Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaa2342

pytanie do pań po 25 roku życia-czy kupiłybyście takie kosmetyki za wysoką cenę?

Polecane posty

Gość onaaaaaa2342

krem do twarzy na dzień 30ml-69 zł krem na noc,50ml-109zł krem pod oczy-85 zł żel do mycia-49zł serum-115zł chodzi mi o serię kosmetyków dr. eris sin skin, http://www.sklep.eris.pl/c81-drirenaeris-dr.irena.eris.sin.skin.htm dostałam próbki tych kosmetyków i powiem szczerze że dają rade, nawet drobne zmarszczki mimiczne, które są widczne u mnie w silnym świetle zanikają... ale te ceny:(:(:(

Gość onaaaaaa2342
ca ły zestaw kosztuje razem chyba 350 zł to paranoja

Gość diunka
kiedys wydawalam takie kwoty na kosmetyki ale doszlam do wniosku, ze zadnego spektakularnego efektu nie bylo po nich. nie oszukujmy sie, cudow nie ma. Teraz uzywam jednego kremu dla dzieci za 10 zl i sa lepsze efekty niz wtedy. Jesli nie szkoda ci kasy to kup, ja wolalabym kupic tanszy krem a za reszte dobre perfumy :)

Gość oavvna
No tak, 25 lat, pomarszczona twarz.... Zwłaszcza to serum się przyda. A za dwa lata i tak trzeba bedzie zrobić operacje plastyczną....

Gość u mnie to77
ja mam prawie 30 lat i super cere, w ogole sie nie maluje, a uzywam jedynie tlustego mleczka Nivea.

ja mam prawie 30 i używam 2 kremów Nivea (do suchej skóry i regenerującego) i nie mam zmarszczek :) a kosmetyki Erisa omijam szerokim łukiem - pielęgnacja podstawowa jest dla mnie kiepska a droższe preparaty to szajs jak na tę cenę (za te pieniądze można kupić coś lepszego)

Gość onaaaaaa2342
dzięki za odpowiedź, szczerze mówiąc nie mam żadnych zmarchów ogólnie mam dobrą kondycję skóry ale czasem mi syfy powyskakują na brodzie, ten krem między innymi rozjaśnia przebarwienia po syfach i w ogóle skóra dobrze wygląda po tym kremie, zresztą zrezygnowałabym z serum bo to dziadostwo akurat wysusza

Gość jsudrdf
Wydaje na kosmetyki z miesiąca na miesiąc coraz więcej... ale nei na Eris. Kup lepiej jakies porządne filtry na "fotostarzenie" się skóry, na noc jesli masz zmarszczki naprawde to już lepiej retinoidy Avene. Żel do mycia jesli nei masz cery zbyt tłustej ale wrażliwa to polecam physiogel... Serum mimo 27 lat nei używam - choć teraz zamówiłam sobie próbkę czegoś co można by za serum uznać ale to biokosmetyki są i jeszcze nei wiem jak działa. Myśle, że najwazniejsze to filtry.

Gość jsudrdf
filtry fotostabilne i porządne apteczne oczywiscie!

a moim zdaniem rozsądny dermatolog powiedziałby Ci czego masz używać. W końcu każda z nas jest inna.

Gość jsudrdf
dermatolog estetyczny zgodze sie... zwykły?? jak się ich pytam rozkładają ręce... nie potrafię mi pomóc w doborze mimo mocno problemowej cery!

hmmmm.... ja chodzę w cz-dz do zwykłego i pani mi pomaga dobrać kremy i tłumaczy dlaczego, ale inni mówili tylko: lekkie nawilżające;-(

Gość glghggh
to tylko pozazdrościć dermatologa...

Gość no właśnie0
To zalezy od lakarza. Ja ich trochę poznałam (trądzik) :) Najlepiej pójśc prywatnie, ale zdarzają się też solidni w publicznych przychodniach. Można też skorzystać z rad kosmetyczki lub najlepiej kosmetologa.

Gość glghggh
wolę jakoś dermatologa estetycznego, właśnie się wybieram na zabieg kwasem migdałaowym - robię sobie prezent na 27. urodziny ;-)

a ja się wybieram na mikrodermizację:-) a panią dermatolog odkryłam właśnie w przychodni państwowej:-) Długo szukałam i po prywatnych, ale przecież Ci sami pracują tu i tu, więc zaczełam w końcu szukać po państwowych, żeby nie płacić krocie za przepisanie antybiotyku. Przez 2 lata z marnym skutkiem brałam antybiotyki na trądzik. W końcu zaczełam szukać i wiecznie tylko co jeden to antybiotyk. A tu nagle pani doktor mi przepisała witaminy, doradziła kosmetyki, wytłumaczyła jak mam ich używać i dała 1 maść na noc z kwasami, ale lekkimi. Efekt nie jest odrazu rewelacyjny, ale nie tworzą mi się już ropne wypryski:-) Zaskórnik niestety jeszcze nie znikły:-(

Gość onaaaaaa2342
co do pryszczy to ja mam inny problem niż wy, robią się one u mnie na lini broda-żuchwa i kurwica mnie strzela, bo całą twarz mam gładką a tu jakieś gule.. to są takie syfy których nie mogę od razu wyciskać bo nie mają ujścia, muszę czekać z miesiąc/ dwa miechy albo aż znikną albo wypłyną na powierzchnie i będzie można je wycisnąć ... ja muszę czekać całe wieki aż to dziadostwo zejdzie mi z twarzy boże :(:(:(

Gość onaaaaaa2342
teraz 5 takich świństw, 4 zanikają a 1 prawdopodobnie eksploduje za 2 tygodnie

Gość gcxnbx h
chyba mikrodermabrazje????

Witam! Jesteśmy hurtownią Kosmetyków Profesjonalnych. Zaopatrujemy Gabinety kosmetyczne, Spa&Welnes oraz wiele szkół kosmetycznych w całej Polsce. Jesteśmy dystrybutorem wielu znanych i liczących się firm kosmetycznych m.in BIELENDA, AA PRESTIGE, PAYOT. DEPILEVE, BELNATUR, ACADEMIE, ZIAJA, NAILS COMPANY, SORAYA oraz Epilar System!!! Sprzęt Kosmetyczny firmy BAYLLASPA www.bayllaspa.eu Zamówiony towar dostajecie państwo w ciągu 48 h. Do każdego zamówienia dokladamy Gratisy w postaci Próbek, kapcie, ręczników, opasek itp Serdecznie Zapraszam na stronę www.monimar.pl Monimar-hurtownia kosmetyczna ul.Wyglendy 1 44-200 Rybnik tel/fax 032 42 39 920

nie kupiłabym, bo mam swoją wizję pielęgnacji skóry, a skuteczne kosmetyki nie muszą kosztować aż tyle. 60 zł na krem mogę wydać, mniej więcej tyle kosztują apteczne filtry czy kremy z retinaldehydem, ale żel do mycia twarzy może być tańszy, ma kontakt ze skórą przez max. kilka minut, więc cudów nie zdziała, ważne, żeby dobrze oczyszczał skórę i nie wysuszał jej.