Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewa8

jak długo szukaliście pracy??mam dość byłam na 6 rozmowie

Polecane posty

i dalej nic mam dośc! gdzie mam znajśc to doświadczenie którego nie mam skoro mnie nikt kuźwa nie chce!!!

Gość kajaja
a skąd jesteś?jakie masz wykształcenie?

ze ślaśka mam licencjata administracji tylko nie mam dośw. i na każdej rozmowie jest tak samo! dziś już nie wytzymalam i mówie gostkowi że szanse mam znikome co????bo brak dośw. a ten mi na to że wiecej pewności siebie pani ewo !!!!!!!!!!kurwa mam dosć

a teraz wyje!!!!!!!!!!!!!bo po studiach dzuecko urodziłąm i temu nie mam doświadczenia teraz mały do przedszkola chodzi i ja mogłabym pracowac to nie mam gdzie! nawet w sklepie wykladać towar mnie nie chcą bo mam...za duże wykształcenie!!!!chyba sie pociąć!

Gość proponuję zajrzeć najpierw do
SłOWNIKA!!!! :o jeśli na każdej rozmowie kwalifikacyjnej bulwersujesz się, że gdzie masz "ZNAJść" doświadczenie...to nie dziwię się,że nie możesz ZNALEźć pracy :o

Gość dostalam prace po pierwszej
rozmowie ;) Tez bez doswiadczenia. Jakos to bedzie ;) Tylko faktycznie, az takich razacych bledow nie rob... bo troche wstyd :P Jakbys nie wiedziala jak sie gzegzolka pisze to pol biedy ;)

Gość To i tak
nie zle. Moj maz na srednio 40 podan mial tylko jedna rozmowe

jedno podanie zlozylam i z tego wyniknela jedna rozmowa, po czym zostalam momentalnie przyjeta. Mowicie, ze mialam farta? ;)

Gość A-Ku-Ku
słuchacie czasem hiphopu...? "...teraz Anglia, Irlandia ale p.i.e.p.r.z.y.ć kraj..." ;/;/ no cóż... pozdrawiam ;] nie wymiękać

no znaleźć znaleźć pisałam szybko i w złości to się pomyliłam! faktycznie jak po 1 rozmowie dostałaś prace to szczęściara z ciebie.....pozdrawiam

ale zarabiam 800zl to nie ma czego zazdroscic ;) Znajdziesz i Ty ;)

Gość droga EWO a teraz
wyobraz sobie ze jestes pracodawca :) CZY ZATRUDNILABYS KOGOS BEZ DOSWIADCZENIA ??? JA NIE ... Trzeba bylo podjac jakas prace w trakcie studiow ... a nie teraz lamentowac ...

Gość bez przesady...
nie wszyscy maja tak lajtowe studia, by moc podjac prace w czasie studiow ;) Poza tym i tak przed podjeciem pierwszej pracy jest sie BEZ DOSWIADCZENIA :D

po pierwszej... ale co to za rozmowa była... w dużym skrócie: chce pan tą pracę? taaaak :) bez doświadczenia :P🖐️

pedro*---> Jak to "co za rozmowa"? Moja pierwsza, to nie mam z czym porownac ;) Ale takie pytanie nie padlo "chce pan ta prace". Zwlaszcza ze pania jestem :P I bez doswiadczenia. Pierwsza praca to zawsze bez doswiadczenia chyba, nie? :D

no w sumie doświadczenia na wózkach widłowych nie miałem ale tam wcześniej pracowałem na innym stanowisku i nie miałem dzięki temu problemów bo zawsze byłem punktualny i solidny :) powodzenia w znalezieniu pracy marzeń🌼

ja jeszcze niczego nie szukam bo jestem w liceum ale moj chlopak wyslal okolo 50cv i zaprosili go tylko na 3 rozmowy wydaje mi sie ze trzeba szukac do skutku nie tu to gdzies indziej poza tym jak ktos chce od razu zarabiac 3tysiace to sorry... ja jestem pewna ze pierwsza moja praca bedzie za nie wiecej niz 700-800zl ale trzeba sie przemeczyc z pol roku albo rok, nabrac doswiadczenia i znowu szukac ja wiem, latwo mi mowic bo nie mam tego problemu:) ale naprawde tak mi sie wydaje ze nie ma co sie poddawac!:) no i powodzenia zycze:)

Gość Zestresowana_na_maxa
a jutro mam rozmowe w sprawie pracy...nie znoszę takich rozmów. Mam uraz, bo dwa razy zdarzyło mi się, że rozmowa przebiegała w takiej atmosferze, że jak wyszłam to sie trzęsłam:/ ale wspominam tez bardzo milutkie rozmowy.

jakby rozmowa przebiegala w niemilej atmosferze, to bym sie bala, ze bede miala nimilego szefa i nieciekawa atmosfere w pracy. Sama bym z takiej pracy zrezygnowla, jakby mi ja zaproponowali w efekcie tej "niemilej rozmowy"

Gość Zestresowana_na_maxa
ta jedna niemiła rozmowa byla z dziewczyna, która była w tej firmie od spraw rekrutacyjnych. Młoda siksa, po szkole, zatrudniona po znajomości a wyżej sra niz dupe ma...wkurza mnie cos takiego. Jutro rozmowa będzie z mezczyzna...jestem dobrej mysli, bo jak dzownil do mnie, to taki bardzo sympatyczny sie wydał i na luzie.

Zestresowana_na_maxa powodzenia! a jednak pan do mnie zadzwonił i mam tą prace!!!!szczęście....