Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tomek TMT

Mam 25 lat, 6 miesięcy i 29 dni i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość brzydall
Sssilly maggot zdaje się , że masz problemy z temperamentem. Niech zgadnę - sfrustrowana nastolatka i burza hormonów?

Gość brzydall
No a niby jak można się tego nauczyć? Od czegoś trzeba zacząć, tylko ciekawe jak to zrobić.

Gość brzydall
Świetnie, zostaniesz mistrzem teorii :)

neurosa1 raczej dlatego, że mam dzisiaj na rano moje jedyne ćwiczenia na tym semestrze :P a o moje randki nie ma się co bać... bo ich nie będzie 🖐️ kultowa kreskówka? :O nie lubią kultowych rzeczy :O nie ruszyłem nic na co robił się na dzień dobry kult przez ostatnie parę lat :D

sssily bo ja dalej nie kumam co z tego ze facet jest sam to męzatka nie może sie wypowiedzieć masz jakieś kompleksy czy co????/ no że mam stopke z fotką synka to moja sprwa i moge sie wypowiadac gdzie chce

Gość vvvvv
Badacze z Columbia University w Nowym Jorku przeanalizowali dane zebrane w trakcie badań, obejmujących ponad 8 tys. dorosłych osób. Przeciętny wiek inicjacji seksualnej wśród badanych wynosił 17-18 lat. 14 rok życia uznano za wczesny wiek inicjacji seksualnej, a 22 lata za późny. Badani którzy zaczęli uprawiać seks zbyt wcześnie byli narażeni na więcej czynników podnoszących ryzyko zakażenia chorobami wenerycznymi. Tak wczesne, jak i późne podjęcie współżycia było związane z ryzykiem zaburzeń seksualnych, zwłaszcza u mężczyzn. Według amerykanskich naukowców może doprowadzić do problemów z wzwodem i osiągnięciem orgazmu. Prowadzący badania dr Theo G.M. Sandforta uważa, że jego badania podważają celowość amerykańskiego programu edukacji seksualnej, promującego podejmowanie współżycia dopiero po ślubie. "Odkładanie aktywności seksualnej na później może blokować rozwój zdolności emocjonalnych, poznawczych i interpersonalnych, które są kluczem do satysfakcjonującego życia seksualnego i ogólnie dobrego samopoczucia" – podkreślił.

Gość hahaha...
ja mieszcze sie w poznym i mi z tym bardzo dobrze, nic mi nie brakuje z obecnym partnerem i sex jest super (i duuuuzo):-):-):-)