Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola8509

robiłam Pre-test i 2 kreseczki, czy to mozliwe by test sie mylił??

Polecane posty

Gość ola8509

Dzis 35 dzien od daty ostatniej miesiaczki., cos mnie podkusilo i kupilam teścik - Pretest. i Wyszedl mi pozytywny!!!! To chyba niemożliwe a jednak tak BARDZO JESTESM SZCZĘŚLIWA Z TEGO POWODU, SLYSZALAM PODOBNO ZE JAK SIE JEST W CIAZY I POMIMO TEGO TEST WYCHODZI NEGATYWNY TO TO JEST NORMALNE, ALE NIGDY NA ODWROT, JAK TO JEST? POMOCY JESTEM W SZOKU!!

Gość gratulacje bedziesz mamusią
:)

Gość no to z gory na pazury
test myli sie bardzo bardzo rzadko bodajze w przypadku brania jakis lekow, prawdopodobnie masz fasolke , gratuluje!!!!!!!!!!!

Gość ola8509
DZIEKUJE WAM STRASZNIE KOCHANE!! JEDNAK BOJE SIE ZE ZA WCZASU SIE CIESZE, A MOZE TO JAKAS POMYLKA, FAKTYCZNIE KOCHALISMY SIE Z NARZECZONYM BEZ ZABEZPIECZENIA KILKA RAZY W TYM CYKLU NAWET Z WYTRYSKIEM DO ŚRODKA I PO CICHU MIAŁAM NADZIEJĘ:):) A TU TAKA NIESPODZIANKA, W CZWARTEK MAM WYZNACZONA WIZYTE U GINEKOLOGA , TA WIZYTE WYZNACZYLAM SOBIE JUZ DUZO WCZESNIEJ, WIEC TERAZ NIE WIEM CZY ISC CZY SIE WSTRZYMAC, BO PEWNIE JESZCZE NIC NIE STWIERDZI,. I DODAM ZE ZADNYCH LEKOW NIE BRALAM, CHYBA DZIS KUPIE NOWY TEST I WYKONAM GO JESZCZE RAZ, TA DRUGA KRESKA POJAWILA SIE NIEMAL NATYCHMIASTOWO I JEST TAK SAMO WYRAŹNA JAK TA PIERWSZA.

Gość ola8509
I WCALE NIE ROBILAM TESTU Z PIERWSZEGO PORANNEGO MOCZU, BO JAKIES 5 GODZIN PO PRZEBUDZENIU

Gość Lapinkulta
no to gratuluje :) dbaj o siebie :)

Gość ola8509
ALE MAM SADZIC ZE NA STO PROCENT JESTEM W CIAZY SKORO TEN TEST WYSZEDL POZYTYWNY? NIE MOGE JAKOS W TO UWIERZYC, JESTEM W DUZYM SZOKU, CZY LEPIEJ POWTORZYC TEST CZY ISC OD RAZU NA BETĘ?

Gość ola8509
NAWET NIE WIECIE JAK BARDZO SIE CIESZE!!!!! JESZCZE DZIS KUPIE TEST ZEBY SIE UPEWNIC, TO MOJA PIERWSZA CIAZA, MAM 22 LATA, JA CHYBA W TO NIE WIERZE

Gość ola8509
przed chwila zrobiłam drugi test, tym razem kupiłam sobie Uni test (taka nazwa) i ten również wyszedł pozytywny! Jestem taka zaskoczona, ta druga kreska na tym drugim teściku wyszła troche cieńsza, ale i tak wynik jest pozytywny!!! :):) :)