Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce tego co ty

Jak poza siłownią zwiększyć swoją męskość ?

Polecane posty

Gość fghujkl
w pewnym wieku niestety ;) trzeba sie z tym pogodzić

Gość fillllipowski
A nie lepiej rozejrzeć się za jakimś suplementem, niż próbować "niekonwencjonalnych metod" tego typu? Jestem w podobnej sytuacji i raczej szukam rozsądnych rozwiązań.Słyszałem niedawno o suplemencie Fertimen, moze ktoś z Was go zna ?

Gość paulibka23
Mój bierze Erekton. To jest rzeczywiscie coś co działa, a mój facet jest niczym ogier. Dawno tak dobrze nie było :)

Gość gość
"Czas leci, młodości nie zatrzymamy. Ale na zmiany możemy mieć wpływ. Jak wyglądają po latach ci co coś ćwiczyli od młodszych lat, a jak ci co tylko siedzieli na 4 literach, żarli i tyli ? ?" Są jeszcze tacy,którzy z**********ą fizycznie po kilkanaście h dziennie,więc siłownie mają "bez karnetu":Pa ciałko...mmmmrrrrrrrr.....:)

Gość faceci ktorzy pracuja
fizycznie szybko sie zmieniaja w ferdynandow kiepskich

Gość gość
Szybko,to Twoim zdaniem kiedy?

Gość faceci ktorzy pracuja
po 30tce czesto. szybko sie marszcza, maja ziemista cere

Gość pusskowska
Co do suplementów- Fertimen to rzeczywiscie suplement o bardzo bogatym składzie i tutaj bardziej przyjmuje sie go w momencie kiedy chcemy zwiekszyć siły witalne u naszych meżczyzn. Zwykle też w momencie kiedy staramy sie o dziecko.

Gość gość
Ja proponuję Erekton, może inne też dobre, ale akurat ten brałem i zauważyłem, że działa. Polecam, jak ktoś ma problemy z erekcją. Nie ma sensu się męczyć, jak są takie suplementy.

Gość boguszka_kk
Przez jaki okres czasu mężczyzna musi przyjmowac ten suplement dla naprawde dobrych efektów ?

Gość gość
Jak każdy suplement najlepiej pobrać przez parę tygodni. Wtedy efekt jest najlepszy. Zmiana na lepsze jest naprawdę odczuwalna.

Gość gość
Zacznij brać np. Erekton i zapytaj, męskość powinna być zwiększona :-) Najlepiej zapytaj później o to żony. Efekt powinien być pozytywny :-)

Gość gość
Zwiększona?! Zwiększa męskość? :-) Masz na myśli urządzenie? :-)

Gość gość
Tu chyba nie chodzi o urządzenia, ale o libido. Jeszcze takiego cuda, żeby zwiększyło urządzenie nie wymyślili :-) A Erekton faktycznie dobry.

Gość ewwoska
Podkrecajcie go panowie, podkręcajcie ;) My kobiety tylko bedziemy na tym zyskac :)

Gość gość
No i podkręcamy, Tym bardziej, że współcześnie kobiety są coraz bardziej nienasycone i musimy z siebie dawać naprawdę wszystko :-) Na szczęście pomagają nam czasami suplementy :-)

Gość wildka34
Mój partner przyjmuje Manforte i musze powiedziec ze efekty sa konkretne. Wiec w sumie jesli nie wiecie do kupić to moze byc własnie ten suplement.Co ważne w swoim składzie zawiera bardzo dużą dawke l L argininy.

Gość grazzzynka
Lepiej bedzie jak Twój mąż zacznie przyjmować Fertimen. Tutaj miedzy innymi cynk, który jest w składzie pomaga w utrzymaniu prawidłowej płodności oraz funkcji rozrodczych.

Gość gość
dużo masy, dużo agresji to kręci dziś kobiety

Gość gość
A ja mysle ze dobry suplement nie zaszkodzi. Wiec spokojnie Panowie na Waszym miejscu spróbowałbym z Erektonem.

Gość gość
pokonaj byka własnymi rękoma :classic_cool:

Gość gość
Ja tam jestem za Erektonem, może i inne suplementy są dobre, ale ten sprawdziłem, wiem, jak na mnie działa i jestem zadowolony. Żona też, he, he.

Gość gość
Fajnie ze Erekton można bez problemu kupić w każdej aptece bez recepty. Dzisiaj zacząłem stosować, czekam na efekty :)

Gość gość
Najlepszy efekt Eroktonu jest jak się go pobierze przez jakiś czas, po paru tygodniach jest już naprawdę super. Ale działanie już czuć po pierwszych tabletkach.

Gość gość
Wiadomo że do pewnego wieku. Praw natury się nie przeskoczy. Ale jeszcze można się podratować np. Erektonem. Trzeba próbować, dopóki jeszcze można.

Gość dossskowa23
To namówicie męza na ManForte. Po prostu w takiej sytuacji to lepsze rozwiązanie. I wiesz ze mąż przyjmuje najlepszy suplement.

Gość alina222
Czy brałyscie jakies suplementy ? Czy podawaliście je tez Waszym mężom ?

Gość gość
I moim zdaniem to bardzo dobrze ze nasi mężowie chcą w taki chociazby sposób troszke nas wspomóc. Moim zdaniem to bardzo dobrze wróży tym naszym staraniom o dziecko.

Gość gość
Obalam mit - ja mam duzego k****a i chodze na silownie. Mózg też mam duży - wyprzedzając głupie odpowiedzi...