Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc123

jak namówić ją na odchudzanie?

Polecane posty

Gość kacza stopa
japonka - nie wiem o co wam chodzi, ale jedną rzecz przyznam - nie lubię Cię. Nigdy nie lubiłam. Czytam czasami twoje posty i jawi mi się pusta, zarozumiała pannica z przerośniętym ego. Pozdrawiam.

Gość jestem chłopakiem japonko
i też CIEBIE nie znoszę!!! Durna jesteś aż wstyd!

Gość witaj japonko=.
oj ... chyba nie tylko kobiety ciebie nie lubią :D:D

japonka to typowa dziewucha dresiarza i tyle, darujcie sobie rozmowy z nią Brzydzę się takimi szmatami jak japonka

Gość gosc_12345
Japonka, masz dużo racji, choć te 3kg jest dla mnie absurdem :) ale już czasem patrzę na nią i wtedy łapę strasznego doła, kocham lecz cierpię, sam się zastanawiam, bo przecież miłość nie powinna na to patrzeć, a jednak

Gość kacza stopa
czy dresiarza to nie wiem, mi się wydaje że panna ma się za mega piekną, mega mądrą i myśli że ma monopol na prawdę. I szczerze? Uważam że jeśli w realu zachowuje się i ma takie poglądy jak tu, na kafe, to faceci tez jej nie lubią a nie tylko kobiety.

bo sama jesteś karaluch, błeeee

taki mały śmierdziel, chodzi i zanieczyszcza powietrze.

Alez topic nadal jest o odchudzaniu, Japonko. Wszyscy zgodnie uważamy, że powinnaś schudnąć :) Wtedy może przestaniesz się dowartościowywac na forum, i nasze szare komórki będą mogły odpocząć :)

Gość kacza stopa
i ten tekst "racja, wiekszosć kobiet mnie nie lubi. Z tym sie zgadzam." sugerujący że kobiety jej nie lubią bo... zazdroszczą? Haha. :)

Gość Soniula
A może dieta Camridge? Krótka, dobra, mało męcząca. Wpisz sobie w google,to dowiesz się więcej ;)

Wiem, też to zauwazyłam :P Zazdroszczą jej bo ma spokój - żaden koleś się do niej nie podwala :P Dobra, już ją zostawmy, jeszcze się zaje Snickersami na śmierć z rozpaczy :/

Gość witaj japonko..-
zazdroszczą rozumu i...poznania prawdy ?:D Na dodatek dziewczę jest też wyjątkowo wulgarne .

Gość witaj japonko..-
zje snickersa a potem jej facet da jej kopa w tyłek ;)

gosc123 --> to ze twoja dziewczyna tyle przytyla to jest tylko i wylacznie jej zaniedbanie, i nie powinienes sobie tlumaczyc ze skoro ja kochasz to nie powinno to przeszkadzac tobie. Niewazne ile jestescie zesoba obie strony powinny dbac o siebie. Bo wedlug mnie to jest lekcewaznie tej drugiej osoby. Ja bedac ze swoim obecnym chlopakiem schudlam 5 kg- chociaz nie potrzebowalam tego, bardziej dbam o siebie. Moze porozmawiaj z jakas jej kolezanka zeby to ona z twoja luba pogadala, bo jesli ty jej powiesz to ona bedzie miala dola, jesli kolezanka to calkowicie inne podejscie. Pozdrawiam i zycze powodzenia

gosc - tez zycze powodzenia. I nie rob nic wbrew sobie ani na siłę. Słuchaj głosu nie tylko serca ale i rozsądku i pamiętaj ze małzenstwo jest na całe zycie i to nie tylko walory ducha ale tez cielesnosc i namiętnosć;) pozdro

Gość witaj japonko..-
a najtragiczniejsze w japonce jest to, że ona WIERZY, że ludzie jej nie lubią, bo mówi prawdę :D:D:D:D :D:D:D:D

Gość kacza stopa
tak, też o tym pomyślałam. Uważa że jest nielubiana bo jest szczera i prawdomówna. A nas uważa że maluczkich bo boimy się kilku słów prawdy. :)

Gość gosc_12345
przestańcie już, to nie topic o japonce, a gadając w kółko o niej jedynie sami pokazujecie swoje kompleksy, wyluzujcie, macie mi pomóc a nie zajmować sie japonką :P

Gość witaj japonko..-+
robimy to dla ciebie gościu . a rozmowa o japonce była dla jej przyjemności, bo ona lubi takie klimaty:)

no i widzisz facet, po co Ci to było?;) Wprawdzie kilka osób wypowiedziało się sensownie, pomimo to sporo kobiet namawia Cię żebyś zaciskał zęby i grzmocił wieloryba bo przecież \"prawdziwa miłość nie liczy kilogramów?\" \"Bo ona nie może być sobą?\" \"Bo masz ją kochać taką jaka jest?\" Mój kolega był kiedyś w podobnej sytuacji, jego kobieta robiła mu podobne sceny, groziła że się zabije jak ją zostawi itepe. Ale jak bzyknął jej znacznie szczuplejszą przyjaciółkę, to szybko znalazła impuls i odpowiednią motywację do schudnięcia. I schudła.

Gość hhha
sposob jest prosty jesli ieszkacie razem rob jej pyszne niskokaloryczne dania wyciagaj na spacery najlepiej po sklepach - wtedy od chodzenia schudnie uprawiaj z nia jakis sport-cos musi lubic jesliw ten sposb straci niezauwazenie 5 kg to da jej motywacje do odchudzania

11.12] 13:59 Ensei no i widzisz facet, po co Ci to było? Wprawdzie kilka osób wypowiedziało się sensownie, pomimo to sporo kobiet namawia Cię żebyś zaciskał zęby i grzmocił wieloryba bo przecież \"prawdziwa miłość nie liczy kilogramów?\" \"Bo ona nie może być sobą?\" \"Bo masz ją kochać taką jaka jest?\" Ensei umarłam :D:D:D:D

Gość nareszcie.................