Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gigila

Dlaczego mam powodzenie akurat u facetow z dlugimi wlosami ???

Polecane posty

Gość gigila

nie przepadam za dlugimi wlosami u facetow a tacy wlasnie kreca sie wokol mnie. Nie jestem tez metalówą ani zadną gothką, nie noszę sie w takich klimatach. A mimo to, to wlasnie takie dziwne mroczne klimaty sie kręcą wokol mnie... :/

Gość no ale powiedz coś więcej
o swoim wyglądzie, może wtedy damy radę coś podpowiedzieć

Gość gigila
Dodam jeszcze, że zdarza się to tylko w nocy, gdy wychodze ze swojej trumny.

powyższy wpis nie byl mój. a co do wyglądu to jestem szczupła,mam ciemnobrązowe włosy, ciemne oczy. Poza tym wcale nie ubieram sie na czarno. Wole biale rzeczy jak juz, krótkie spódnice także, a nawet czasem zdarzy mi sie cos różowego ubrac.

Gość vvvvv
A z krótkimi włosami cie nie podrywają?

i to wlasnie mnie przeraza, dlaczego porzadni, inteligentni, przystojni i w klimacie faceci leca na takie rozowe gowienka...oto jest pytanie :P podejrzewam, ze w koncu maja dosc inteligentnych kobiet ze swoich subkultur i szukaja milutkiej, ladniutkiej panny, nie wymagajacej inteligentnej konwersacji:P nie przejmuj sie wiec, nie jestes dla nich tak naprawde wazna :) czy to Cie pociesza?

sory ale wcale nie jestem rózowym gowienkiem... pisalam ze sporadycznie ubiore cos rozowego, np. sweter w kolorze jasnego przydymionego pudrowego różu. oczojebnych rózow niecierpie. Podobnie jak nie cierpie tipsów, solarki i bialych kozaków. A co do facetów z krótkimi włosami to tez sie tacy zdarzają, bo w sumie więcej ich na tym świecie, ale statystycznie częsciej ci z długimi. dodatkowo ci z dlugimi są bardziej stali w tym co przez siebie przekuazują wobec mojej osoby, bo np teraz jest takich 3 którzy chcieliby \"cos tam\" względem mnie, i oczywiscie maja dlugie wlosy

Gość vvvvv
Jesteś ofiarą rachunku prawdopodobieństwa

Gość jestes bykiem rozplodowym
moze nosisz czarne ubrania

no wlasnie nie niesze sie na czarno. jak juz to ubiore czarne spodnie, ale to kazdy ma chyba czarne spodnie. albo cos innego czarnego ale nigdy cala na ciemno

Gość dbfs
moze przypominasz avril lavrigne czy jakos tak .

Gość dbfs
podobno na nia leca metalowcy punkowcy i inni