Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka102

Jak sie czułyście po usówaniu nadżerki? Moge pojsc sama,czy lepiej z kims?

Polecane posty

Gość malutka102

Czesc dziewczyny! We wtorek bede miala zabieg usówania nadzerki. Zamrazanie. Boje sie niesamowiecie :( Ale chciałam zapytac jak Wy to przezyłyscie,czy czegos oporcz podpasek bede potrzeboac,czy moge isc sama,czy lepiej wziac kogos do opieki, bo słyszałam ze moze mi byc po tym słabo. Bardzo prosze o odpowiedzi

Gość star99
moja przyjaciólka czuła sie tak fatalnie,ze jej chłopak musiał ja nieść do domu:/ potem przez pare godzin leżała na kanapie i sie z niej coś lało i zadna podpaska nie pomogła,wszystko mokre...nie chce Cie straszyc,bo to pewnie zalezy od organizmu.

ja mialam, ale czulam sie normalnie, zadnych dolegliwosci nie bylo, lekkie plamienie i nic poza tym

Gość malutka102
Dzieki dziewczyny. Mysle ze to rzeczywiscie zalezy od organizmu, ale znajac moj tez wezme kogos do "opieki". Dziekuje jeszcze raz :)

Gość star99
pewnie,zawsze bedziesz sie czuła bezpieczniej,w razie czego,tfu tfu,odpukać;)bedize ok:)pozdrawiam

Gość zocha88
Sadze zeby lepiej pojsc z kims,bo roznie mozesz zareagowac. Tym bardziej ze mowisz ze sie stresujesz

ja mialam nadzerke usuwana laserowo. oprocz delikatnych boli w podbrzuszu nic mi nie bylo. nie stresuj sie, to zaden dramat, naprawde wszystko bedzie dobrze :) ale wez kogos ze soba, zeby dodawal Ci otuchy i rozladowywal stres. trzymaj sie, pozdrawiam!

Gość olivetta
ja zaraz po myślałam, że zemdleję, więc lepiej jak ktoś będzie z Tobą. A z podpaską trzeba chodzić kilka dni bo woda leci...

Gość roksana776
Tak Tak koniecznie idz z kims!! Nie dosc ze stres, bol to jeszcze wracac sama do domu to nie za dobre

też miałam usuwaną nadżerkę przez zamrożenie, sam zabieg nie trwa długo i da się wytrzymać, ja poszłam sama i to był mój błąd bo zaraz po zabiegu zaczęło mi się robić słabo, jednak czuje się pewien dyskomfort w podbrzuszu...nie rób mojego błędu (ledwo doszłam do domu, a po drodze musiałam robić przystanki) idź z kimś, nawet jak pod rękę go potrzymasz to pewniej i raźniej.., a co do stosowania tony podpasek, to w moim przypadku nie było to konieczne, wystarczyło częste zmienianie wkładek higienicznych, nie miałam jakiś krwawych upławów tylko taka jakby woda :) nic się nie martw wszystko będzie dobrze :) dużo zdrówka papa