam w Szczawnicy , w Świerardowie, .. i w wspomnianych Ustrzykach ....przelotem też Zakopane zaliczyłam ... Tylko juz nie pamiętam jak jechałam :D

pociągiem kiedyś jechałem ale to dawno było :P rczej samochodem albo busem:P

ustrzyki:P jakoś nie przepadam za tym miejscem:P nie wiem czemu chyba mam turystowstręt wolę zatrzymać się w dwerniku brzegach czy łopience:P dlatego w tatry już nie jeżdze bo tam za dużo ludzi:P

górne i dolne oba tak samo oblegane jak dla mnie to łopienka może chmiel albo chryszczata:P

samochodem ani busem.. to mkniesz zakopianką na myślenice itd.. i nie jedziesz przez moja miejscowość.. a pociąg jedzie inaczej trochę..:D

Nawet nie wiem o jakich to miejscowościach mówisz :D Gnomku .. opuszczam Cię juz na dzisiaj :)- pożegnam sie jeszcze na wszystkich topikach ( tych swoiskich ;) ) i juz mnie nie ma ... Miłego wieczorku Ci życzę .. Agiie Tobie też :) Dobranoc :)

agiie samochodem to ja jadę też inaczej nie przez zakopianke tylko czarny dunajec rokiciny rabkę a potem jadę na suchą i sułkowice :P

dobrej nocki pomorzanko niech ci się połoniny śnią :D

Szkoda że już idziesz.. ale w takim razie Dobrej nocki:)

tak ale do Myślenic dojeżdżasz zakopianką dopiero za nimi jedziesz na Rabke..:D choc jakbyś skrecił na Oświęcim a potem na Zakopane to byś jechał:P

no właśnie nie bardzo ja zazwyczj jadę od sułkowic do krzywaczki potem przez radziszów do skawiny i na obwodnicę:D

no widzisz:D więc możliwość tego że na mnie wpadniesz istnieje:P