syrenka... 0 Napisano Grudzień 2, 2007 Kochalm sie z chlopakiem uzywajac Globulek dopochwowych:) Raz \"strzelil\" we mnie potem wyciagnol!! ostatnio okres dostalam 30 pazdzernika:) teraz powinnam dostac wczoraj:) niby bola mnie piersi!! Dziwnie tez bola mnie sutki ,dzis az nie moglam wytrzymac:( mam apetyt:) i w ogole chyba sobie wyobrazam za duzo.Stosunek odbyl sie 23 listopada!! Istanieje mozliwosc ciazy??? Czy raczej malo prawdopodobne?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okokokokokokoko 0 Napisano Grudzień 2, 2007 A nie możesz zrobić testu ciązowego. Same globulki to trochę słabe zabezpieczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Grudzień 2, 2007 same globulki nie są wystarczającym zabezpieczeniem, powinno sie ich używac w połączeniu z prezerwatywą wiec wg mnie istnieje ryzyko ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość halenka Napisano Grudzień 2, 2007 No ale ona byla w 23 dniu cyklu?nieco pozno, no a teraz powinna miec, okres, wiec wydaje mi sie,ze to zwykla panika, ale zgadzam sie,ze globulka to malo za malo.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syrenka... 0 Napisano Grudzień 2, 2007 no wlasnie byly to bankowo dni nieplodne:) a czy istnieje mozliwosc zeby w dni nieplodne zajsc w ciaze?? Teraz cieprliwie czekam na okres:) a testu na razie nie moge zrobic bo milol tydzien dopiero:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość halenka Napisano Grudzień 2, 2007 no dokladnie - ktos Ci test proponuje zaledwie po 7 dniach, czekaj dzielnie :D i glowa do gory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syrenka... 0 Napisano Grudzień 2, 2007 jestem dzielna:) ja ogolnie mam strsznie dlugi cykl:) ale dni nielpodne +globulki to chyba dosc duzo:) moze nie wystarczajaco:) Chociaz ja mam pecha w zyciu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nie ma jak się doczepić Napisano Grudzień 2, 2007 Co się czepiacie, że test zaproponowała, z tego co wiem są testy które wykrywają już 6 dniową ciąże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syrenka... 0 Napisano Grudzień 2, 2007 niby tak:) wykrywaja ale ile bylo przypadkow ze pierwszy test byl negatywny a potem pozytywny:) wiec nie bede sie spieszyla z testem tylko poczekam na okres:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość halenka Napisano Grudzień 2, 2007 6 dniowa ciaze :) ale trzeba liczyc te 3 dni, podczas ktorych jest zywotny pleminik ,bo nie wiemy kiedy dokladnie doszlo do zaplodnienie suma = 9 :) quick view, ma taka adnotacje :) jakos jestem wyczulona, bo spotkalam kiedys dziewzyne,ktora na drugi dzie test robila :) buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syrenka... 0 Napisano Grudzień 2, 2007 ja kiedys robilam test dopiero po 3 tygodniah i wykazal negatywny:) i teraz tez nie bede sie spieszyla chciaz mozna robic test w dniu spodziewanej miesiaczki ale ja mam tak strasznie nieregularne cykle ze nie wiem dokaldnmie ktorego dnia dostane;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syrenka... 0 Napisano Grudzień 2, 2007 liczylam sobie w necie moj dni plodne i nieplodne:) i wyszlo mi ze teraz przy moim cylku 34 dnimowym kiedy kochamalm sie z chlopakiem dni nieplodne konnczyly sie dzien wczesniej:) wiec nie wiem:)jak z tym jajeczkowaniem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MALOOTKA2345 Napisano Grudzień 2, 2007 mysle, ze test jest tu koniecznoscia... bo globulki to.. hmm duzo za malo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syrenka... 0 Napisano Grudzień 2, 2007 oczywiscie + dni nieplodne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach