Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość olallllaaaa
do mała/// nie wprowadzam zamętu to że mamy mieć umowy zlecenie dowiedzieliśmy się od regionalnej.I na pewno niee zostane w tej firmie jak dadzą mi taką umowę.

Gość rert
kiedy mamy je dostac? u nas cisza, nikt nic nie mowi

Gość wiarkaaa
a co z regionalnymi i z ich wynagrodzeniem podlsluchalam kiedys rozmowe jednego z kr i mowili ze 12tys to w jakiej firmie oni teraz dostana i ze dobre czasy schleckera poszly w zapomnienie . Przeciez to jest skandal za co oni biora tyle kasy ze sobie jezdza w ta i z powrotem nawet czlowieka nie wysluchaja i palcem nie kiwna tylko mowia pani to sobie zrobi siedza w biurze i gazety czytaja ktos powinien przejzec monitoring na czas wizyty Kr i obcinanie pensji i zmiane umow zaczac od gory !!!!

Gość xyxyxyxy
coooo 12tyś!!to jest niemożliwe!!!oni zarabiają ok.3500 z tego co mi było wiadomo a nie tyle co ty piszesz

Gość jaćka1
U nas zaczynaja się pytać o kartofle

Gość uegbr
czy tylko u nas nikt po 18 nie wchodzi ? ile macie lindo recznikow? czego macie duzo??

Cześć dziewczyny.Mam pytanko czy u kogoś jeszcze kierowniczka rozpisuje pod siebie grafik?

Gość jamjgjajjtmgaj
Cześć. Co do grafików to u mnie też kierowniczka ustala go pod siebie. o każdy wojny dzień trzeba się kłócić i non stop mamy na druga zmianę! Tak też nie powinno być. Co do lindo to u mnie jest coś koło 350 szt . Utopili kasę a teraz wyprzedają bo nie ma miejsca na alkohol. a tak apropo. Mieliście już kontrol z sanepidu? jak wyszła?

Skoro zmienił się właściciel i godziny otwarcia sklepów to kierowniczki też mogłyby pracować chociaż jedną niedzielę w miesiącu KORONA BY IM Z GŁOWY NIE SPADŁA , to samo tyczy się sobót bo moja ciągle daje sobie pierwszą zmianę.Jakoś w innych sklepach nie ma problemu żeby kierownicy pracowali w niedzielę.

Gość frywolka
regionalni ci starzy co przesli z niemiec to maja powyzej 10tys wyplaty a 3,5tys to skoczkowie mieli takze regionalni tyle zarabiaja wiem z dobrych zrodel

Gość lalalalaa
Ja tez slyszalam ze regionalni zarabiaja powyzej 10tys a my czarne owce pracujemy na ich wyplaty a oni siedza w domu i tylki grzeja i telefonow nawet nie odbierają !!!!! jak ta ruch dziewczyny ??? u nas katastrofa klienci sie smieja z ogorkow i zurku pytaja czy schab bez kosci bedzie

Gość uegbr
czemu kierownicy nie pracuja w niedziele?? wszyscy powinnismy tak samo, u nas lindo strasznie duzo, w ogole nie schodzi, malo klientow.

Gość uegbr
doatalyscie tabliczni na drzwi z nowymi godzinami ?? Czy pensje nam wzrosna?

Gość olallllaaaa
uegbr Czy pensje nam wzrosna? hehehehe Mamy mieć obniżone stawki a nie zwiększone

Gość kukukukutralalala
dlatego niepracuja w niedziele , że Tobie płacą za nadgodziny...a kierownikom nie!!!!!!!.....a poza tym siedziec w niedzie a w tygodniu wolne????jak pracy jest wiecej.........

Gość olallllaaaa
niedziela to nie są zadne nadgodziny tylko godziny ktore trzeba wypracowac,nadgodziny są jak ktoś jest na urlopie lub ma L4 to w tedy pracujemy za tą osobę. Zobacz sobie jakiś pasek od Twojej pracownicy która pracowała w niedziele ma zapłacone tylko za godziny które ma przepracować. U Nas kierowniczka normalnie pracuje w niedziele i nikt jej tego nie zabrania.

Gość kukukukutralalala
tak ale jak sklep byl nieczynny w niedziele a teraz jest są to nadgodziny.... przynajmniej narazie...

Gość chytra
Wiecie co daje im kilka miesięcy i nas już nie będzie .... Zaczęli od końca czyli od wydłużenia sklepu otwarcia zamiast od porządnego towaru a tu czym mamy handlować ????po ogórki ?????sałatki????makaron????po co to komu po 18-ej chyba że będziemy handlować bułkami. a napiszcie co ma stać od poniedziałku na kasie????lindo?welwet?ogórki?czy co?

Gość stary pracownik
U mnie kierowniczka pracuje nawet i trzy niedziele w miesiacu.Stara sie robic grafik sprawiedliwe do bolu zawsze pyta sie kiedy chcemy wolne,zamyka przynajmniej dwa razy w tygodniu jak nie trzy.Kierowniczke mam ZAJEBISTA.Szkoda ze firma do dupy. A u mnie pytali o wolowine na zrazy:-D

Gość uegbr
Jezeli sklep bd czynny w niedziele, to przeciez to normalny dzine, a nie zadne nadgodziny..

Ja też jestem zdania że pare miesięcy...max do końca roku...i po firmie DAYLI - na rynku polskim BEDZIE WSPOMNIENIE TYLKO.bo ludzie to nie idioci......ani z nas dobra drogeria ani super spożywczak......a czas na przebranżowienie pociągnie to wszystko na dno......bo utargi spadają....dramatycznie!!!!

Gość olallllaaaa
Do kukukukutralalala Ale równie dobrze Ty możesz jako kierowniczka iść w niedziele do pracy a w tygodniu zrobic sobie wolne a te nadgodiny dać dziewczynom w tygodniu skoro twierdzisz ze w tygodniu jest tyle pracy. Chociaż nie wiem co Ty robisz majac na mysli tyle pracy pólki myjesz ???????????

Gość kajakijak
A dziewczyny dostałyscie już koszulki?

Gość uegbr
nie . ani koszulek ani tabliczki z godzinami na drzwi. Hahahha jakiej pracy? wykladasz chyba reczniki i worki

Gość mała///
A ja się zastanawiam,czy te wszystkie osoby,które tak sprawiedliwie dzielą niedziele pracujące dla kierowniczek podzielą również np.jakąś karę do zapłaty nałożoną na kierowniczkę SPRAWIEDLIWIE SIĘ DOKŁADAJĄC 1/3 KWOTY.

Gość Róża 1988
Uważam,że kierowniczki w naszych sklepach mają przesr..e.Wykonują najgorszą pracę.To one wykonują wszystkie polecenia.KR.bo kasjer-sprzedawca zatrudniony 20h w tygodniu nie wyrobi się.Kierowniczki sklepów powinny mieć trochę przywilejów.Kasjer-sprzedawca u nas traktowany jest jak ktoś nietykalny.Za pracę w soboty i w niedzielę nie ma żadnych ekstra pieniędzy,są wolne dni w tygodniu.U nas po 18.30 to już nikt nie przychodzi na zakupy.Papier VELVET po zmianie ceny sprzedaje się nieżle.bo nie mamy innego.Ogólnie obroty spadają.Pozdrawiam wszystkie koleżanki.

dodam jeszcze ze robia to wszystko za te same pieniądze co wy drogie koleżaniki..... wieksze tylko o proporcjonalne godziny , wasze pol etatu razy 2(z racji godzin) rowna się kierownicze wynagrodzenie.....

Gość oCoCho
o jakich karach dla kierowniczki mowa? za co?

Gość hdyfirhhfuuvndj
nie zgadzam się... kierownik sklepu ma większą pensje tego jestem w 100% pewna, u nas tak jest i myślę że nie tylko u nas...co do mojej kierowniczki to pracuje ona w weekendy ma ranne zmiany i popołudniówki , stara się robić sprawiedliwy grafik dla wszyskich zawsze pyta czy potrzebujemy jakiś dzień wolny...

wiec podpytaj swoja kierowniczke ....jak jest naprawde...........ja wiem to na 1000%