Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedronna

czy wierni faceci to mit?

Polecane posty

Gość myszka twoja naiwnosc
mnie poraza!!

Ogólnie mnóstwo mężczyzn zdradza...chwilami mnie to przeraża do tego stopnia, że tracę wiarę w sens pobierania się. Lepiej im nie ufać za bardzo i w życiu być przygotowanym na wszystko. Moi rodzice są 26 lat po ślubie i żadnej zdrady nigdy nie było między Nimi..chwała Im za to :)

tak jak faceci zdradzaja tak i kobiety. tu nie ma reguly. bardziej balabym sie ze kiedys przestanie kochac niz ze zdradzi:)

mama41, masz racje,przeczytalam twoj ost post :D ktory dla mnie i tak jest dwuznaczny (smieszny w tym zdaniu brzmi jak naiwny...)

moj post byl odniesieniem do postu \" oliwy\", ktora twierdzi, ze smiesza ja wszystkie kobiety, ktore ufaja swoim mezom...........ja ufam juz 23 lata, wiec jestem smieszna i jest mi z tym dobrze, a najwazniejsze, ze jest mi dobrze z moim mezem, ktory tez jest smieszny, bo ufa mi :D

Gość ja lola
ja własnie miałam cudowna rodzine, kazdy dzien byl nasz, pelnia szczescia, wierzylam i kochalam na zaboj, pewnego dnia w pracy spotkal kogos , mowil ze sie zakochal... teraz juz nie boli

Gość Oliwa sprawiedliwa
Ja wcale nie twierdzę ,że kobiety ufające mężom (i odwrotnie) są śmieszne ja tylko uważam ,że śmieszne jest twierdzić , ze mój mąż napewno nigdy mnie nie zdradzi , ani ja jego !!! Każdy może sobie założyć czy postanowić ,że nigdy nie zdradzi ale tak naprawdę nie mamy pewności czy nie jest nam w życiu pisane coś innego a od przeznaczenia nie da się ucieć ...