Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toaaaajaaaa

JAKICH UZYWACIE KREMOW, TONIKOW,KREMOW POD OCZY ITD W TYM MOMENCIE?zrobmy liste

Polecane posty

Gość toaaaajaaaa

mozecie dopisac czy jestescie zadowolone piszmy wg schematu: 1. rodzaj cery 2. zel/mleczko do mycia twarzy 3. tonik 4. krem 5. krem pod oczy 6. peeling ja zaczne: 1. mieszana 2. oceanic help - nie kupie wiecej, zupelnie przecietne i dziwny sztuczny zapach 3. nie uzywam, chce kupic 4. dermosan/garnier komfort suchej skory - z zadnego do konca nie jestem zadowolona...szukam dalej idealu ;) tzn zeby dobrze nawilzal i nie swiecila sie mocno twarz po nim 5. szukam dobrego! 6. eveline q10 - kiepski piszcie co jest dla was najlepsze :)

1. Cera tłusta, trądzikowa, momentami sucha 2. Żel do mycia twarzy z peelingiem Nivea Visage Young- jestem zadowolona 3. Clearasil- tonizuje, ale krosty i tak wyskakują 4. nawilżająco-matujący Garnier- nie znalazłam lepszego, a ten jest przeciętny, ale nie wysusza skóry 5. Żel ze świetlikiem- używam od czasu do czasu. Orzeźwia 6. Nie używam

Gość hermiona_1
1.mieszana z tendencja do swiecia i krostek 2.zel avene clerance - jest ok, bardzo wydajne 3.aa oceanic do cery tradzikowej - nowa seria tylko w aptece - zapach odpychajacy ale poza tym moze byc 4. dermedic krem nawilazaco-kojacy - jak dla mnie najlepszy 5. dermedic -hydratin - bardzo fajny lekki krem pod oczy chodz dlugo sie wchlania 6.dax cosmetics -peelin enzymatyczny - trzeba go na noc nalozyc co nie zawsze mi sie podoba

Gość moja odp
1. rodzaj cery: mieszana (28 lat) 2. zel/mleczko do mycia twarzy- mydełko kastylijskie 3. tonik- hydrolat neroli 4. krem-welenda irysowy + filtr Avene 50 5. krem pod oczy- masełko shea 6. peeling- cukier brązowy+ uniwersalny żel do mycia bayb dream z rossmana

Gość toaaaajaaaa
dziewczynki :) mam dokladnie takie problmy z cera jak wy a wiec - cera latem tlusta, zima przesuszona... i czesto wyskakuja mi, ostatnio za czesto... pryszcze na czole i brodzie... prosze napiszcie czy jestesci zadowlone z tych kremow i czy nie robia sie wam po nich pryszcze?

1. mieszana 2. Lirene-wydajny, delikatny, nie podraznia 3. Lirene- jest ok 4. w tej chwili Loreal Happyderm- fajny kolor, mily zapach, delikatna konsystencja, latwo sie wchlania, skora po nim jest gladka 5. Eva Natura +25 z lnem profilaktyka zmarszczek mimicznych-pierwszy krem pod oczy z ktorego jestem zadowolona, juz po kilku dniach skora jest gladsza, te pierwsze mimiczne zmarszczki zrobily sie prawie niewidoczne, wydajny, lekka konsystencja 6. kawa+plyn do kapieli

cera sucha (przesuszona)od czasu do czasu jakis pryszcz przezd okresem :D🖐️ 2. zel/mleczko do mycia twarzy ( La roche posay effaclar i pianka Oligo Vichy) 3. tonik( nie uzywam) 4. krem ( Chanel Precision i Olay jakis nawilzajacy:D) 5. krem pod oczy czasem mamie podkradne jakis Yves rocher :P 6. peeling St Yves morelowy ale zadko bo jest troche za ostry a mis ie nie chce isc kupic nowego:P

1. mieszana 2. B18 - pianka do mycia Faberlic 3. B16 - Faberlic 4. Krem równomierny ton dla skóry mieszanej 1345 - Faberlic 5. Żel tonizujaco-nawilżający pod oczy 1346 - Faberlic 6. Peeling nr 4634 (styczniowy katalog) oriflame

mieszana,wrazliwa,27lat mydło różane tonik - woda różana lub z octu jabłkowego krem różany - weleda krem pod oczy różany z weledy peeleng z kawy

Gość sdfsfsdf
dziewczyny kto by pomyslal ze tu tyle osob dba o cere i uzywa kosmetykow z tak mala iloscia chemii i kremow aptecznych :) sama dopero wchodze w ten temat i szukam czegos dla siebie... zachecilyscie mnie dermediciem i tym kremem pod oczy z lnem :) poszukam w aptece :)

1. mieszana, naczynkowa 2. mleczko z żurawiną Oriflame, kremowe mleczko nawilżające Avon 3. tonik żurawinowy Oriflame 4. krem regenerujący na dzień Oriflame, żel 2% BHA Pauli Begoun, krem Botanicals Avon 5. krem pod oczy Seeing is believing Oriflame, krem SPF 30 Biodermy 6. peeling z żurawiną Oriflame