Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darek Szczecin

Co sądzą Panie o trójkąciku?

Polecane posty

Witamy Wszystkie kobiety:) Jesteśmy parą kochanków ze Szczecina.Kasia ma 44latka 161cm 55kg a ja 39 191cm 92kg.Znamy się od około 8miesięcy.Spotykamy we dwoje,czerwone winko rozmowa a następnie kochamy się pikantnie jak tylko zamarzymy nie wstydząc się swoich pragnień ciał podniecenia i seksu.Jest cudownie.Ostatnio stwierdziliśmy że cudownie byłoby gdyby dołączyła do nas kobieta.Pieścilibyśmy się w trójkącie:)Dla Nas jest to pikantna nowość.Kasia i ja nigdy się tak nie kochaliśmy lecz ostatnio marzymy o takim spotkaniu.Może jest jakaś chętna Pani która pragnie tego co i My? Ps.Oboje jesteśmy szczupli i taką również kobietę chętnie poznamy.Stan cywilny nie jest istotny.A tak na marginesie co Wy Kobiety sądzicie o takim pikantnym spotkaniu? gg 9099500

Gość co my kobiety sądzimy
o takim czymś. obecnie nic nie sądzimy. to znaczy temat być może wart eksploracji, ale z pewnością nie w tym momencie :-)

Gość tak i pewnie jesteście obleśni

Gość krzysztof 3700interia.pl
nie:) właśnie jestem i ja i Ona szczupli i zgrabni.Nie obleśni jak uważasz.Ponoć jestem przystojny.Tak twierdzą kobiety.

Gość sądzimy że...
...jesteś POJEBANY

Gość suaj czy ktos cię goni
? zapodajesz problema, stick to it, nie wprowadzaj zamieszania. wiadomo o czem mówiemy. więc weź coś na sraczkę, łokej?

Gość ciotka z nowej sarzyny
Jakbym była solo i znudzona codziennoscia, to może nawet taka myśl by mnie kreciła. Ale jako że mam męża i uregulowane życie, to w moim przypadku takie coś odpada. Uwazam, ze jak sie jest w prawdziwym zwiazku i zaczyna sie bawic w wieloboki, to wyniknie z tego tylko rozstanie. To jest zabawa raczej dla "spotykających sie dla seksu"

Gość jeśli sam sobie mieszasz
to ci twoje własne zamieszanie namiesza, pewne jak to że kopernik nie zyje. ogólnie z kopernika kobietę robisz :classic_cool:

Gość iihiih
przecież Kopernik był kobietą ;) A w dodatku Darek jest dorosły i może robić to na co ma ochotę i wprowadzić w życie swoją "Seksmisję" :D

Gość zdecyduj się
pod jakim nickiem piszesz...Krzysztof czy Darek...mieszasz się facet w zeznaniach

Gość sexualna
ja bym chciała ale chuda nie jestem tylko normalnej budowy ciała(163,53kg)90-66-90:( i lubie trójkąty;)

mam tutaj 2 nicki także i tamten:) dzięki choć jeden miły komentarz:)

Sexualna:) a możesz wysłać swoją fotkę na mój email? :) normalna budowa także chodzi w zainteresowanie.

Gość sexualna
ale ja jestem z Nowego Sącza:(

Gość Anetkaaa30
ja mieszkam w Poznaniu... a szkoda.. bo lubie takie doświadczenia

jeżeli jesteś zainteresowana takim trójkącikiem to zapraszamy.Kilometry nie stanowią przeszkody:) jakoś się spotkamy.Może porozmawiamy jutro po 19 na gg? Poznań nie jest tak daleki od Szczecina:)

Gość Dorota3411
jestem chętna i ze Szczecina,napisz do mnie.Umówimy się

Gość Ask_me
No kocham takie prowokacje!!!