Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikołajkowa

przechlapał sobie...

Polecane posty

Gość mikołajkowa
ma 25 lat,znamy się prawie4 o zaręczynach nie pomyśli,to nic; o wspólnym zamieszkaniu nie pomyśli,ok;niczego się nie domagam; chciałam na łyżwy chodzić,prosze żeby sobie kupił łyżwy bo ma taki nr duży,że pożyczyć nie można,przez m-ąc nie kupił; pieprzone mikołajki,też nic; czy ja naprawdę tak wiele wymagałam,żeby ruszył dupę(JAK MU SIĘ DZIEŃ WCZEŚNIEJ NIE PRZYPOMNIAŁO) i przyszedł na chwilę-4 min.drogi???czy to naprawdę tak wiele

Gość mikołajkowa
ok.jestem pieprzonym dzieciakiem,któremu się chce co roku obchodzić mikołajki.czy on nie może tak małej rzeczy docenić??

Gość dla faceta ktoremu nie
zależy na kobiecie to wiele

żyję na tym samym świecie co Ty i też mam faceta co jara się rzeczami typu nowe głośniki. I nie uwierzysz: jaram się razem z nim :D dlaczego wymagasz od niego, że będzie razem z Tobą obchodził Twoje święto, skoro Ty nie rozumiesz jego \"świąt\" (tak tak, dla niektórych facetów kupno głośników samochodowych to jak urodziny i Boże Narodzenie w jednym) Jak można nie rozumieć takiej prostej rzeczy, że dla niego troche inne rzeczy są ważne, niż dal Ciebie