Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anice

no i kolejny mnie olał

Polecane posty

może nieświeży oddech, może jakiś zapach potu go odstraszył... ludzie czasami wydają dziwne zapachy których sami nie czują a jednak taki problem istnieje i w tym brylują osoby z nadwagą a co do jej \"parametrów\" - niech pójdzie do lekarza to jej powiedzą, że ma te 5 - 6 kg schudnąć to nie jets tylko mój wymysł poza tym zobaczcie jaka hipokryzja - sama jest gruba a szuka faceta z \"wyższej ligi\" - dlaczego nie wezmie sie za grubego jak ona ? to z tego samego powodu on, szczuply zadbany facet nie chce grubej dziewczyny czy to tak trudno zrozumiec ? :-o

Gość vvvvv
niech da fotke to ocenimy

Ten drwiący wzrok świadczy o poziomie umysłowym patrzącego. Nie o mankamentach urody osób idących za rękę. Poza tym kobieta, która czuje się piękna i atrakcyjna, a przede wszystkim kochana, tak będzie postrzegana przez innych (normalnych) bez względu na to, czy jej BMI jest większe, niż powinno być.

Gość no commentttt
do Wiktor Wackomerdacz - ty to masz pod sufitem chyba nie równo!!! ja waze 54 kg przy 160 cm wzrostu i wszyscy uwazaja mnie za szczupła osobe....zreszta nieraz słyszłam słowa zazdrosci co do mojej figury. wiec daj sobie na wstrzymanie i nie wmawiaj dziewczynie takich głupot.

Ama_leta - jeśli anice nie jest gruba to jakie wymiary dla ciebie swiadcza o tym ze ktos jest gruby ? ile ona musialaby wazyc abys uznala ja za gruba ? 160 cm 90 kg ? tozto rasowy dorodny tucznik !!!! nie myl grubej budowy ciala z bycie kaszalotem !!! ona jest GRUBA i to trzeba powiedziec otwarcie GRUBA a nie TUCZNIK widzisz roznice ?

160 cm i 55 kg to nie jest gruba kobieta... gruba to by była gdt=yby wazyla z 10 kg wiecej... tak naprawde to problem sprowadza sie do tego, jaka ma kobiieta sylwetke... jesli ma wcięcie w talii i kobiecą sylwetke, to kilka kg wiecej nie jest problemem... bo problem tak naprawde jest w tym, że wiekszosc kobiet zalewa sie i robi sie klockowata - gdzie tu kobiecość?

ok zrozumiałam nie musimy tego rozstrzasac na gg skoro widze ze jedymym sposobem na bycie szcesliwa i akceptowana jesdt schudniecie 10 kilo proste

anice - gratuluje podejscia i trzymam za ciebie kciuki ;-) zrozum ze lepiej wyglada dziewczyna noszaca niskie biodrowki w ktorych wyraznie widac wciecie w talii, nie widac waleczkow po bokach ani gdzie indziej... wlozysz normalne ciuchy mlodziezowe a nie rozmiary ciazowe :-o no i zaczniesz sie podobac mezczyznom ;-) wtedy mozesz zaczac przebierac wsrod nich bo na razie to za wysokie progi na Twoje nogi :-p

Gość no commentttt
prawda jest taka, że dziewczyna zwrociła sie z innym problemem do Was a teraz czesc wyzywa ja od grubaski!!! gdzie tu logika??

ja dokończę.... i będziesz się podobać wreszcie Wackomerdaczowi. łał.

Koleżanka się użala nad sobą. Sama napisała że najlepszym rozwiązaniem będzie schudnąć 10 kg niż rozmawiać na gg i nie słuchać bzdur. Skoro taki wniosek - trzymamy kciuki :D

/no comment/ ja jej nie wyzywam, próbuje jej pomoc i szkicuje jej sytuacje taka jaka jest... wy jej mydlicie oczy bo na prawde ona jest GRUBA moze nie jakos bardzo, zdecydowanie tez nie jest TUCZNIKIEM ale szczupla nie jest niestety dlatego probuje jej pomoc a nie wyzywam nazywam sprawe po imieniu

wcale sie nie uzalam po prostu widze teraz lepiej jego punkt widzenia zobaczył gruba dziewczyne i mu przeszło całe oczarowanie moja osoba mysle ze jakbym była szczupła to było by super i on by mnie nie olał :o

Gość no commentttt
wiesz co ja tez waze podobnie bo 54 kg przy 160 cm wzrostu i nie jestem gruba ...wrecz powiedziałbym ze żebra mi widac!! i jestem pewna, ze jak bym mnie zobaczył to staną by ci ten w twoj wackomerdacz :P

Ama_leta jesli mu sie nie dziwisz to wytłumacz mi czemu tak sie dzieje skoro byłam miła i sympatyczna na tym spotkaniu a teraz z jego strony zero odzewu:o

ale każda szanująca sie dziewczyna, uważająca sie za zadbaną i wogóle musi być szczupła, mieć wyraźne wcięcie w talii i nosić eleganckie sexowne kobiece ciuszki w rozmiarach młodzieżowych czyli max 38;-) to jest pierwsze przykazanie dekalogu Wiktora WAckomerdacza:classic_cool:

Gość Karmelka21
Nie zrozumiesz do konca facetów mnie tez takie cos spotkało a co śmieszniejsze na ogół oleli mnie faceci którzy nie specjalnie mi sie podobali moze nie byli pewni siebie uwazali ze nie warto sie starac bo nie sporostaja

Gość Karmelka21
Rownie dobrze mozna tak powiedziec o facecie jesli chce byc meski musi miec muskularna sylwetke i byc dobrze zbudowany

Gość Karmelka21
Mile natomiast zaskakiwali mnie fajni przystojni faceci z meskim wygladem którzy wiedzieli jak sprawic zeby dziewczyna była zadowolona ze spotkania gdzie ja zabrac byli pewniejsi siebie obyci poprostu spotkanie z takim facetem było super skonczyło sie bo problemem czesto była odległosc poznawałąm na wczasach te osoby ale na wczasach s arozni jak wiadomo lepsi i gorsi jednak to od tych fajniejszych nie tylko w miom mniemaniu ale wielu dziewczyn byli o niebo lepsi.Teraz inaczej patrze na to jesli jakis facet sie nie odzywa jest bierny to nie se dalej nic nie robi jego strata to facet powinien wykonac inicjatywe

Gość Karmelka21
Jeszcze co smieszniejsze im wieksze dziadzisko tym ma wieksze wymagania