Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda slow eeeeeh

jestem swinia i obrzydliwa gnida...

Polecane posty

Gość szkoda slow eeeeeh

jestem swinia, wlasnie to do mnie dotarlo. nie wiem czemu akurat tak sie to mowi, bo to obraza dla tych zwierzatek - swinek. mam okropny charakter. pokretny. jestem falszywa i manipuluje ludzmi. to jest ode mnie silniejsze. wlasnie sobie uswiadomilam, ze zrobilam straszne swinstwo komus, kto nigdy nie zrobil mi nic zlego, a do tego mi ufal / byc moze wciaz ufa... nie moge spokojnie siedziec, bo caly czas o tym mysle. ale nic juz tego nie odwroci, stalo sie:( jestem wstretna i czuje obrzydzenie do siebie. nie wiem skad tyle jadu we mnie. i nie wiem kiedy to sie zaczelo, bo kiedys taka nie bylam. czy charakter w ogole mozna zmienic?bo mi sie wydaje, ze ludzie sie nie zmieniaja:( ja nie wiem, jak spojrze tej osobie w oczy... nie wiem:(

Gość nie martw sie bedzie dobrze

Gość i właśnie przez takie osoby
można stracić wiarę w człowieka :O

jak dostaniesz po dupie to sie zmienisz :O Musi Cie ktos potraktowac jak Ty innych i to chyba nie raz tylko kilka razy :O

Gość szkoda slow eeeeeh
ale mnie juz tak potraktowano kilka razy i to jest najgorsze. kiedys prawie zostalam pobita, przez kogos tj z winy osoby ktora nazywalam "przyjacielem" . najgorsze, ze ja teraz zrobilam to komus innemu:( wyrzuty sumienia mnie zjadaja:(

Gość szkoda slow eeeeeh
podkablowalam, aby dostac awans :( jak mi zle... nie chce awansu, chce cofnac czas...

Nie wystarczy przyznać się do swojej winy i to w dodatku na takim gruncie, jakim jest internet. Powiedz to osobie, której wyrządziłaś to świństwo. Nic nie usprawiedliwia robienia komukolwiek świństw poza niską samooceną własną. Osobiście, trzymam się od takich ludzi z daleka. Mam nadzieję, że kiedyś odczujesz to co robisz np.pozostając do końca życia samą. To byłaby najlepsza kara dla takich jak Ty.

Gość szkoda slow eeeeeh
grazka_b ----> sluchaj, ja nikogo nie zabilam. wiec nie traktuj mnie jak mordercy. rozumiem, ze sama nie masz nic na sumieniu, dlateko tak chetnie rzucasz kamieniem!!! sama zostalam wiele razy tak potraktowana, zdeptana i wykorzystana. to nie jest usprawiedliwienie, wiem... mimo wszystko, nie stawiaj mnie na jednaj polce z socjopatami.

Gość dobrze ze...
przynajmniej przyznajesz sie do tego bo tacy ludzie to najczesciej nie chca nawet myslec o swinstwach ,ktore robia innycm,Dzis cie zzera sumienie ale jutro zrobisz to samo wiec nie oczekuj zebysmy my cie pocieszali i na dodatek usprawiedliwiali.Mecz sie z tym sama a sumieniu niech cie zzera powoli ,kazdego dnia,bez przerwy....a awans masz zapewniony co?nie chcesz go teraz ale za chwile bedziesz z niego dumna...nie lubie cie!

Gość szkoda slow eeeeeh
grazka_b - jak mozesz sie trzymac z daleka od takich ludzi??? prawda jest taka, ze nigdy nikogo nie znasz na tyle, by byc pewnym... a ty nie oceniaj mnie tylko na gruncie internetu, bo nie wiesz o mnie nic poza tym, ze zle kogos potraktowalam i nie moge sobie poradzic z poczuciem winy... a mi zycie tez dalo kopa, uwierz. nie, w milosci nie manipuluje. bylam kilka razy nieszczesliwie zakochana. i gdy kocham, to zrobilam wszystko dla ukochanej osoby.

Gość dobrze ze...
A jezeli ktos tobie zrobil jakies swinstwo i zle ci z tym bylo to tym bardziej nie powinnas robic to innym!A stopka fajna,co taka niby na pocieszenie dla ciebie.Pewnie ze nie zabilas ale skad wiesz...niektorzy woleli by nie istniec niz zawiesc sie na przyjazni...malutenki czlowieczek jestes mala...

Gość szkoda slow eeeeeh
osoba, ktora zawiodla nie jest moim przyjacielem. przyjazn tworzy sie latami. a to jest krotka znajomosc

Gość szkoda slow eeeeeh
zawiodlam - mialo byc

Gość dobrze ze...
usprawiedliwiasz sie sama przed soba-przyznaj sie chociaz do tego-nie byl przyjacielam....och...zawiodlas,obrzydliwie i wiesz po co tu jestes?chcesz pomocy od nas...nie,nie,nie otrzymasz jej bo poprostu na to nie zaslugujesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość szkoda slow eeeeeh
nie usprawiedliwiem sie!!! przeciez pisze, ze wiem ze zrobilam zle. tylko ty wypisujesz hasla o wielkiej przyjazni na smierc i zycie. wiec odpowiadam - ta osoba nie jest przyjacielem. jest znajomym z pracy. nie oczekuje tez pomocy, bo wiem ze jej tu nie uzyskam. chcialam to tylko komus powiedziec... pozniej powiem mezowi... jemu sie wyzale. jak tylko wroci do domu.

Gość dobrze ze...
zamartwiasz sie soba i wlasnym sumieniem ale ani przez chwile nie zastanowilas sie jak sie czuje ta ,przez ciebie zawiedziona osoba...mizerne to..

Gość dobrze ze...
a maz cie pocieszy czy zgani...jak myslisz?To byla osoba z pracy ...tylko...takim to mozna swinstwa robic??????????????!!!!!!!!!!!!!!!I nie hasla wypisuje tylko wiesz...nie moge sie nadziwic...moze i ty bys "za chwile"awansowala, wiesz co?mezowi to tylko pochwal sie awansem-reszta to wstyd...

Gość dobrze ze
zagladam tu jeszcze dzis zeby zobaczyc co z ta duma z awansu...zatkalo ja ,to dobrze-przynajmniej moje slowa nie poszly na darmo....

Gość luzik gość
Ja na studiach przestwiłem wagę, która stał przed salą gimnastyczną. Dziewczyny ważyły sie na niej po aerobiku. Dzięki mnie pokazywała 3 kilo więcej niż w rzeczywistości. Najlepszy ubaw był później , jak widziałem jak niektóre katowały sie dietami :)

Gość Hanniee
zchowalas sie jak s**a. ale nie martw sie, kazdemu sie zdarza. poczujesz sie lepiej jak zaczniesz pracowac nad tym zeby wiecej tak nie robic. o ile chcesz...

Gość dobrze ze
Z ta waga to nie bylo zadne swinstwo albo kablowanie dla jakiegos tam zysku, tylko zart ktory nie zaszkodzil a napewno wrecz pomogl niektotym...pozdrawiam

Gość dobrze ze
ups..mialo byc:pomoc niektorym-prepraszam za blad