Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *baby phat*

Znow depresja?

Polecane posty

Gość *baby phat*

Hej.. ostatnio zyje w duzym stresie, mam sporo nerwow :( mieszkam za granica i moi przyjaciele najlepsi wyjechali ja zostalam.. nienawidze miejsca w ktorym mieszkam, mam dosc tylu rzeczy, mam dosc ze nie ma ze mna moich przyjaciol najlepszych, mam wszystkiego dosc :( siedze i placze, nie spie, nie jem.. albo jem i ide zwymiotowac.. tyle lat tego nie robilam :O kiedys robilam to zeby schudnac lol.. a teraz zeby sobie zadac bol, krzywde zrobic.. i wymiotuje, na sile nawet jak nie mam juz czym, byle bolalo :( albo siedze i placze i wyje jak dzikie zwierze ze scisnietym gardlem zeby bylo ciszej.. albo ciagne sie za wlosy, zeby bolalo, bo juz nie wytrzymuje tego wszystkiego.. prosze o nie pisanie mi debilnych komentarzy ja naparwde mam dosc. Depresje mialam juz conajmniej 2 razy w zyciu, mysli samobojcze eh.. nie radze sobie mimo ze staram sobie wytlumaczyc ze bedzie lepiej,ze bedzie dobrze.. za tydzien lece do polski i zastanawiam sie czy nie isc do psychiatry.. ale czy to ma sens skoro pozniej wracam tu? czy biorac antydepresanty musze byc koniecznie pod opieka lekarza? bo w domu bede tylko 2 tygodnie.. chyba.. jesli nie zostane tam. eh. :(

Gość *baby phat*
eh.

Gość dontyouknow3
może należałoby zniwelować -wyeliminować chociaż niektóre rzeczy, które doprowadzają Cię do tej depresji-np. nienawidzę miejsca w którym mieszkam...

Gość *baby phat*
no ale wlasnie to jest srednio mozliwe.. tez mowie ze powinnam po prostu wyeliminowac ten caly shit co mnie wkurza.. no ale to nie takie proste niestety.. naparwde staram sie byc silna, ale juz mnie to przerasta.. dziekuje ze odpisalas 🌻