Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiśTwój

ukochana...

Polecane posty

Gość MiśTwój

...smutno mi bez Ciebie, tesknie okropnie mocno..cały dzien nie słyszałem Ciebie,,nie poczułem Twoich rąk delikatnych i ust namietnych,,,kruszynko nie usłyszałem głosu Twojego,,padłodzis bardzo wiel ważnych dla mnie słów,,mysle o tym i nie tylko o tym,,,trzymam się jakoś..ale chciałbym utulic Cię do snu,,powiedziec Ci ze Cię kocham i pocałowac na dobranoc,,,jestes dla mnie wszystkim,,najwazniejszą koietą w zyciu,,Ty jestes moim życiem bo po za Tobą nic się nie liczy dla mnie...wszystko co chce to chce albo dla Ciebie albo z Tobą,,,tylko Ty kochanie możesz dać mi szczęście i miłość o jakej marzyłem,,,ty albo żadna, Ty albo nikt....kocham Cie i każda chwila bez Ciebie to stracona chwila....

Gość ale smęcisz

Gość słuchaj czy ty czasem
nie przesadziłeś?

Weż człowieku już przestań pisać wciąż o tym samym. Zanudzasz.

Gość nie słuchaj innych
tylko pisz , podobają mi sie Twoje teksty:)

Jezu... wciąż te same teksty... jej tu nie ma, jak już ktoś wcześniej napisał do ciebie ! Nie kumasz ! Błazenada i totalna frustracja autora ! Znajdż sobie inną, której będziesz mógł mówić to do ucha, wieczorkiem, przy kolacji, w łóżku, na spacerze. Też jestem romantykiem, ale bez przesady !

Gość jestem już
kocham cie m.. to był cięzki dzień, ale pamiętaj , ze będzie lepiej ciekawa jestem czy już spisz:))

Gość jestem już
aha a te teksty są tylko do mnie i proszę się nie wtrącać nagatywnie- zrozumiano??

Gość MiśTwój
skarbie kocham Cie,,,ja sie boje ze ,,no wiesz o co mi chodzi.....ja kocham Cie skarbulku,,i nie chce....prosze Cie

Gość MiśTwój
nie wiem czemu tak pózno dopiero wchodzisz...naprawde bedzie lepiej...tylko badzmy razem.....kochajmy sie,,,nie tracmy czasu

Gość jestem już
przecież to kafe wisi od 22- masakra misiu

Gość jestem już
słuchaj jestem na wojennej stopie,, i niech tak zostanie, więc spokojnie,,jeszcze jutro jakoś przeżyjemy, póki co znikam do łózka, też się połóż

Gość MiśTwój
skarbus chce przytulac Cie przed snem...chce byc obok Ciebie.....

Gość jestem już
znikamy do jutra

Gość MiśTwój
ukochana zono......pamietaj ze bede zawsze kochał Cie...niemusisz sie bać,,,,prosze Cie zasnij szybciutko...i jak zamkniesz oczka to pomysl o nas o tym ze przytulam Cie ...pamietaj ze serduszkiem jestem tam z Toba....

Gość jestem już
;)

Gość MiśTwój
dobranoc ukochana...tesknie bardzo...

Gość MiśTwój
Kocham Cię bardzo, Kocham szalenie, kocham Cię wiecznie nigdy nie zdradzę ponieważ kocham bardzo, kocham szalenie moje serce do należy do Ciebie Kocham Cię

a ja: kocham❤️kocham❤️kocham❤️ na zawsze... Tęsknie i chcę mieć Ciebie dla siebie, tuż obok;)

Gość MiśTwój
Od początku znajomości w moim sercu stale gościsz. ... O Tobie tylko chcę myśleć

wiem;) I wiedz, że w moim ❤️ tylko Ty i w .. głowce.. dlatego ciągle umykam myślą do Ciebie;)

Ja już Ci w myślach robię obiadki..herbatkę.. a Ty mi prasujesz spodnie.. matko toż to szalenstwo..;) ale co tam tak fajnie mi;)

Gość MiśTwój
Przez Ciebie nie mogę normalnie żyć!!! Jesteś ciągle przed moimi oczami. Gdy zamykam oczy wciąż Cię widzę!!! Twój obraz, Twoje słowa, wszytko co związane z Tobą

👄 Bo ja..Bez Ciebie zginę... ❤️ kocham Ciebie mocno I dłużej bez Ciebie nie zniosę;) więc..zabierz mnie:)

Gość MiśTwój
gdzie teraz jesteś?:(

u siebie w domku:) iczekam na Ciebie Misulku:) A potem juz sie nigdy nie rozstaniemy:) Obiecuje:* zmykam do pracki, pa