Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwykły mężczyzna

Poszukiwanie straconej nadziei

Polecane posty

Gość Niemiła___
a tak naprawdę, to nie wypowiedziałam się, gdyż uważam, że nie warto, ponieważ wiem, ze zwykły mężczyzna jest mniej więcej takim mężczyzną, jak kobieta z krwi i kości -prawdziwą kobietą - raczej tylko z nazwy, to jest właśnie smutne. Nic dziwnego że dwie osoby mające podobe braki potrafią znaleźć wspólną płaszczyznę porozumienia. Pozdrawiam was serdecznie

Gość jak to ze
szczecina a miałeś być z olsztyna

Gość kobieta2007
echhhh ten Szczecin :) bo tu mieszkają najfajniesi ludzie na świecie :)

Gość Mujer
Czy to ważne skąd ? Najważniejsze, ze \"prawdziwy\" :) 🖐️

Gość Kobieta z krwi i kości
Dzien dobry:-) Do Niemiła: Dziekuję za cenne uwagi. Masz prawo do odmiennego niż moje, zdania, do innego spojrzenia na świat i ludzi. Zatem niech każda z nas przy swoim pozostanie:-). Zwyczajny: Spokojnego dnia:-) Nefrytowa: Tobie równiez spokojnego dnia:-) Pozdrawiam:-)

Gość zwykły mężczyzno
Nie chcę ci nic imputować :), ale ...nie TRAĆ CZASU zakładając takie topiki. Przypuszczam, że lat masz więcej , niż dwadzieścia i czas kształtowania własnego światopoglądu na poziomie podstawowym dawno minął. Kobiety " z krwi i kości " istnieją, w realnym świecie, a tutaj zagląda tylko płeć żeńska, utkana ze światła, literek i emotikonków oraz fantazji. Pozdrawiam.

Wpis powyżej - święte słowa. A ponadto... każdy z nas szuka przecież zupełnie innej \"prawdziwości\". Dl ajednej z nas prawdziwy mężczyzna to ten, który pije i biej, dla innej ten, który w domu jest złotą rączką... a i auto umie naprawić. Jeszcze dla innej prawdziwy mężczyzna, to ten który świetnie gotuje.. choc to ponoć niemęskie takie :) Kim zatem jest \"prawdziwa kobieta\"? Co ją definiuje? Zaradność w pracach domowych? Wysokie szpilki, spódnice i zwiewne sukienki? Inteligencja? Ciepło i dobre serce? A może wszystko razem? Ale czy wówczas nie wymagamy zbyt wiele? Ideały nie istnieją. Ideałami stają się Ci ludzie, których kochamy tak bardzo, że nie przeszkadzają nam ich wady. Cóż i ja jestem kobietą... taką jak inne. I zupełnie inną niz wszystkie. Pozdrawiam ciepło, wszystkie Kobiety, z deszczowego dziś Szczecina :)

brawo Zielony Groszku :) Bardzo ładnie napisane.

Gość zwykły mezczyzna jest z
olsztyna już tu kiedys grasował i szukał zony ktora bedzie siedziaec w domu i robic przetwory a on bedzie jeździł po pstragi, grzyby i mieso z lasu

Gość Niemiła___
no proszę...jakbym czytała zupełnie innego człowieka... widzę kobieto z krwi i kości,że dzisiaj masz zupełnie inny dzień - lepszy.. ...to dobrze, życzę żeby następny i kolejne były takie same

Gość kobieta z krwi bez kości D
Cześć zwyczajny. Popatrz, no popatrz:D:D:D:D ....zostałeś okrzyknięty : grasantem:D:D:D

Gość no własnie byłam
pewna że jest z olsztyna, a on mnie tu w błąd wprowadza, nieładnie