Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkaosa

co sadzicie o tatuazu?

Polecane posty

Gość malutkaosa

chce sobie zrobic maly, delikatny tatuaz na lopatce, co o tym myslicie? czy tatuaze dalej sie kojarza tylko z subkulturami wieziennymi? dziekuje za odpwoiedzi :)

Gość malutkaosa
upup

Mi osobiście nie :) nawet się zastanawiałam, ale w końcu zrezygnowałam, ponieważ: *może się zdeformować *co kilka lat trzeba poprawiać *jak wygląda stara babeczka z tatuazem...? hmmm...

Idź na całość, idź na całość.. śmiało nie krępuj się na czole tez będzie cool. :o :P

tatuaże lata temu przestały się kojarzyć z subkulturami więziennymi jesteś dorosła, chcesz, przemyśl to jeszcze ze sto razy i zrób proste

Gość 24mln
ja mam tatuaż maly i uroczy,i jest w taki miejscu ze sie nie popsuje(na dole brzucha,tak z boczku)... i wyglada bardzo sexy a juz na pewno nie kojarzy sie z subkultura wiezienna:P

ja tez mam tattoo :) roze niebieska z okiem w srodku na lopatce, ale uwazaj gdzie bedziesz robic najlepiej kogos sprawdzonego, mi i mojemu chlopakowi robil sasiad, widzialam jego tatuaze i jego dziewczyny wiec sie nei balam ze zepsuje

hmmm ja tez sobie zrobilam 4 lata temu na ledzwiach tribala i szcerze to tauaze mi sie podobaja ale na starosc to go chyba usune bo ktos tu juz dobrze zauwazyl ze nie wyglada to ciekawie

Gość cos gdzies jak
ja mma nad kostka chinski znak nie zaluje

Gość 24mln
a tribale to paskudne sa...:P No serio,tandetne i oklepane...a najgorsze to te zaraz nad pupa...bleee...tania tandeta

Gość qwew
a co to jest tribal?

Gość malutkaosa
ja robie na lopatce, mam 19 lat, teraz ok, i mysle, ze jako babcia 60 nie miala ani ochoty, ani potrzeby sie obnazac:) bolalo was rboenie tatuazu?

Gość qwew
myrevin---> jaki stary taki głupi jesteś :O...żal mi cię stary pryku :O

Gość 24mln
no troche bolalo,ale to kwestia miejsca w ktorym sie robi,ale w sumie bylam dzielna:) potem tylko przez caly dzien nie moglam usiasc za bardzo bo to akurat w mejscu w ktorym sie spodnie koncza..ale bardzo szybko sie zagoilo i teraz jest przesliczny i w ogole uwielbiam go:0

witam :) ja mam tatuaz wlasnie na lopatce, zrobilam go majac 19 lat.. jest delikatny i kobiecy :) i nie zaluje... ale decyzja nalezy do Ciebie ;) Pozdrawiam

Gość qwew
tribal to to samo co tatuaż :O

Gość malutkaosa
decyzja już podjęta ;)

Gość malutkaosa
no to dzieki ;) a mozciecie jeszcze powiedziec jak wyglada samo robienie tatuazu?? ta maszyna i w ogole.. ;)

Gość 24mln
wiec tak...generalnie to na poczatku pan odrysuje na krtce wzor ktory wybierzesz i odcisnie na skorze zeby miec wzor...potem powinine pokazac ze wyjmuje igielke ze sterylnego opakowania...a potem jakos to leci:) Moj tatoo ma ok 5 cm a trwalo jego robienie 20 minut(a jes jeszcze wypelniony kolorem)...w sumie to chyba bardziej drazni niz boli,ale to tak samo jak u dentysty...a dla efektu warto...a maszyna to nie jakies maszynisko wielkie,tylko takie male dosyc,poreczne,zeby bylo wygodnie...no,to chyba tyle z tego co wazne:0

Gość malutkaosa
ale on to nakłuwa raz kolo razu czy jak? :)

Przypomniało mi się amerykanie zrobili badania. Kobiety z tatuażami dwa razy częściej zdradzały. :o

Gość 24mln
no tak jakby rysowal...ale w razie jakby bolalo to robi przerwy zebys sobie odpoczela:P I na poczatek nie przeraz sie bo np u mnie farbka mu sie wylewala poza wzor a ja glupia juz spanikowalam i myslalam ze to tak bedzie na zawsze:P A pozniej zaklei ci to folijka taka i po kilku dniach powinien zejsc strupek...tylko trzeba smarowac na poczatek np pantenolem(tak mi poradzil ten pan,zeby nie bolalo)...ale z powodzeniem dziala tez zwykly kremik nivea bo zmiekcza skore i ladnie sie goi wszystko:)