Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala karola

zielona selikatna sukienka , jakie buty dobrac?? na wesele , pomozcie jest zdj

Polecane posty

Gość mala karola

witam:) pozwolilam sobie podpiac ten temat do urody:)) potzrebuje rady za kilka tygodni ide na wesela i mam ogromny problem z ubiorem posiadam tylko jedna nadajaca sie sukienke( jej kawalek na cokolwiek niedoskonalym zdjeciu:) jest ona zielona niebieskobrazowa, jedwabna i raczej letnia , po 1 nie wiem czy w ogole nadaje sie na grudniowe wesele ??:o a po drugie..jakie buty szpilek nie posiadam zadnych:) wiez jak juz musze sie wykosztaowac... nie wiem jakie kolor? myslalam o brazowym co wy na to? i jakie? zabudowane szpilki? czy jak kupie takie bez palcow to ubierac do nich rajstopy??? prosze bartdzo o rady...na takie imprezy nie chodze czesto wiec nie mam pojecia jak dobrac stroj a chce dobrze wypasc licze na rade:)) to link do zdjecia :) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5ef1a9b2d06fe970.html

Gość sukienka ładna ale nie
na wesele a tym bardziej na grudzień :O może spodnie lub spódnica jak nie masz sukienki :)

Gość łe matko
ale ochydna ta sukienka

Gość mala karola
sukienka jest ladna no ale lekka tez sie wahalam czy nadaje sie na grudzien ale co do tego czy se nadaje na wesele...ja wole rzeczy naturalne,nie ubralambym zadnych atłasow czy aksamitow o kurcze:( w takim wypadku chyba nie pojde na nie:o w spodniach nie wypada...

a jakis ładny elegancki komplecik? ja bym poszla w spodniach wkoncu to grudzien:o tylko bardzo eleganckie........i ladny buziki.......i bedzie ok

Gość liszkax
Prawda jest taka, prawdopodobnie nie stać Cię teraz na zakup nowej sukienki. Przetańczyałm wiele wesel i uwież mi że Twoja sukienka nikogo nie zdziwi ani nie zaszokuje. Na moim monitorze nie zobaczyłam koloru brązowego ale jeśli tam jest to ubierz do niej brązową marynarkę(jak nie masz ro pożycz od koleżanki). Przez większość wesela i tak będzie wisiała na krześle. Do kościoła pod płaszcz i na początek wesela będzie OK. Do tego buty, brązowe jeśli sukienka ma brązy -będą dobre. Sukienka może nie jest bardzo szykowna (ale za to sexowna a TY masz świetną figurę!) ale przecież chodzi o Twoją na weselu obecność a nie o kreację gwiazdy wieczoru. Idź w tej sukience, dokup buty pasujące kolorem, oczywiście mogą być niebieski, zielone, brązowe (takie żebyuć później w nich pochodziła). p.s.-na weselu w zimie dziewczyny miały na stopach sandały (ubrane dopitro na sali ale jak widzisz wolna amerykankampanuje:)) Do tego jakiś fajny wisior ze sztucznej biżuteriii, może kolczyki i będzie dobrze. I nie przejmuj się komentarzami że sukienka jest be;) To tylko jedna noc a sukienka jest OK. Udanej zabawy!:)

Gość liszkax
Dzięki lejla:) Lata praktyki, niskiego poczucia własnej wartości, utajonych kompleksów i dążenia do ideałów:-P... Teraz nareszcie żyję normalnie. Jednak by nabrać dystansu trzeba mieć POTRZEBĘ nabrania dystansu i ja dożyłam tego dnia!:-D Ubranie nie musi być od minge (naprawdę niektóre są okropne!:-P) czy armaniego. To nieważne. Sukienka+sexowne ciało (jak widać autorka takie posiada) +fajna dziewczyna=udana zabawa. Pozdrawiam:)

Gość liszkax
Mala karola -rajstopy obowiązkowo, zbliżone kolorem do Twojej karnacji. O butach pomyśl praktycznie: jakie przydadzą Ci się na wiosnę-lato??? Odkryte czubki są modne i eleganckie, poza tym pasują niemal na każdą porę roku. No i palce w nich nie bolą:) Uciekam dziewczyny, papa

mala karola a nie mozesz od kogo s pozyczyc? a wiesz jaki kja raz przekret zrobilam:P musialam miec nowe buty doslownie na jena okazje i wiedzialam ze potem mi one nie beda potrzebne...............po calej uroczystosci odnioslam buty do sklepu kozystajac z tego ze:D mozna je bylo zwrocic po ilus tam dniach:D tyko trzeba bylo uwazac zeby s ie nie zniszczyly:P:P:P:P:P

Gość mala karola
dzieki za rady:) a Tobie liszkax za wsparcie no fakt , teraz naprawde mnie nie stac aby wydac min 200 zl na nowa kiecka, ale szczerze mowiac to ja sama mialam watpliwosci co do tej sukienki na wesele jest jeszcze opcja spodnica i bluzka ( mam taki fajny topik ale bez ramiaczek, brazowo zloty, nada sie z bolerkiem?) a co do butow bez palcow...ubrac z rajstopami czy bez nich?? czy tez ubrac a na samo wesele sciagnac?:) jak dam rade podrzuce fotke tego topika:) ps. tez mysle ze nie ma co panikowac, jak ja widze mlode dziewczyny z tona lakieru na wlosach iw ciezkich grubych aksamitach czy innych taftach to mysle ze moze i to eleganckie ale conajmniej przesadzone, a ona sie nie pzrejmuja wiec ja tez nie:)

:) ja amm podobny problem, wesele za miesiac i chcialam ubrac czarna sukienke, prostą, do kolan, przy ciele z malymi rękawkami i trapezowym dekoldem ale im blizej wesela tym wiecej slysze opini ze to nie wypada isc na czarno... i zaczynam dziwnie sie czuc wypada czy nie??? a jak mlodzi czy tez rodzina sie obraza? chcialam jakies dodatki ubrac do tego kolorowe ( w odcieniu rozu:)) np. szeroki pasek i fikusne rajstopki:) co o tym myslicie? czy to byloby wielkie faux pax?

Gość liszkax
Hej:) tranqil babe - Wypada W Y P A D A iść na czarno, znowu naoczne przykłady; na każdym weselu znajdziesz conajmniej kilka pań w czarnych kreacjach, wiele z nich ekskluzywne i szyte na miarę. O młodych dziewczynach nie wspomnę, przecież mała czarna to zazwyczaj gwóźdź i sztandarowa kreacja naszej szafy:-D Do tego trochę ekstrawagancji, biżuteria w czerwieniach, zieleniach, czy różach, takie same paznokcie i gotowe:) To co proponujesz jest bardzo fajne i lekko frywolne;), mi się podoba pomysł. Miałam niedawno wesele i wiedziona poczuciem obowiązku (!!!:-P)zakupiłam sobie kreację w kolorze ecru. Nie byłam zadowolona, następnym razem zgrzeszę w grafitach lub brązach -jak zazwyczaj. No i na pewno nikt się nie obrazi! Może jakaś wiekowa staruszka pomysli "a co ta fryga tak się jak wrona ubrała"???;) I to wszystko:-D Mała karolu - dlaczego mnie nie słuchasz???:-P Obowiązkowo rajstopy, nawet jeśli buty bez palców albo sandały. Elegancja zobowiązuje! No niech ktoś mnie poprze!!!:-P hheh:) Co do topika, nie chcę Cię zarzucać przykładami ale... nada się też!:-D p.s. -mam nadzieję że nie straciłam wiarygodności;) idę wyjąc pizzę z piekarnika, pa kochane!:)

Gość Żabaa
liszkax- Popieram w całości :)

Gość andzia18
Witam=)mam pytanko dotyczące dodatków;mam czarne buciki oraz za kolano czarna sukienkę, tylko mam problem z pończochami -jaki kolor? Czarne?to będę cała na czarno;a przecież nie wyskoczę w opalonych!!Więc najlepiej to jakiego koloru kupic?pozdrawiam