Mary07 0 Napisano Grudzień 5, 2007 hej moze moe pytanie bedzie dla kogos smieszne ale ja juz mam schizy... okres zawsze mam 3 dnia miesiaca tzn tak mialam od jakiegos czasu a teraz go nie mam :( czy to mozliwe ze jak miesiac temu kochalam sie z facetem a potem po 3 dniach czyli 3 listopada mialam okres a teraz go nie mam to ze jednak jeste w ciaży? czy jak wtedy go mialam to nie mam sie o co martwic i spokojnie czekac na okres... plis powiedzcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mary07 0 Napisano Grudzień 5, 2007 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asQ 0 Napisano Grudzień 5, 2007 a bierzesz tabsy? anty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mary07 0 Napisano Grudzień 5, 2007 nie chodzi mi dokładnie o uprawianie sexu. zabawialismy sie sobą chyba nie musze dokladnie opisywac co i jak. wydaje mi sie ze chlopak myl rece po wszystkim i nie dotykal mnie po tym jak on mial wytrysk ale juz schiz dostaje bo ostatniio zawsze 3 mialam okres... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mary07 0 Napisano Grudzień 5, 2007 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aramgad86 0 Napisano Grudzień 5, 2007 Ten pierwszy okres po 3 dniach się nie liczy... Ale nie schizuj, poczekaj, zrób test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach