Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Wa艂brzych!!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
A ja Wam Drogie Kole偶anki napisz臋 bardzo wa偶ne s艂owa kt贸rych si臋 trzymajcie:"wa偶ne s膮 tylko te dni kt贸rych jeszcze nie znamy,...."a reszta to ...!!!!!G艂osujcie na mnie ;) !!!!! BEZKA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Im wy偶ej szybujemy, tym mniejsi wydajemy si臋 tym,kt贸rzy nie potrafi膮 lata膰"(Friedrich Nietzsche)BEZKA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
19 :44 super napisa艂a艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja nie robie planogramu i nie mam zamiaru a wam radze to samo niech regionalna sama sobie uk艂ada , Wozniak jak przyjecha艂a to chocia偶 pomogla a Pati bierze kartke i rozkazy wypisuje , nawet tego p贸藕niej nie sprawdza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do mojego sklepu ten uk艂ad nawet nie pasuje wi臋c te偶 nie zrobi艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy pracuj膮 jeszcze gdzie艣 po 4 na sklepie dziewczyny czy wszedzie s膮 ju偶 po 3?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Podobno tam gdzie s膮 niedziele czynne tak sa 4 dziewczyny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaqa
u nas niedziela zamknieta a sa 4dziewczyny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u nas te偶 4 i niedziela zamkni臋te

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A u nas tylko 3 dziewczyny od 7 do 21 czynne i niedziela czynna rowniez

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My mamy niedziele czynne i w tygodniu sklep czynny po 12godzin i jestesmy tylko 3,wi臋c nie wiem kto i dzi臋ki czemu ma wi臋cej pracownik贸w,ledwo wyrabiamy z tymi godzinami.planogram zrobiony i wiatr mi臋dzy towarami:-(towar jak zwykle nie doszed艂 i znaj膮c 藕ycie nie dojdzie a towar na magazynie.Kiedys by艂o miejsce na wyprzedaz a teraz gdzie mamy to da膰 tego jest pare skrzynek,pe艂no towaru po terminie i odes艂a膰 nie mog臋 bo bez zgody nie wolno ju藕 mi si臋 w tym wszystkim beka:*)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A czy to wa偶ne ile jest zatrudnionych dziewczyn?Wa偶ne ile sklep ma godzin w tygodniu.Mog膮 by膰 3-y dziewczyny i ka偶da pe艂ny etat a mog膮 by膰 4-y i sumie b臋d膮 mia艂y mniej ni偶 3 pe艂ne etaty. Tak wi臋c nie rozumiem pytania...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak nie rozumiesz pytania to nie odpowiadaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nasz sklep jest czynny w sumie 71 godzin a my mamy razem 98 godzin a wy macie wi臋cej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do 15:50 te chamskie odpowiedzi dostaw za drzwiami swojego domu .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wal si臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U nas tez 98 godzin mamy na 71 godzin pracy sklepu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem jak wy ale ja czuje sie jak w tanim barze z tymi chas艂ami,ciekawe co sobie g贸ra my艣li jak to czyta :-(nie dziwie sie 藕e maj膮 nas za nic jak to czytaj膮?I wy chcecie zwi膮zki zak艂ada膰!?Pare takich w pokoju zamkn膮膰 i 艣ciany we krwi :-) wiecie dyskutowa膰 mo藕na w inny spos贸b

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sklep czynny 84 h my mamy 98 p贸l godziny na zmiane a reszte to ju藕 mo藕na policzy膰? jak jeszcze kto艣 idzie na L4 to po paru dniach oramy nosem po ziemi:-(ledwo godzin starcza dlatego sie zastanawiam jak mo藕na 4 kasjerke wyealczy膰 a ca艂y etat ma tylko kierownik

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
heh, miej nadziej臋, 偶e nie czytaj膮 "chase艂" .....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie czytaj膮 "chase艂" bo nie "umi膮" :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny, co Wy si臋 dziwicie, 偶e w firmie nic nie dzia艂a dobrze, skoro prezes po resocjalizacji, a pani sekretarka po pedagogice... Zachcia艂o si臋 zarz膮dza膰 firm膮, a nawet nie maj膮 podstawy (czyli wiedzy teoretycznej), aby to wszystko jako艣 powoli si臋 toczy艂o... Jak nie potrafi臋 p艂ywa膰, to si臋 z dup*kiem nie pcham do basenu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ciekawa jestem ile ta wspania艂a procedura b臋dzie zawieszona bo ju偶 6 pa藕dziernik a tu ani widu ani s艂ychu... kombinuj膮 co by tu jeszcze wymy艣li膰. Mia艂o by膰 od pierwszego, my艣leli 偶e pewnie 偶e jeste艣my takie g艂upie 偶e si臋 nie pokumamy 偶e nie mamy kasetek i poradzimy bez tego. Bezm贸zgi. Tak samo m膮dry cz艂owiek co pisa艂 te procedury to pisa艂 i planogramy, nie wiedz膮 co mamy na sklepie a czego nie a narzucaj膮 nam jak mamy uk艂ada膰 towar i s膮 same dziury nic wi臋cej szkoda s艂贸w...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
gazetka nie z艂a , macie ca艂y towar z gazetki?, bo umnie niestety braki , chocia偶 mata pilka i skakanka jest fajny pomys艂 ju偶 dwie sprzeda艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ta... te skakanki wygl膮daj膮 jakby si臋 zaraz mia艂y rozlecie膰. masakra ja nie wiem czy to drogeria czy co, zaraz na sklepie b臋dziemy mie膰 sam膮 spo偶ywk臋 puzzle kt贸rych nikt nie kupuje, lok贸wki i pe艂no pi艂ek, mat itp.. w z艂膮 stron臋 to idzie a podstawowych produkt贸w kosmetycznych brak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiecie ju藕 o akcji jesien okopowa w dayli z nast臋pn膮 dostaw膮 mamy mie膰 ziemniaki,marchew i cebule w siatkach po 5kilo trzeci worek gratis.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A szatkowana kapusta do kiszenia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale macie problemy skoro na g贸rze maj膮 wszystko w d***e to tym bardziej my si臋 nie przejmujmy r贸bmy co do nas nale偶y i reszt膮 si臋 nie przejmujmy bo szkoda nerw贸w traci膰 :p

Udost臋pnij ten post