Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Voodooooooo

Czy to prawda z lalka Voodoo ????

Polecane posty

Gość Voodooooooo

Pytam oczywiście powaznie osoby doświadczone w temacie ???Jezeli tak to na jakiej zasadzie to działa ???

Gość ciekawy temat dla moderatora
nie działa nie wierze w to choc mozna takie lali kupic na aukcjach

Gość to działa-polecam
działa, działa ...ja zrobiłem na moja kobiete-grubą pudernice bo sie czepia jak spotykam sie z laseczkami z netu ;)

Gość to działa-polecam
moja kobita jak po mnie jechala za te laski to wbijalem szpilke w ramie,noge lalki i cos zaczeło ja swedzic ,kłuc etc

Gość ja mysle ze to bzdety
a wy se jaja robicie

Gość dajcie sobie z tym spokój

Gość aliksandra nie masz mocy
więc dla ciebie nic nie jest łatwo daj se z tym spokój

Gość gosiaaaaaaaaaaa
ale ta lalka czytałam ma nie tylko szkodzic co chronic przed daną osoba (zwykle ta ktora wwywiera negatywny wpływ na ciebie badz w jakis sposob ci szkodzi),takie lalki mozna nawet na allegro kupic ;P

Gość gosiaaaaaaaaaaa
co niektorzy sa zdania ze działa;)

Gość prawde gada gurnik
i całe szczęście bo lalka to tylo cześć rytuału jeżeli ktos będzie sie zanich modlił to lalka nie zadziała nosza lub maja przedmioty poświęcone bogu też nie za działa '' siła wody egzorcyzmowanej Moja córka E. mieszka na „Czubach" w Lublinie. W bloku w pobliżu 2 wind jest hol, na którym zbierali się chłopcy palący papierosy, pijący alkohol, a może i zażywający narkotyki. E. zaczęła systematycznie kropić to miejsce w.e. W niedługim czasie wszyscy oni przestali tam się zbierać. W tymże bloku mieszkał chłopiec samotny. Jego matka robiła karierę za granicą, co jakiś czas przysyłała mu pieniądze, czasami przyjeżdżała. Chłopiec sprowadzał kolegów, odbywały się głośne libacje. Nie pomagały groźby sąsiadów, że sprowadzą policję, zresztą policja znała ten problem. E. i jej sąsiadka T. systematycznie skrapiały w.e. korytarz, zwłaszcza przed drzwiami tego chłopca. Po jakimś czasie przyjechała matka i wyprowadzili się stamtąd Sąsiad córki, alkoholik, załamany psychicznie po odejściu dwóch kobiet (uważał je za swoje żony, z drugą miał synka), pocieszał się towarzystwem kolesiów. Dał się jednak mojej córce (po jej szturmie modlitewnym do nieba) namówić na leczenie odwykowe. W szpitalu uczęszczał nawet stale na Mszę świętą, przystępował do Komunii. Po powrocie do domu znów oblegali go kompani od kieliszka. Wtedy córka skrapiała jego mieszkanie w.e., a nawet sam dał się do tego namówić (przygotowywał wodę do poświęcenia w I Soboty Miesiąca). Odtąd kolesie już go nie odwiedzają, jest w lepszej kondycji psychicznej, opiekuje się nawet synkiem podczas pracy jego matki poza domem. Gdy jest sam w domu, zwykle odmawia Różaniec. Na osiedlu z małego sklepu zrobiono pijalnię piwa. Wiadomo, co się działo: przekleństwa pijanych mężczyzn rozlegały się wokół niej. Sąsiadka córki skrapiała to miejsce w.e. (kiedy - nie wiadomo, może w nocy?). Powiedziała o tym córce dopiero wtedy, gdy pijalnia była w stanie likwidacji. Wkrótce ją zamknięto.

Gość CiastkoCzekoladowe
hmm... ja wolę nie igrać z czarną magią i zostawić zaklinanie laleczki w spokoju. Ale na internecie można znaleźć lalki voodoo które, pomagają w poderwaniu dziewczyny\chłopaka, nauce, pieniądzach, nie wiem czy to działa, na razie planuje to kupić

Gość działa tylko trzeba umiec w
działa tylko trzeba umiec w to włożyć odpowiednią moc, mnie wychodzi za każdym razem , nie jest to jakeś uśmiercanie ale uprzykrzanie życia, złamanie, cieżka choroba etc, każdą lalkę wykonuje osobiście, zszywam białą nitkę i kuje igłami i nożami , poczym zakopuje w ziemii żeby zgniła

Gość LinaresMT2 TiveriaMT2
Dzień dobry wieczór. Laleczka działa. Ale musisz ją zrobić własnoręcznie. Środek wypchać watą lub słomą z np: paznokciami, kosmykami włosów ofiary. Może to byś też krew a nawet mocz. Laleczka najlepiej zszyta nicią bawełnianą. Na głowę laleczki przyczepić leciutko szpilkami zdięcie twarzy ofiary. Ale uważaj. Gdy wyrzucisz zaklętą laleczkę, klątwa może wrócić do Ciebie z podwojoną siłą.

Gość akoniec
ok ale co zrobic jak ktos wbija w moją laleczke. a to jest była kochanka mojego meza,ktora go nie zdobyła ale msci sie na mnie do tej pory

Gość akoniec
musze sie zemscic odpowiedzcie co mam zrobic? bo ona mi dowala

Gość gosc 12234
Laleczka działa . Pisze to żeby każdego ostrzec kto ma zamiar ją zrobić . Ja też w to nie wierzyłam i traktowałam to jako forme żartu . Za każdym razem kiedy zapalałam świece i wbijałam szpilki nastepnego dnia dowiadywała sie , że tej osobie coś sie stało . Najpierw zaczeło sie od tego , że wyleciał mu bark . Potem okazało się , że ma złamany nos . Ale najgorsze stało sie kiedy dowiedziałam sie , że jest w szpitalu z cieżkim urazem głowy . TO NIE SĄ ŻARTY !

Gość gość
A jaki to trzeba rytułał odprawić aby zadziałała ??

Gość gość
Przy ciągu geometrycznym laleczki mogą sie dziać dziwne rzeczy z punktu wlascieciela. niesamowite. tak... Laleczka Vooodo. Ludzkość ma zdolność wysylać a nawet kierować energiami za pomocą umyslu energia Chi duchowa. Czasem sie tak może zlożyć.

Gość akimke
Dowolny rytuał ale szczery, skupienia woli. ale tez do opanowania. z wielkim trudem:o

Gość gość
Jak i z czego taką laleczkę zrobić ?

Gość gość
dziala czy nie dziala???

Gość gość
oczywiście że nie działa tak jak nie ma duchów i innych podobnych straszydeł ale niektórzy potrafią sobie wszystko wmówić i we wszystko uwierzyć.

Gość gość
Ja osobiście nigdy nie wierzyłam w duchy, lalki itp. Ale co powiecie na moje przypadki. Gdy byłam nastolatką, może miałam 12 lat w nocy przyśniła mi się babka, której nigdy nie widziałam, nawet na zdjęciu, w moim domu nigdy o niej nie mówiło się, po prostu jakby nie istniała. We śnie tym widziałam dokładnie babkę leżącą w trumnie ( oczywiście zmarła ), dokładnie widziałam jej twarz, ubranie oraz trumnę. Rano opowiedziałam o śnie rodzicom, oczywiście potraktowali to jako koszmar. Gdy wróciłam ze szkoły rodzice oznajmili mi, że przyszedł telegram informujący o śmierci babki. Nadmieniam, że sen był po śmierci babki

Gość gość
Kolejną wiadomość napisałam i znów uznano ją jako SPAM

Gość gość
Ja raz ją spotkałam

Gość gość
jeden totalny zawiera pakt z diabłem, drugi Voodoo. Ulica i zagranica niewypał. taki poziom.