Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Times New Roman Giertych

niepracująca żona na garnuszku męża to też lenistwo i beznadzieja

Polecane posty

Gość Times New Roman Giertych

mam taki przykład - ona nie ugotuje bo nie umie, nie upierze bo ciągle coś jest nie tak, nie maja dzieci ale ona nie pracuje. siedzi w domu i udaje ze cos robi a biedny facet musi na nia lozyc... toz to pasozyt :-o no ale maz mowi ze ona taka sliczna ( jets atrakcyjna rzeczywiscie ) i ze on stara sie jej zapewnic jaknajlepsze warunki bo boi sie ze ona od niego odejdzie :-o

Gość skoro im to pasuje
to łapy precz od tego związku :)

Gość hjhjhfjhfjhj
Widocznie ten facet jest dumny do nieba że ma kobietę ładną i stać go by ją utrzymać. Dla mnie to dziwne ale ich sprawa. No i dodam że chyba może bym tak chciała ale znając siebie, miałabym poczucie winy oraz czuła się uzależniona od mężczyzny.

Gość jjjjjjjj
jak znajdzie bogatszego jelenia i tak odejdzie:o

Gość hjhjhfjhfjhj
Źle bym też rokowała związkowi w którym facet widzi jedyną swoją wartość w tym że utrzymuje kobietę a jej jedyną wartość w tym że ona "śliczna". Ale w praktyce to co ludzie mówią to tylko maleńka cząstka prawdy a prawdy nie znamy i nie jest naszą sprawą.

Gość mam inne zdanie
kazdemu pasuje co innego, ja np. kocham niezależność i tez bym pogoniła gościa, który chciałby mnie w domu z dzieciakami zamknąc:/ a jeśli kobieta się na to godzi to uważam za brakuje jej zdrowego i racjonalnego podejscia do zycia- nie wolno się od nikogo uzależniać!

Gość monsz
Hehe, mów mi jeszcze :) W rodzinie mojej żony to chyba tradycja :) Ja też wypruwam resztki żył :|

\" 10:06 Times New Roman Giertych mam taki przykład - ona nie ugotuje bo nie umie, nie upierze bo ciągle coś jest nie tak, nie maja dzieci ale ona nie pracuje. siedzi w domu i udaje ze cos robi a biedny facet musi na nia lozyc... toz to pasozyt no ale maz mowi ze ona taka sliczna ( jets atrakcyjna rzeczywiscie ) i ze on stara sie jej zapewnic jaknajlepsze warunki bo boi sie ze ona od niego odejdzie \" Masm rozumieć że jakby mieli potomstwo które by miał sponsorować to by mieli być bogatsi;)?

Gość po prostu karolina
a Tobie autorze nic do tego nawet jezeli ona nie pracuje!!