kiopka 0 Napisano Grudzień 4, 2007 hej dziewczyny Biore od roku poltora roku tabletki Yasmin , okres zawsze dostawalam co 28 dni czyli zawsze 3 dni po odstawieniu tabletek - zwykle w srody No i wlasnie zdarzylo mi sie cos co mnie zaniepokoilo- mianowiecie dostalam okres po 25 dniach :/ 3 dni za wczesnie ( w niedziele zamiast w srode) po prostu odstawilam tabletki w sobote a w niedziele byl juz okres:/... czy ktoras tak miala podczas stosowania tabletek?? czy jest sie czym martwic?mam zrobic test?.... aaa no a druga sprawa ze w takim razie skoro dostalam okres w niedziele to obliczylam sobie ze teraz dostane dzien przed sylwkiem albo w sylwka....:/ a wybieramy sie na bal... no i zastatawiem sie wziac 2 opakowania pod rzad aby przesunac krwawienie, choc z drugiej strony skoro teraz dostalam za wczesnie , skad mam miec gwarancje ze nie dostane znow za wczesnie, lub za pozno a moze w terminie/?a takie przyjmowanie tabletek 2 opakowanie pod rzad na pewno nie sluzy takim wahaniom, wiec moze lepiej dac sobie spokoj i zaczekac co bedzie w nastepnym cyklu dac sie jakos uregulowac okresowi niz znowu cos kombinowac... co sadzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiopka 0 Napisano Grudzień 4, 2007 pomozcie dziewczyny :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_1987 0 Napisano Grudzień 4, 2007 Mysle ze robic testu nie ma po co, napewno sie nie zaciazylas. Po prostu to jakies wahania niewielkie. Pewnosci nie masz kiedy teraz dostaniesz okres. Czy w sylwka czy przed. Mozesz wzaic 2 opakowania pod rzad zeby miec pewnosc ze nie wypadnie ci akurat w te dni, tylko nie rob tak za czesto. Sama wzielam 2 pod rzad i nic misie nie rozregulowalo. Dostalam normalnie po 4 dniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach