Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Grudzień 6, 2007 :D normalna jestem? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chinka Czikuczikulinka 0 Napisano Grudzień 6, 2007 Nie, no chyba że mieszkasz w hipermarkecie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Grudzień 6, 2007 Nie mieszkam w hipermarkecie :D i dodam, że ubrałam ją już 4 dni temu :D kurcze, jestem nienormalna :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciii... 0 Napisano Grudzień 6, 2007 trochę za wcześnie ...o jakieś pół miesiąca :D Ale co tam to twoja choinka i możesz ją sobie ubrać nawet w środku lata :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Grudzień 6, 2007 Wndoch znajoma od początku grudnia ma ubraną chóinkę, także nie jest z tobą aż tak źle :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rew 0 Napisano Grudzień 6, 2007 Amerykanie ubieraja juz pod koniec listopada, w pierwsza niedziele adwentu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chinka Czikuczikulinka 0 Napisano Grudzień 6, 2007 Amerykanie to najgłupszy naród więc przykład raczej kiepski :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ill_ 2 Napisano Grudzień 6, 2007 Jakie pol miesiaca, prawie caly miesiac do przodu, choinke ubiera sie przeciez 24go rano... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach