Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydall

Podobno im facet brzydszy tym więcej kasy musi mieć

Polecane posty

Gość brzydall

Inaczej nie ma szans na dziewczynę. Jest może jakiś konkretny przelicznik?

Gość mam inne zdanie
bzdura, ale pewnie jestes tym jednym z zakompleksionych bez kasy...no moja rada jest taka- zadbaj o siebie, jak będziesz ładnie pachniał i miał czysta, wyprasowaną koszule to już ta kasa przestanie być taka "ważna" a i facjata wyda sie wtedy przystepniejsza:D

pfffffff!! buhahaha!!! a nie pomyślałeś żeby to nadrabiać inteligencją i ciekawymi zainteresowaniami??? nie, no Ty jesteś facetem, więc musisz gadać o pieniądzach!!!!

Gość brzydall
Czyli jest jeszcze inny przelicznik - brzydoty na inteligencje i ciekawe zainteresowania. Chyba jednak kasa jest lepsza bo łatwiej policzalna.

Gość nie pamietam jaki maiłam nick
brzydall to znowu Ty :-) witam

Gość brzydall
To jest niesprawiedliwe, muszę się specjalnie starać, miec masę pieniędzy, ciekawe pasje, inteligentnie rozmawiac, żeby w ogóle mieć chociaż teoretyczne szanse. A taki przystojniak może nie mieć kasy, może nawet się nie odzywać a i tak na niego lecą.

Gość nie pamietam jaki maiłam nick
brzydall a nie przyszło Ci do głowy,ze większosc przystojniakow ma puste lale za dzieczyny i zdradzaja je z o wiele brzydszymi inteligentnymi kobietami

Gość superrrrr
to nie za inteligentne te dziewczyny jak lecą od razu do łóżka zajętemu przystojnikakowi

Gość brzydall
Sssilly maggot po prostu przy moim wyglądzie muszę szukac innych sposobów podrywania. Nie moja wina, gdybym wyglądał chociaż przeciętnie mógłbym próbowac zainteresować dziewczynę w inny sposób. A tak pozostaje mi jedynie zdobycie kasy i to w dużej ilości. Inteligencją i pasją mogą imponować zwyczajni przeciętniacy, ja potrzebuje czegoś więcej.

Gość jak będziesz miał tyle kasy
to laska rzuci się na niego w drzwiach i nie będzie musiał jej zabawiać bo po wszystkim i tak powie ze był a bardzo zadowolona :classic_cool:

Gość ale bzdury pleciesz
wiadomo ze brzydale sa sexy, szczegolnie ci inteligentni i blyskotliwi z poczuciem humoru i co najwazniejsze z poczuciem wlasnej wartosci, czyli ci ktorzy nie maja kompleksow na punkcie wlasnego wygladu :)

Gość brzydall
Brzydale nie są sexy. Ci, których okreslasz mianem brzydali to zwykli, przeciętni faceci, którzy nie przypominają co prawda aktorów hollywóódzkich, ale też nie straszą swoim wyglądem. Mówiąc prościej : brzydki = niepiękny. Ja na to patrzę inaczej są przystojni, przeciętni (o których mówicie, że są brzydcy bo nie przypominają tych pierwszysch) oraz prawdziwie brzydcy. I zaręczam ci - każdy kto znajduje si ę w grupie 3 ma kompleksy, są one nierozerwalnie zwiazane z wyglądem. brzydale z grupy 2 - to są właśnie ci inteligentni, błyskotliwi z poczuciem własnej wartości. Gdybym był w tej grupie może również bym taki był.

Gość smarocka
no tak bo zlota miska jesc nie daje .

Gość brzydall
Może złota miska jeść nie daje ale nie sądze, żeby ktoś chciał jeść z koryta :o

Gość o matko tereso
Idealem jest przuystojniak z kasą...hahaha jaka szkoda,ze nie można mieć wszystkiego:-)

Ja znam kilku takich, niskich, grubych i wyłysiałych co to mają ładne żony. Pewnie ich żony by się zarzekały ze wyszły dla charakteru i że \"nie było istotne\" to że są zamożni :-D :-D Akurat :-)

Gość ale bzdury pleciesz
uroda rzecz wzgledna dla jednej bedziesz brzydalem, a dla innej bedzie mega przystojniakiem. Nie ma co dzielic facetow na 3 grupy (piekni, przecietni, brzydale), bo to nie ma sensu. Moim zdaniem wyolbrzymiasz swoj problem

Gość brzydall
ale bzdury pleciesz - zdaje się,, że ty równiez nie potrafisz odróżnić przeciętnego faceta od brzydkiego. Zapewniam cię, że brzydota jest całkiem obiektywna, są cechy, które odrzucają każdą bez wyjątku.

Gość smarocka
to jest prawda co ja mowie z wlasnego doswiadczenia : faceci ktorzy sa brzydcy nie maja szans na ladne kobiety , no chyba ze maja kapuche, i dlatego robia wszystko zeby ja miec . a jak maja kapuche to i babeczki leca jak pszczoly do miodu . i to jest prawda.

Gość smarocka
przystojni faceci nie musza wiel robic baby i tak leca ale przewarznie kieszenie maja puste.

Gość smarocka
o sa i takie babki ktore finansuja wiec po co sie starac , jak i tak jest dobrze przemyslcie to . no oczywiscie nie wszyscy ale zadko sie zdaza zeba facet byl przystojny i mai kapuche bo uroda z madroscia w parze nie chodzi.

smarocka A mi się wydaje ze brzydki i zamożny zawsze na rynku matrymonialnym wygra konkurencje z przystojnym i biednym. Taki ten świat już niestety jest. Normalka :-)

a ja uważam że można tu zastosować regułę, którą normalnie odnosi się do dziewczyn: \"nie ma kobiet brzydkich, są tylko kobiety zaniedbane\". Jeśli facet jest czysty i ładnie pachnie, jest ostrzyżony i zadbany to naprawdę nie można powiedzieć o nim że jest brzydki. Ważniejsze żeby był przystojnieszy od diabła - jak mawiały nasze babcie i tego się trzymajmy :)

\"Mądrość w parze z urodą nie chodzi\" takie bajeczki to można dzieciom w przedszkolu opowiadać :-D

Gość smarocka
nie chodzi o to jak jest ktos brzydki to zaraz musi byc bogaty , ale napewno nie jest leniwy . i swoje utrzymanie znajdzie. ja tesz jestem brzydal ale bogaty