Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkaosa

co sadzicie o tatuazu?

Polecane posty

Gość 24mln
ze zdradzaly?Lol:P Moj tatuaz byl w ogole od faceta:P To by sie wpakowal chlopak:P

Gość malutkaosa
dzieki za wypowiedzi :D no to mi ulzylo, bo jak widzialm te maszyniska w salonie... uhhh

--> 24mln Się nie nabijaj. Jak tak lekko traktujesz swoją skórę.. to czego się spodziewać ? :o Ja na pierwszerj randce zawsze mimochodem zdaje pytanie czy ma jakiś tatuaż. Gdy odpowiedz jest twierdząca.. więcej się nie spotykam. Z bolem muszę stwierdzić że coraz więcej jest kobiet, które są skłonne do zdrad. :o :P

najgorsze sa linie, a wypelnianie kolorem juz tak nie boli, podobno pierwszy jest najgorszy ;) bede robic jeszcze jeden, ian mi go przerobil tak jak chcialam i bedzie pasowal do rozy ktora mam, na tym juz koncze :) daj mi maila to wysle ci moj tattoo. ja mialam o tyle dobrze ze iana znam wiec gadalismy i opowiadal mi wszystko pokolei co robi, pokazywal igly itp. najgorszy byl dzwiek maszynki i widok igiel bo ich nie znosze :p ale warto bylo. teraz czeka mnie nalozenie odcieniu niebieskiego i fioletu dodatkowo zeby wygladal bardziej trojwymiarowo, ale to juz kwetia pol godzinki. caly tatuaz trwal ponad 2 godziny z przerwami na papierosa i kawe