Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem świetny

nie spalem dzis całą noc

Polecane posty

Gość jestem świetny

i wcale mi sie nie chce spać jem teraz obiad :)

tak? a to w sumie dobrze.nie marnujesz czasu. ja spałam popołudniu, potem w nocy, a teraz znów 2 godzinki :P ale diete mam:D

Na razie nie chce Ci się spać. W nocy sen dopadnie Cię ze zdwojoną siłą.

Gość szarlooten
a co łykałeś??

Gość szoking
no fest mi osiągnięcie nie spać jedna noc :P buhahahha ja nie spałam przez 10 lat co czwarta noc i żyję bo praowałam na zmiany.Ale mi za to zmarchy wyszły :P

Gość a ja se myślę
a to ci wyczyn:) jak pracowałam w pubie w weekendy i wracałam o 5 rano do domu to przebierałam się w dres i szłam do parku pobiegać, żeby się zmęczyć bo nie chciało mi się w ogóle spać:)

Gość Kalineczkus
A ja mysle ze to bujda z tymi kontami co wy o tym myslicie bo ja juz nie wiem To nawet ciekawe jest Co wy myslicie na temat tego wplacania na konta?

Gość zarabiajcie na prezenty
KROK 3: Teraz nirzaprzeczalnie musisz sobie włożyć palce do pupy, a następnie trochę nimi poruszać. Przyjemne, prawda? Jak mawia Robert T. Kiyosaki - "Nie poruszasz palcami, już straciłeś dużo pieniędzy. Poruszałeś - zyskałeś". Teraz już to co zrobiłeś pracuje na Ciebie. Ja zarobiłem więcej (około 1 000 000 złotych), bo wsadziłem całą rękę, ale nawet 2 palce dają duży zysk (ok. 19 000zł). NIE WKŁADAJCIE PALCÓW SWOIM KOLEGOM, BO SAMI NA TYM STRACICIE!! TYLKO SOBIE!