Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qgthitjhhy

Ale wy jestescie nawine babeczki!!!!Wiadomo, z ekazdy facet zdradza!

Polecane posty

Gość qgthitjhhy

Wczesniej czy pozniej to zrobi.Czy sadzicie, ze mozecie krecic faceta jak oglada wasze nawet zadbane cialo przez 20 lat? Na ulicach pelno laseczek, samotnych samic, rozwodek czyhajacych na samca. Faceci to wzrokowcy, naturalne jest dla nich ze ciagle spogladaja na atrakcyjne kobiety:) Facet tak juz ma ze oddziela seks od milosci. Moze kochac zone , moze go ona niesamowicie pociagac ale zdradzi bo facet to wieczny lowca, chce sprobowac czegos nowego. Wiec jak dostaniecie ten pierscionek zareczynowy, pojdziecie pod oltarz to pamietajcie, ze wiernosc i milosc po grob to jedna wielka bzdura. Mozecie tez rozgladac sie za samcami, tylko taki stosunek do tych spraw was uratuje. Troche luzackie podejscie ale wlasciwe:)

Gość qgthitjhhy
1 przypadek na milion-tez tak bywa ale jakze rzadko

Gość ja mam pomysl
a co ty myslisz,z e kobiety nie zdradzaja :D

Gość dhgdhg
A niech mu się inne podobają. Mi faktycznie też podobają się inni. Rzecz w tym aby wiedział, a mój wie, ile ma w razie czego do stracenia i że prawda wyjdzie na jaw. Wtedy nie zdradzi.

>>>Czy sadzicie, ze mozecie krecic faceta jak oglada wasze nawet zadbane cialo przez 20 lat? to działa w dwie strony... >>>Mozecie tez rozgladac sie za samcami... a Waszego pozwolenia nie potrzebujemy akurat... Ależ Wy Jesteście naiwni... Wy Mężczyźni... żal mi Was czasem. :P

qgthitjhhy ale pierdolisz !!jestes kobieta ktora zostala zdradzona czy facetem ktory chce usprawiedliwic swoje myslenie kutasem i to ze zdradzil?:D dalam Ci przyklad ze nie masz racjoi to najprostsza odpowiedz jaka Cis ie nasunela i nie wymagajaca zbytnia myslenia ze to jeden przypadek na milion hahahahahahahahaha

Gość do poprzedniczki
do pain au chocolate- ja np nie zostalam zdradzona ale tez sadze, ze po jakims czasie wiekzosc robi skok w bok, nie jestem nieszczesliwa kobitka ale twardo stapam po ziemi

Mój tato też na bank mamy nie zdradził:) wiem to i już:) wie ile może stracić:) Poza tym on ucieka od nachalnych babek :D a są 25 lat po ślubie:) Więc jest ich już 2 na milion:D

czyli nie każdy w tym momencie sam/sama sobie zaprzeczyłeś/aś

Mnie to zawsze zastanawia ta pewność, że \"on/ona nie zdradził/a\". :D Bez urazy i z szacunkiem dla Waszych Rodziców.

Gość yyyyyyyyyyyyyyysaa
z moim tata 3 na milion :) a liczac jeszcze mojego faceta 4 :) i wiem to na pewno. i nie chodzi o to, ze ma mu sie nikt nie podobać poza mna. jasne ze podobaja mu sie inne kobiety a mi inni faceci to normalne. ale nigdy nie skrzywidzilibyśmy sie nawzajem zdrada bo za bardzo nam na sobie zalezy. i o to chodzi. nie pojmuje jak mozna miec inny tok myslenia. i moj facet podobnie bo nie raz o tym rozmawialismy. kazdy ma rozmum i panuje nad tym co robi

Gość dtc
:-)) jednak one sa naiwne

Gość stara baba33
Naiwni to są faceci wychowując dziecko i nie mając pewnosci czy to oni są jego ojcem.....