Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikołajkowa

przechlapał sobie...

Polecane posty

Gość mikołajkowa

zawsze mu powtarzam,żeby się starał,poszłam wczoraj do niego na noc,rano on poszedł do pracy,ja zostawiłam mu prezencik mikołajkowy,nic szczególnego alee liczy się gest.on nic jak zwykle rzadko mnie zaskakuje,ale myślałam że nie zapomni,nie jestem jakimś dzieciakiem,ale chociaż jak jest okazja mógł to wykorzystać i mi dac choć czekoladę nawet po pracy nie przyszedł,choć ma 4min.drogi:(

Gość jak ja Cie rozumiem
:( :( :( :(

Gość mikołajkowa
ale odczuje to,niby nic,a jednak,nie szukam problemów,ale na zakupy głośników samochodowych miał czas,pieniądze,a na mnie nie znalazł

Gość jak ja Cie rozumiem
co zamierzasz z tym zrobić?

Gość *.*.
A ile twój luby ma lat?

Gość to jakiś samolub

Gość mikołajkowa
ma 25lat

Gość mikołajkowa
myślę,że jutro będzie chciał nadrobić,ale nic nie przyjmę,powiem,że mikołajki były wczoraj,ale on nie pamięta,bo jest strasznie zaaferowany założeniem głośników

Gość mikołajkowa
nie wiem co zrobi,coś wykombinuje

czy wy nie przesadzacie? w mikolajki daje sie prezenty dzieciom, a nie (z calym szacunkiem) starym krowom :P

O ja cie. :o A ja mam w dupie mikołajki. To jest dobre dla dzieci z podstawówki a nie dla dorosłych ludzi. Kiedyś było tylko \"boże narodzenie\" , imieniny, urodziny. A teraz ludzie zmanipulowani przez media będą sobie szukać sztucznych problemów. Doszły jakieś durne walentynki. Nie dajcie się ogłupić. Jeszcze parę lat i co drugi dzień będzie obowiązek kupowania. Ku uciesze handlarzy. No dobra wylałem żółć.. ide stont. :o

Gość mikołajkowa
każdy myśli inaczej,dla mnie mikołajki to mikołajki dla wszystkich.masz gdzieś napisane że to dla dzieci? 22 lata to chyba taka stara krowa jeszcze nie jestem:) moja mama pamiętała wiesz to zależy też czy ktoś to z domu wynosi,jeśli się u Ciebie nie obchodziło to Ci tak zostało

Gość mikołajkowa
dobrze,że są takie okoloiczności,przecież nie chodzi o to,by kupowac coś cennego itp.wystarczy czekoladę za 2zł aż tak strasznie Ci ubędzie w portfelu? takie "święta" robią dlatego,bo gdyby nie było mikołajek,walentynek,to facet nigdy by nic nie kupił od siebie,by się nie domyślił to chociaż raz na ruski rok można coś od niego dostać:P i samemu kupić

oczywiscie ze jako dziecko dostawalam prezenty pod poduszke i bardzo sie cieszylam, ze \"Mikolaj\" zawsze przyniosl mi to, o czym marzylam. ale robic afere, bo facet nie wybulił paredziesiąt zeta na jakąś pierdółke dla mnie, to troche przesada

--> mikołajkowa Nie wciskaj mi kitu. Zawsze to było dla dzieci. 22 lata. No to dziecko nie jesteś. A walentynki tez tak przeżywasz ? I co też tradycję walentynkową z do mu wyniosłaś ? O_O

Gość mikołajkowa
jak wspominałam nie oczekiwałam niczego na dość wysoką kwotę 50zł!wystarczyłaby czekolada z mikołajem,ja wydałam nie więcej niż 10zł.chodzi o sam fakt na głośniki miał 500zł,na radio a 10 zł nie mógł na mnie wydać? nie przesadzajmy

z resztą ja mam o wiele tragiczniejszą sytuacje. w halloween nie nawiedziła mnie grupa przebranych dzieciaków i nie poprosili o cukierki. myslalam ze wyjde z siebie i stane obok, takie poniżenie 😡

Gość mikołajkowa
obchodzę walentynki,mikołajki itp.jeśli Wy tego nie obchodzicie to Wasza sprawa.nie neguje tego jeśli mikołajki dla dzieci są to czemu w niektórych zakładach pracy wręcza się jakieś słodkości? nie są tylko dla dzieci,pytam gdzie masz to napisane? znamy się prawie 4 lata i zawsze obchodziliśmy mikołajki,a w tym roku on nie sprostał

Gość mikołajkowa
a u mnie były dzieciaki :)

{ obchodzę walentynki,mikołajki itp.jeśli Wy tego nie obchodzicie to Wasza sprawa.nie neguje tego jeśli mikołajki dla dzieci są to czemu w niektórych zakładach pracy wręcza się jakieś słodkości? nie są tylko dla dzieci,pytam gdzie masz to napisane? znamy się prawie 4 lata i zawsze obchodziliśmy mikołajki,a w tym roku on nie sprostał } :( Rzuć go. :D:P

Gość mikołajkowa
nie rzucę:p ale nie mam też zamiaru usprawiedliwiać się i tłumaczyc się z tego,że obchodzę mikołajki więc żegnam

Gość Myrevin jak
ja Cię lubię :) Pozdrawiam

Gość mikołajkowa
sms od Niego: ... szkoda,że dziś nie założył tych głośników... no w mikołajki to najważniejsze...:( faceci są beznadziejni chyba zostaną lesbijką;P

ustalmy jedno - dla faceta na pewno priorytetem były nowe głośniki, a nie mikołajki. Taki był podjarany nowym zakupem, że pewnie zapomniał zjeść kolację, a co dopiero skojarzyć fakt, że 6 grudnia kupuje się jakieś prezenty pretensjonalnej dziewczynie (jeśli w ogóle wiedział, jaka jest aktualnie data) skoro się nie potrafisz z nim cieszyć tym co go rajcuje, to wybacz, żeby on się z Tobą cieszył z mikołajek...

Gość to co takiego robil w koncu
caly czas skoro tych glosnikow nie zalozyl?????? jebany kutas!

Gość mikołajkowa
no prosze Cię,wybacz,że będę udawała że się cieszę głośnikami. nie jestem pretensjonalna,ja zapieprzałam specjalnie do sklepu żeby coś kupić,wydałam kasę a cieszyć się mam głośnikami? chyba nie w tym świecie żyjesz