Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Durna

Chcę tylko zrzucić ciężar -

Polecane posty

Gość Cztery pytania
Nie odpowiedziałeś na żadne

Gość ooIga
W niektórych przypadkach komiczne dziecko bez wad genetycznych oznaczałoby ... cudze :P

Atmo wiem, że czytasz ten temat dlatego też w prezencie mikołajkowym ode mnie masz moje zapewnienie, że to nie ja napisałam post brata na topiku, którego już nie ma jeżeli to ma Ci poprawić humor, pozwalam i wręcz proszę pana Brańskiego, aby o ile to możliwe sprawdził adres IP i porównał z moim w tym czasie oddawałam się rozkoszom z mężem i kafe było ostatnim miejscem, o którym myślałam nie zadręczaj innych pytaj u źródła skoro masz wątpliwości a swoją drogą niezłe masz zdanie na mój temat tylko pytanie? skąd ja miałam znać tak pikantne szczegóły? myślisz, że inni mi się aż tak zwierzają? myślisz, że mnie intersuje miejsce, w którym ktoś uprawia seks i jego pościel? prezerwatywa to inna sprawa, gdyż wiąże się to z bezpieczeństwem i zdrowiem ja ten temat kończę jak chcesz robić śledztwo - rób we własnym zakresie powodzenia Holmes`ie! :)

Odpowiedziałem - tak czułbym się gorzej udając, kłamiąc i będąc nieszczery... Niektorzy maskę poprawności mają juz tak mocno przyklejoną do twarzy, że nie potrafią jej zdjąć i patrzec na swiat własnymi oczami... ja jeszcze tak nie mam... I dlatego zawsze powiem, że król bez szat jest nagi... A prześcieradło na kórym wczesniej kopulowało sie z inną kobietą, jest brudne... :P

Gość nineast
i nawet z ta sama kobieta - tez nie jest najczystsze :p

Gość ooIga
maska poprawności :D zrobiłeś źle jesteś zły Diametralna różnica między komentarzami

Dżizass... to Atmo tak sie załamał po ujawnieniu tajemnic z jego alkowy? :D:D Staaary - wyluzuj sie troche... skoro Twoje partnerki nie wymagaja czystego prześcieradła - to luz... ja jestem tolerancyjny, jesli pewien stan faktyczny akceptuje dwoje ludzi, to ich sprawa... a Twoje partnerki najwyraźniej go akceptowały, wiec nie ma chyba problemu...?? Na prześcieradłach świat się nie kończy... A jesli aż tak to przeżywasz, to zacznij je prać i po sprawie... Głowa do góry, proszek w łape, pralka w ruch i jedzesz do przodu :)

\"i nawet z ta sama kobieta - tez nie jest najczystsze\" no owszem, ale to przynajmniej mozna zaakceptować :)

Komiczne za tę Spartę to Cię ukamieniują:P jeszcze weź powolaj sie na eugenikę;P:P Moze rozróznijmy 2 sprawy?? Wypowiedzi na necie puszczane w świat, bardzo często nie mające konkretnego adresata i wypowiedzi w realu, skierowane juz do konkretnej osoby. Trudno oczekiwać zeby wypowiedx netowa kogoś nie obraziła, tak sie nie da. Natomiast w realu jednak trzeba uważać na słowa... Mam dość poprawności politycznej że nie moge powiedzieć: czarny, Murzyn tylko mam mowić: Afroamerykanin, bo się ktos poczuje urazony. A Murzyni sa gorszymi rasistami niz biali:P:P I tak jak pisala Po prawdzie: net to wielka sciema.... A co do slabych.. ten śwait nie toleruje slabości. W żadnym kontekście.

widzisz Oolu - rozgryzłaś mnie... jestem złym człowiekiem... ale prawnicy to źli ludzie, nie moja wina to predestynacja :P

dodam jeszcze Atmo, że jeżeli dzięki temu, iż ja zostanę obwiniona, inni będą mieli spokój, skoro potrzebujesz kozła, mogę nim zostać mnie to nie boli, nie jestem związana uczuciowo z Tobą możesz przelać złość i frustracje na mnie to kolejny prezent - gwiazdkowy! :) trzymajcie się! lecę do pracy!

Nefrytko... Eugenika to panieńskie nazwisko mojej matki :P:P:P A co do reszty - oczywiscie, że tak jest... Co prawda lubie powiedziec w towarzystwie, że ktos strasznie przynudza podczas gdy inni ziewają, ale trują jaka to wypowiedź nudziarza jest zajmująca :) Albo gdy ktos nadmiernie się kreuje na kogos kim nie jest potrafie uciąć jego kłamstwa jednym zdaniem... Ale wiadomo, że w realu nie ma sensu robic komus przykrosc, gdy mozna cos przemilczec... Wywalam prawde albo ostry text tylko wtedy, gdy ktos probuje ze mnie głupka zrobic i mysle, że dam sie nim zrobic...

Gość nineast
niektorzy jak komiczne sa tak wrazliwi i dobrzy ze musza sobie to rekompensowac slowami wiem- tez do nich naleze to wstyd byc tak dobrym ;) trzeba sobie odbic

Gość ooIga
Tak, komiczne? :D A ja to napisałam na zasadzie pokazania sposobu w jaki można pietnować czyn nie pietnując jednocześnie człowieka Skoro jednak sam się pod to podciagasz... może to przemyślę :D

No nie żartujcie, że Atmo tak to przezywa???????? Trza było prac prześcieradla i sprzatac chałupę:P:P:P No tak.. ale on przecież taki uduchowiony jest:D:D:D

Gość nineast
dlatego tak nie lube zlotoustych atmo boje sie, co siedzi w takich ludziach coz oni sobie (re)kompensuja???

Ja tez nie lubie takich ludzi... dla mnie oni są jak głupcy - nigdy nie wiadomo czego mozna sie spodziewac... wolę juz ludzi z premedytacją złych i złośliwych

Gość ooIga
a.... już rozumiem, przyznam, że na to bym nie wpadła STRACH, STRACH, STRACH

Gość nineast
wlasnie wczoraj komiczne ucielam sobie z moja matka pogawedke o tym, o czym piszesz- ze glupcy sa nieobliczalni w swoich zachowaniach i kategoriach ocen. wiec lepiej zachowywac sie przy nich mozliwie neutralnie

Gość hehhhhhhhhhhhhhhh
trochę żałosne jest to wasze naprężanie się. to tylko net, a Wy jesteście tylko ludzmi ze swoimi słabymi punktami, nieodoskonałościami. po co się tak krygować:)..zabawne.

Gość nineast
wiec jestesmy tylko ludzmi? ide sie powiesic

Gość nineast
ja mam tylko slabosc do perwersyjnego intelektualizmu,nic wiecej mnie nie ciagnie ani bledow, ani slabosci. przykro mi.

Gość hehhhhhhhhhhhhhhh
:D:D:D ależ....bo czasem Wam się wydaje, żeście Bogowie, albo i nawet koty:P tyle rad, wspaniałych porad, ach!!!Ludzie(że się tak zwrócę:P)...każdy z Was ma swoje własne ograniczenia , wady itd. Po prostu. Więcej pokory:)

Gość nineast
super wazkie mysli... dawaj ich wiecej

Gość ooIga
hehhhhhhhhhhhhhhh: a jaka jest twoja rola w tym wszystkim? Co chcesz nam Z POKORĄ przekazać? ;)

\"każdy z Was ma swoje własne ograniczenia , wady itd\" nie no co Ty???? serioooo? naisz jeszcze coś na ten temat, bo poruszyłaś bardzo egzotyczną tematykę!!

Gość hehhhhhhhhhhhhhhh
więcej?robi się:D popadliście w schematy, nie wiem jak to się ma do wyuzdanego intelektualizmu. Scieżka zawsze wygląda tak samo nieomal- temat, zlot tych wspaniałych, zakrzyczenie słabeusza, a jakże. następnie konflikt atmo i komicznego oraz damy popierające lub broniące. i czasem jeszcze ktoś z boku:D. W sumie śiwetna rozrywka. I nie mówice ,ze to nie drapie Waszego ego, tak słodkooooooooo.

Gość hehhhhhhhhhhhhhhh
komiczne.. Twoja ironia jest juz na tyle nuuudna, że w zaden sposób nie może być zabawna:D