Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anice

no i kolejny mnie olał

Polecane posty

spotkanie było miło a teraz zero odzewu :( ech,,chociazby napisał jasno ze niepasuje mu a nie takie olawanie

Gość Arlenna
Mężczyźni trochę inaczej postrzegają czas :). Może zwyczajnie jest zajęty. Ile czasu upłynęło od spotkania?

Gość no a jaki chcarakter spotkania

Gość jesetś brzydka
??

Gość Arlenna
A Ty nie możesz jakiegoś smsa napisać?

Gość tak to jest...
kobiety robią tak samo:o mysle, ze ludzie to wyniak troche z tego ze ludzie nie chca krzywdzić innych i uznają ze lepszym wyjsciem jest zerwanie kontaktu niz pisanie ze nie odpowiadasz, albo sie nie podobasz

Od razu gruba ;) Ama_leta ma rację, mężczyźnie nie potrafią istnieć na kilku płaszczyznach. Chociaż są zdolni do oszustw na wielu płaszczyznach ;)

ale ja zaproponoowałam przyjazn i nic kiedys dnia ni wytrzymal zeby do mnie czegos nie napisac a jak mnie poznał to olewka :(

Gość vvvvv
No fakt, jak jesteś gruba to już nie zadzwoni

czyli zeby poznac jakiegos fajnego faceta musze miec 49 kilo i farbowane włosy oraz najlepiej byc po solarium:(

Gość Arlenna
No napewno nie dołuj się z tego powodu. Nawet jeśli nie napisze to trudno. Głowa do góry. Znajdzie się taki, który będzie odpisywał.:)

Gość vvvvv
Nie spodobałaś mu się i tyle. Solarium sobie odpuść, ale schudnąć troche byś mogła.

anice - jesteś gruba i co z tym robisz ? przypuszczam, że poznaliście sie na necie, on zobaczył Twoje zdjęcie ( pewnie tylko popiersie ) a na spotkaniu zobaczył Ciebie całą to co zrobił nie zasługuje na pochwałe bo zachował sie jak gnojek, gówniarz, ale pamiętaj, że mogło to spowodować właśnie to jak wyglądasz, jak Cie odebrał... masz 160 cm - przy tym wzroście powinnaś kochana ważyć ok 45 - 50 max. olej go bo i tak nie zasługuje na dalsze spotykanie się, ale jesli chcesz uniknąc takich zdarzeń to MUSISZ SCHUDNĄĆ bo grube dziewczyny mało kogo pociągają - chyba tylko fetyszystów :-o taka jest niestety prawda więc do roboty i trać zbędne kilogramy ;-)

anice - aby poznać faceta wcale nie musisz mieć włosów farbowanych ani nie musisz być po solarium ( to jest dobre dla dresiarzy w bmw a takiego chyba nie chcesz co ? ) musisz byc po prostu zadbana a nadwaga z zadbaniem sie kłóci schudnij i to wystarczy ;-)

ok tylko jakbym była szcupła na pewno bym nie spojrzała na takiego goscia tylko wybrałabym najlepszego ok schudne i bede przebierac i olewac ich tak jak oni teraz mnie olwaja :o

Gość vvvvv
Miej pretensje do tego gościa co olał, a nie do nas :P

chyba jednak tak:o a szkoda bo jestem sympatyczna usmiechieta ciepła ale widac to jest niewazne:(

Ama_leta - nie twierdze ze tylko o to sie rozbija, ale jesli nie o to to o co ? wiem ze niektore kobiety lekcewaza to jak wygladaja, ile waza itd i w kolko z uporem maniaka powtarzaja ze MEZCZYZNA MA JE KOCHAC TAKIMI JAKIMI SA a pozniej w ciagu krotkiego czasu z atrakcyjnej dziewczyny robi sie tucznik :-o

Anice, czy warto zachowywać się podobnie? Warto zniżać się do poziomu mało kulturalnego jegomościa, który ocenia jedynie pod kątem wyglądu zamiast łączyć wszystko w jedną spójną całość? Nie warto :)

Gość valerian
A koleś był szczupły ?

tak zawsze mi sie wydawało ze mam dobra wage :( czyli kilogramy sa najwazniejsze:o

Gość valerian
To i tak byście nie pasowali do siebie...Jakbyś się czuła widąć wszędzie drwiący wzrok ? Skoro jesteś gruba poszukaj sobie grubego faceta, te same problemy, podobne podejście do życia....Najlepiej szukać wśród swoich..

Gość valerian
ale BMI nic nie mowi mam kolezanki co maja okolo 165 cm wzrostu i waza max 49 kilo i wygladaja ok

Gość vvvvv
zapodaj fotke

Gość valerian
gruba nie jest , ale nadwaga jest... drwiący wzrok gdy babka jest grubsza od faceta i idą np za rękę .......