Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brook

wszystko sie wali , pali ,, mam dosc

Polecane posty

Gość Brook

i do tego jeszcze klopoty z mezem , nie mozemy sie dogadac jak zrobic zeby go rozkochac od nowa

Gość gosik2007
sama nie wiem jak sie dogadac z mezem. co ja mowie o dogadaniu. zeby sie dogadac po pierwsze trzeba ze soba rozmawiac o wszystkim. a ja nie potrafie powiedziec mezowi, ze corcia nie jest zdrowa, ze chodzimy na rehabilitacje. maz nie wie nic o problemach jakie ma corka-wiec nie mozemy sie dogadac w innych sprawach rowniez

Gosik dlaczego maz nie wie? Szczerze to niewyobrazam sobie ze mój maz niewiedzial o czyms co jest zwiazane z Manią.

Gość gosik2007
sama nie wiem od czego sie zaczelo. boje sie mu powiedziec. moze boje sie, ze powie o tym mojej mamie lub siostrze, a bede miec wtedy przerabane. jestem chyba zbyt slaba psychicznie, zeby w takiej sytuacji walczyc z mezem i cala moja rodzina. a moze wynika to z poczucia winy. albo ta sytuacja to wynik tego jak bardzo sie zawiodlam na mezu i rodzinie, gdy po porodzie byly problemy z karmieniem. nie dosc ze sama bylam zdolowana tym, ze mala trzeba bylo karmic przez sonde, to jeszcze musialam z nimi walczyc

jak meza rozkochac?zadbaj o siebie!no i cos wiecej moze jakas fajna bielizna a wogole niech cie pozna z drugiej strony!napewno taka jest a tobie gosiu zadam pytanie dlaczego twoje dziecko chodzi na rechablilitacje co sie stalo ze sie obwiniasz

Kryzysy zdarzają się we wszystkich związkach. Pamiętam, jak 5 lat po ślubie miałam dość wszystkiego i wszystkich....Ale miałam dwoje małych dzieci i wiedziałam, że one muszą mieć dom. Zaciskałam zęby i życie toczyło się dalej, raz lepiej, raz gorzej....Ale rok temu doszło do tego, że i mój mąż miał dość i nad naszym związkiem zawisła groźba definitywnego rozstania :(. To ja dążyłam do tego,żeby usiąść i szczerze porozmawiać. Udało się:). Każde z nas powiedziało, co go boli i postanowiliśmy zacząć rozwiązywać problemy wspólnie. Jednym słowem kompromis, ja trochę dałam od siebie, on od siebie.....Teraz jest dobrze, ale brakowało tak niewiele...