Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Facet__

Czy takie kobiety jeszcze istnieją?

Polecane posty

Czy istnieją jeszcze gdzieś w Polsce kobiety o takich cechach? - wrażliwa - niewulgarna - spokojna i nie lubiąca przesadanie imprezować - o miłym usposobieniu, z pozytywnym nastawieniem do ludzi - optymistka - nieskrzywiona psychicznie poprzednimi związkami - nie mająca zapędów feministycznych - umiejąca okazywać uczucia - nieegoistka - mająca jakąś pasję poza kosmetykami i ciuchami Prawdę mówiąc znałem tylko jedną taką, to moja była dziewczyna. Niestety pewne rzeczy się kiedyś kończą, a od pewnego czasu próbuję i nie jestem w stanie poznać kobiety, która by miała chociaż połowę tych cech. Nie traktujcie tego jako ofertę matrymonialną, po prostu jestem ciekaw, czy mogę się jeszcze łudzić, że kogoś takiego poznam, czy zapomnieć, że takie osoby żyją na tym świecie.

Gość boli mnie bardzo
"nieskrzywiona psychicznie poprzednimi związkami" poszukaj w podstawowce Gdzie związek tam skrzywienie

Gość jakakkaa
nie mam pasji, poza tym pasuje

Gość oo jest tutaj wiele moich cech
-dlatego za mąz wyszłam stosunkowo póżno-moi ...partnerzy uważali mnie za dziwaczke,domatorkę,siedząca w książkach ,albo lubiąca siedzieć przy ognisku ...

A zapomniałem dodać - musi być wolna i \"do wzięcia\" :) Bo parę mężatek, które posiadają takie cechy znam, ale na moje nieszczęście są to żony moich kolegów.

Gość aaaaaaaaaaaa
ja taka jestem :) ale zajeta juz...:)

a czy TYyyyyyyy drogi autorze - jestes wrazliwy? -niewulgarny? - spokojny i czy nie lubisz imprezxowac przesadnie np z kumplami ogladajac sie za innymi duipami na dyskotekach? - masz mile usposobienie do ludzi bla bla bla....? - jestes optymista? -nieskrzywiony psychicznie? -nie jestes meska swinia ktora chcialaby zeby baba Co prala skarpety? -umieszokazywac uuczucia inaczej niz przez seks? -nieegosita? - masz jakas pasje poza seksem i piwem? jesli tak to ok masz prawo wymagac tyle od innych ale watpie zebys byl takim idealem...........

Niestety pomału przestaję w to wierzyć. A jeszcze co do tego stwierdzenia, że chciałbym aby nie była skrzywiona poprzednim związkami. Rozumiem, że każdy związek pozostawia w psychice człowieka pewne zmiany, ale zdarzało mi się ostatnio poznawać kobiety, które na samym \"starcie\" zaczęły mi opowiadać o byłych facetach, przez których były strasznie skrzywdzone. A przez to nienawidzą facetów w ogóle. Przyznam, że nie jestem zbyt dobrym pocieszycielem w takich sytuacjach i naprawdę wolałbym nie słuchać takich historii na pierwszej, czy drugiej randce.

pain au chocolat >> nie jestem z tych, którzy wymagają, a od siebie nic nie dają. Ideałem też nie jestem, ale wydaje mi się, że sam takie cechy posiadam. Dlatego wymagam podbnych od ewentualnej partnerki.

Gość andre1978
takie rzeczy to tylko w erze-:)

Gość jesienna zawieja
Mi się wydaję, że raczej pasuję do opisu.... hmm.... dla mnie to jasne, że takie dziewczyny istnieją..

Życie to nie sklep z fajnymi pannami o określonych cechach. Jak się zakochasz, to trochę odpuścisz. :D

Ja znam wiele takich kobiet. Niestety, albo są już od dawna w związkach, albo odtrącają wszystkich zainteresowanych facetów.

Gość Nuria
Do Faceta- jest dużo kobiet, które odpowiadają Twoim wymaganiom.

No i to jest właśnie ten problem. Takie kobiety są już w zdecydowanej większości pozajmowane. Wiecie, nie jestem żadnym ideałem, nie wymagam nie wiadomo czego, nie muszą być spełnione wszystkie te cechy. Ale naprawdę, uwierzcie mi, że można się załamać gdy za każdym razem spotykam ten sam typ kobiety - głośna, wulgarna, o zapędach feministycznych, żyjąca od imprezy do imprezy. A jestem w takim wieku, że chciałbym w końcu poznać kandydatkę na żonę :)

Gość ja tez taka jestem
ale juz zajeta.Niedługo ślub. Ale znam wiele wartosciowych dziewczyn, o cechach ktore wymieniłes. Trzeba dobrze poszukac. Powodzenia

oprócz wymieninych przez Ciebie cech.. to trzeba do siebie pasować.. a 28lat to jeszcze młody wiek..:D

Gość migdalowa2007
Ja tez pasuje do opisu :)