Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tomek TMT

Mam 25 lat, 6 miesięcy i 29 dni i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

\"Trzeba spróbować podrywać dziewczyny i dopiero jak się nie uda to powiedzieć że nie ma się szans\" :O wystarczy poczytać/zastanowić się czego oczekują zwykle ludzie 🖐️ jak nie spełniasz nawet połowy tych zwykłych oczekiwań to... :D brak sensu prób pakowania się w związki jest chyba oczywisty :O

gdziekolwiek gdzie ludzie piszą o swoich oczekiwaniach :O opisują swoje związki itd... nawet jak weźmiesz poprawkę na podawanie przesadnych wymagań lub idealizowanie swoich partnerów to masz ładny zestaw oczekiwań :D całkiem logicznych i rozsądnych :P a jak ci do nich kilometry to... :D

Gość bvcert
.Ja mam 24 lata i 5 miesiecy .Niegdy nie mialem dziewczyny.Nie jestesmy sami.

Gość
zdrowy człowiek tyle nie narzeka!!! - chyba że jest Polakiem :p

a ja wygrałem życie, przestań ględzić i patrz, to mój Edgar. C:\\Documents and Settings\\Mysiunia\\Pulpit\\zdjcia\\Edgar Allan Poe\\DSC00624.JPG jak się otworzy to będzie święto.

szkoda, że się nie otwiera. tak słodko wyszedł, ale jak ktoś chce to mogę wysłać. :-) no nie znam się ma komputerze!! co Wy chcecie??!! jak się zaciął to go kopałam aż stracił przytomność i trzeba było go zawieźć do naprawy...

Gość hgbtrw
ja mysle ze on ma nadzieje ze go poderwiecie tutaj i sie z nim umowicie .JAk jakas bedzie wrazliwa , to pewnie tak zrobi .Dlatego pewnie wypisuje to o tym braku dziewczyny.Licvzy chlopak na to ze jakas co wracliwsza laska z tego forum go poderwie , a ze zadna tego nie robi to jest zdziwiony.

Gość ytr
a ja wygralem zycie to TMT ? Z tego co wiem to kilka miesicy pisal ze ma 23 lata

Gość uciekłam z pierdla
hgbtrw-już-nie-zyjesz

Gość uciekłam z pierdla
nie jestem dziewcą , dlatego nikt mnie nie chce

Gość ytr
to ile was sie juz mnozy tuta j ? TAk wogole to masz 23 lata .Pisales to kilkanascie razy .Chyba ze sie myle ?

Gość brzydall
Z braku dziewczyny jeszcze nikt nie umarł.