Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Nie płacą za ochronę Nie płacą za wynajem Nie placą za madia Nie płacą wypłat TO CO PŁACĄ ? A debilki nadal tyrają po 12 godz i licża na mannę z nieba

Gość gość
Ale ci w skórę zalezli ze się tak zalisz i skończyć nie możesz. Idź poplacz na inne forum.

Gość gość
Nie płacą wypłat? Ja wypłatę mam zawsze na czas

Gość gość
Pracuję od roku i wypłatę mam zawsze na czas

Gość gość
To musi być paskudne czuć taka nienawiść i złość do drugiego człowieka jeszcze go nie znając.Zobacz ile energii tracisz a mogłabyś to inaczej wykorzystać,źycze ci więcej pogody ducha.

Gość gość
i co z tego,że wypłata na czas ,skoro zawsze ,dziwnym trafem jest niższa niż powinna ,ta firma to jedno wielkie oszustwo

Gość gość
Tak . Czuję nienawiść do takich poj..nych panuienek jak ty. A wiesz daleczego? Ponieważ nie nawidzę ludzi ktorzy kopani w dużą dupę uparcie twierdzą że są obsypywane kwiatami. Przecież zdajesz sobie sprawę że pracujesz w chlewie w którym już dawno zabrakło paszy dla zwiarząt w takie oborowe jak ty za najniższą krajową machają widlami i nie mogą nadażyć z wyrzucaniem gnoju z tej obory zawanej dayli

Gość gość
Dlaczego tak cię boli że my tu pracujemy a ty nie? Jeśli dla ciebie to chlew to ok napisałaś co wiedziałam wiec skończy juz. Wszyscy już poznali twoje zdanie, wiec możesz zająć się własnym życiem i praca a to forum nie jest ci potrzebne. Jesteś męcząca i twoja dyskusja tu do niczego nie prowadzi...

Gość gość
U nas w Chmielniku ochroniarzem jest młody chłopak przed 30tką a nie inwalida..........

Gość gość
"Chodziłam chwilkę po sklepie i bylam zażenowana ilością i jakościa towaru w tej chmielnickiej jaskini . Ochroniarz ziewał pełną gębą a panienki dlubały w nosie. Następnie posiedziałam na ławeczce i obserwując tą jaskinie nie zauważyłam ani ducha. Ciekwe w jaki sposób funkcjonuje tej przybytek. Pokraki za ladą pilnowane przez niepelnosprawnego pokrakę w przydługim uniformie. Boże - kończ wstydu oszczędź ." W chmielniku ( woj świętokrzyskie) - u nas nie ma ławki, chyba, że siedziałaś w środku przy sklepie centrum, nad tablicą ogłoszeń, tam stoi półka na ziemi, ławeczką tego nie da się nazwać.

Gość gość
W chmielniku ( woj świętokrzyskie) - u nas nie ma ławki, chyba, że siedziałaś w środku przy sklepie centrum, nad tablicą ogłoszeń, tam stoi półka na ziemi, ławeczką tego nie da się nazwać.

Gość gość
30 letni ochroniarz - boże co za miglance i menele pracująw krainie latających scyzoryków to już naprawdę nie mozna na tym waszym zadupiu znaleźć normalnej roboty tylko chodzić za 3\ł/godz w przydużym uniformku i pilnować brzygkich sprzdedawczyń zeby nie zdezerterowały z dusznej i śmierdzacej drogerii . No ale myślę że co najwyżej kilka miesięcy i będzie spokoj z tym dziadostwem

Gość gość
z opisu to pasuje do Jarosława Dz.szumnie i na wyrost nazywanym Dyrektorem ,który nie ma zielonego pojęcia o tym co próbuj****ardzo nieudolnie zresztą,robić ,po prostu dorabia po godzinach,może na tym stanowisku,ochroniarza ,by się sprawdził ,bo teraz to masakra pod każdym względem

Gość gość
Niestety nie mam wideł ale jeźdźe na wieś i pomagam bez urazy,zwiedziłam trochę i nie mam duźej d**y choć teraz są modne;-) a tobie źycze duźo optymizmu no i pogody ducha:-)

Gość gość
Dziwczyna naprawdę ma chora psychikę a wy się tak brzydko z niej smiejecie :-D:-D:-D Tu tylko lekarz psychiatra pomoże i mówię to poważnie. Przyjedz do mnie do sklepu to chętnie porozmawiam.

Gość gość
Same ładne dziewczyny pracują, jedna nawet była modelką w Fakcie :) Ps. Mamy dobrze i dobre wyniki, bo jesteśmy jedyną drogerią w mieście, są dwa sklepy drogeryjne, ale prywatnych właścicieli, dodatkowo obok mamy sklep spożywczy w tym samym budynku naprzeciwko

Gość gość
Podaj adres

Gość gość
Pracownica dayli napisała że w jej chlewni pracuje modelka którą była w fakcie No to gratuluję tej modelce sesji zdjęciowej dla takiego brukowca jakim jest fakt A może już nawet dayli chwalili w fakcie a wy nic nie meldujecie. A kiedy dayli pochwalą klienci A kiedy dayli pochwali pracowników A kiedy pracownicy pochwalą dayli A kiedy ........ten chlew zniknie z rynku

Gość gość
Nigdzie nie napisałam, że jestem pracownicą. Tobie na pewno nie powiem czy nią jestem czy nie,

Gość gość
Z głową masz coś nie tak dziewczyno ? Teraz i fakt Ci nie pasuje ?? Ja chociaż coś robię , nie siedzę na du*pie i nie marudzę , nie obrażam ludzi których nie znam ! Pozdrawiam KAROLINA - a sesje w fakcie " tym brukowcu " z chęcią bym odbyła jeszcze raz :)

Gość gość
Gratuluje Karolino@-}-- szkoda mi tej sflustrowanej dziewczyny :-( ja teź cieszę się źyciem i to mój wybór źe pracuję w DAYLI pozdrawiam i źyczę sukcesów Karolinie:-D

Gość gość
Karolcia ;**** Obstawiam, że tą pannę zwolnili z Dayli i teraz się odgrywa.

Gość gość
A ja obstawiam ze coś ukradła i ochroniarz ja złapał i dlatego ma teraz taki żal ;-)

Gość gość
Ja teź uwaźam źe fajne z nas laski:-P i kaźda ładna na swój sposób:-D dla kaźdego piękno oznacza co innego jeden lubi kudłate kociki drugi kudłate pająki ptaszniki:-)

Gość gość
Moge prosic o adres e-mail do kadr? Chodzi o zmiane adresu zamieszkania I zameldowanja

Gość gość
ale tu sie dzieje, juz dawno tu nie bylam. Czy jest tu świdnica rynek ??? pilnie potrzebuje z Wami kontaktu :)

Gość gość
Swidnica do zamknięcia w 4 kwartele. Niestety , obroty nie pozwalają na dalsze funkcjonowanie tej placówki .

Gość gość
Mam pytanie. Jeśli kończyła Wam się umowa o pracę to ile dni przed zostałyście poinformowane o przedłużeniu lub o umowie na zlecenie ?? Czy wogóle kierownik musi mnie wcześniej poinformować jesli chce diametralnie zmienić warunki i dać umowę zlecenie ? Proszę o odpowiedź.

Gość gość
Jeżeli kończy ci się umowa o pracę to dayli jest przeszczęśliwe Umowa nie zostanie odnowiona ty na bruk a sklep do likwidacji.

Gość gość
Nie pamiętam dokładnie ale powinni 2 tygodnie wcześniej poinformować o przedłużeniu ....