Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łetam

jak usmazyc rybe aby....

Polecane posty

Gość łetam

panierka sie nie odklejala?chodzi mi o filety.otaczam w mace a panierka podczas smazenia odpada.otaczalam w jajku i w bulce i tez panierka odpada.jak to usmazyc zeby bylo dobrze.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość musiszzzz
musisz klasc rybe na bardzo mocno rozgrzany tluszcz jesli jest zbyt zimny panierka odpada :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość de de de
lepsza jest ryba w samej mące

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ryba nie może być \"zbyt mokra\" - ja ją zawsze lekko ręcznikami papierowymi okladam - wsiąka woda i panierka się nie odkleja

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość powiedzcie prosze
a czy taka mrozona w panierce trzeba rozmrazac przed smazeniem?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość _ _ _ _ _ _ _ _
nie trzeba rozmarażac przed samżeniem:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja po prostu
obtaczam w mące i wrzucam na patelnie, jak się dobrze zrumieni, tak na złoto to przerzucam na drugą stronę. Ważne by ogień nie był zbyt mały, bo wtedy panierka nasiąka i odpada.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość łetam
dziekuje za odp .jestescie super :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
rybke trzeba najpierw odsączyć z wody dokładnie potem w jajku mące i na bardzo rozgrzany tłuszcz trzeba położyć wtedy będzie pycha

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość no zlamanie penisa
jak nie rozmrozisz to sie napewno odlepi panierka.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×