Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka123

sączenie wód płodowych

Polecane posty

Gość majka123

Dziewczyny napiszcie jak rozpoznac saczenie wod plodowych. Czy leca one czesto i w jakich ilosciach. Mi od czasu do czasu poleci troche wody, ale nie jest tego duzo, jakies 2 łyżki, nie dzieje sie to codziennie, moze raz w tyg. ide do lekarza ale chcialabym poznac tez opinie kobiet ktore tego doswiadczyly.

mi jak zaczęły lecieć to myślałam sie sie posikałam :)ale leciały i leciały nie mogłam zapanować na tym i trwało to 5 godzin przez prawie cały czas

Gość grzybiara
A czy to napewno wody ? Jak odróznic wody od moczu ????? Mnie się zdażało w poprzedniej ciąży popuszczanie i nawet tego n ie czułam.Jest ucisk na pechęrz i dlatego moze podciekać :(

Mi się saczyły wody z 3 dni przed porodem , w dzień nic ( lekarz potem powiedział że dziecko działa jak korek) a po nocy cała podpaska mokra . Są w aptece testy w postaci wkładk które na 100% stwierdzają czy to wody...

Gość majka123
ja jestem dopiero w 18 tygodu wiec do porodu jeszcze troche. ostatnio lecialo mi w sobote wieczorem i do tej pory nic. denerwuje sie troche wizyta u lekarza:/