Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sennsa

Jestem ciagle senna, moge spac po 10godz. i nie mam sily na nic

Polecane posty

Gość sennsa

cokolwiek by zrobic. Wyniki badan okoglbych ok, to nie anemia. Co mi jest? :(

Gość dawnaaaaaa forumowiczkaaaaaa
pij koffeine 🖐️

Gość Ivaaaaaaa
Moze to zalzy od pogody....pamietaj ze godzinny do 24 sa nawjaznijsze i licza sie podwojnie...zbadaj tez cukier!

Gość psyccolog
a krzywa cukrowa robilas?

Gość 1Anica
jesienna szaruga, depresja, ja tez mam podobnie, wracam z pracy - spie, 21 mi sie chce spac itd...

Gość a od kiedy tak masz
Od zawsze czy jakiegos czasu?

Gość spiochhhhhhh
ja tez tak mam... ciagle bym tylko spala... rano sie nie moge obudzic, wracam ze szkoly ide spac, i kolo 21 znowu mi sie chce spac... szukalam nawet jakichs lekow zeby pobudzaly i zeby przestalo mi sie chciec spac ale nie znalazlam :( i nie wiem co robic bo to naprawdę męczy :((

Gość 1Anica
redbull czasem pomaga ale ile mozna tego pic?

Gość spiochhhhhhh
Ja wlasnie pilam burna ale ile mozna... a kawa nic nie pomaga... przez to ze tak ciagle spie to nie mam na nic czasu ... badania robilam i wszystko wyszlo ok

Gość mamuska synuska
sprobuje poszukac i poczytac o tymmowili w dzien dobry tvn to jest taka choroba ktora dopada najczesciej jesienia.czlowiek jest nie do zycia itd. it.mowili o tym ze bardzo malo osobob o tym wie i zdaje sobie z tego sprawe

Gość 1Anica
spioch - ale ty podobna jestes do mnie:)

Gość 1Anica
depresja jesienna - tak sie nazywa. Czesciej maja ja kobiety.

Gość ja tak nie mam
:-)

Gość śliwka_suszona
oo jaaa, jaki szok.Myslalam ,ze tylko ja tak mam.Zaniepokoilam sie w koncu ta codzienna sennoscia (mam ja od kilku lat) i rowniez zrobilam ostatnio badania- wszystko ok,anemii rowiez nie mam:] a spie i spie i nie mogge przestac. Kiedys by mnie to nie przeszakdzalo..teraz kiedy potrzebuje pisac prace dyplomowa stalo sie to dla mnie dosyc uciazliwe i nie wiem co robic. Jak mnie zmoze ta sennosc to odchodza mnie sily witalne,w ogole zanikaja funkcje zyciowe i nawet czasami nie mam sily wziazc i wejsc do lozka tylko spie przed koputerem albo na fotelu. Masakra. Lekarka powiedzial,ze to efekt niedotlenienia mozgu i jak mnie zmoze to mam sie przelamac-tylko ona chyba nie wie co znaczy ta sennosc,ze pprzelamanie tego nie wchodzi w gre..- lub wyjsc na spacer i sie dotlenic- i tu z kolei znowu nie wie co to znaczy ta sennosc bo wyjsc sie nie da..w ogole nic sie nie da:/ jakbys cos wiedziala na ten temat to daj prosze znac:) pozdrawiam, śliwka

Gość może z tarczycą coś nie tak

Gość spiochhhhhhh
1 Anica no widzisz :P a jesli chodzi o dzien dobry tvn to ogladalam wtedy ten reportaz i nie wiem sama czy to to... wiem ze baaaardzo mnie to męczy .... i nawet moglabym brac jakies leki ktore by temu zapobiegaly !

Gość spiochhhhhhh
Hormony tarczycy tez robilam i wszystko w normie ;/

Gość śliwka_suszona
o dokladnie,TSH w porzadku (tarczyca) i cukier rowniez.Jest cos na rzeczy..tylko zeby ktos madry na to wpadl i powiedzial nam o co chodzi w tym spaniu

Gość spiochhhhhhh
Sliwka dokladnie tak ! :((

Gość a jestescie same czy macie
chlopakow?mezow?kochankow?

Gość śliwka_suszona
ide tradycyjnie... spac:] bo jestem po ciezkiej nocy andrzejkowej, ale bede tutaj wracala codziennie.Ciesze sie,ze w tym ''nieszczesciu'' nie jestem sama.Az mnie ulzylo.Mam nadzieje,ze cos wyniknie tutaj na forum i rozwiazemy ten problem definitywnie. dobranoc Spiochy;)

Gość spiochhhhhhh
ja mam męża :) choc mam dopiero 18 lat ;)

Gość taka jaka
mam dokladnie to samo!!! do nieczego nie moge sie zmobilizowac , mam mega krysys!!! to chyba przez ta pogode:O

Gość spiochhhhhhh
Dziewczyny poniekąd to na pewno jest wina pogody ale nie cała! inni przeciez tez żyją przy takiej pogodzie jak jest teraz i nie maja takich problemow :(

Gość sennsa
no niesamowite, dokladnie jak sliwka opisala, jak widac jest nas wiele, ale czy ktos zna recepte na to? taka jaka wlasnie z ta mobilizacja to tragedia, brak sil i ogolny marazm, mnie przytlacza. proponuje zapisac sie do jakiegos aktywnego kolka, moze sportoweggo? mysle, ze wtedy nie da rady spac;) i jakos to pozytywnie na czlowieka dziala, gdy sie nie ma czasu na nic. Hmm pozdrawiam:)

Gość sennsa
wina pogody?? na pewno nie, bo ja mam tak latem, zima, wiosna, kazda pora!!! Moze raczej powodem jest jakas depresja? sama nie wiem.

U mnie to samo... teraz tez siedze przed kompem i usypiam, a to dopiero 22 :(

Gość spiochhhhhhh
depresja u mnie raczej nie bo jestem bardzo rozesmiana wygadana i pogodna dziewczyna pomimo tego ze tak czesto mi sie chce spac....