Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
No to sie domagajcie. Tylko od kogo - sklep zamknięty - firma w upadłości - towar wzięty w komis -czynsze nie placone Domagajcie się sprawiedliwości i demonstrujcie pod sejmem Górnicy palą opony a wy palcie kity kat / będzie bardziej śmierdziało/ Pozdrawiam i całuje Wariatka

Gość gość
O co chodzi z wpisem do koordynatorki ? I do której to ???

Gość gość
Ja tam się nie czepiam ale uwaźam źe regionalni i koordynatorzy sa po to by pomagać a jaka pomoc to kaźdy wie jak to wygląda "jak pani sobie nie radzi to wie pani co panią czeka"i tu podkreślenie kogo to zwolnili ostatnio:-( myślałam źe jakoś to będzie szukam nowej pracy bo juł nue chce mi się chcieć:-(

Gość gość
Nasz regionalny do nas tak nie mówi :-/

Gość gość
ale dzisiaj ruch w sklepie:) juz dawno tak nie bylo

Gość gość
i z czego się ,kretynko cieszysz ,że zapieprzasz więcej a i tak nikt tego nie doceni i g****o będziesz z tego miała ,tak wiem zaraz mi napiszesz że satysfakcja też jest ważna,być może ,tylko ,że satysfakcją dzieci nie nakarmisz

Gość gość
Ja juz niczym w tej pracy się nie cieszę narazie tu wegetuje bo inaczej tego nie mogę nazwac,ale juź podjęłam decyzję o szukaniu nowej pracy moźe gdzie indziej docenią moje zaangarzowanie i wysiłek bo tu nawet dziękuje się nie usłyszysz.

Gość gość
Jaka firma tacy pracownicy.To co czytam jest przerażające dziewczyny jak nisko upadłyście aby wobec siebie samych używać takiego języka.Pracuje długo w firmie w TEJ FIRMIE OD MOMENTU PRZEJĘCIA.Jest zle braki towaru nie płacone czynsze itp.ale to my wypowiadając się na tym forum mamy wymieniać sie uwagami i pomagać sobie wzajemnie. To co piszą niektóre z was nigdy nie powinno mieć miejsca to wy dajecie satysfakcje tym na gorze aby traktowano nas jak idiotki.A dla państwa zarządzajacych podstawą handlu jest TOWAR I DOBRE ZAOPATRZENIE SZACUNEK DLA PRACOWNIKA.W myśl starej maxmy.Z PUSTEGO I SALOMON NIE NALEJE!!!!!!!!!!!

Gość gość
Zgodzę się z tobą w 100% jest źle nawet uwaźam tragicznie,a my zamiast się wspierać to od najgorszych sie wyzywacie,ja teź mam dość gdy wymaga się odemnie cudów bo cudem jest robić obroty gdy podstawowych artykułow brakuje i ile razy moźna tych klientów ściągać źe towar juź będzie.Nie chcę juź z gęby dupy robić a tego od nas wymagacie.Zabieram zabawki i idę do innej piaskownicy(pracy)

Gość gość
Ja właśnie tak zrobiłam, zabrałam zabawki i poszłam do innej piaskownicy(pracy) i nie żałuję swojej decyzji. Jeśli macie okazje na izmianę pracy, to nawet się nie zastanawiajcie tylko uciekajcie jak najszybciej sie da. Już nie muszę ściemniać klientów i tłumaczyć się przed nimi dlaczego nie ma tego ,czy tamtego- jaka ulga !!!!

Gość gość
witam a co z obiecanym socjalem należy się i co dalej----

Gość gość
Ten socjal to podobno na święta będzie :-)

Gość gość
Ale które i w który m roku?

Gość gość
Na świętego Dygdy to znaczy nigdy ;-)nie wierze im juź wcale ściem niają i nam oczy mydlą

Gość gość
kto jest teraz kierownikiem od IT? znowu macie braki w towarze? czego brakuje u was? ja mam caly sklep ipraktycznie wsystko jest, choc ostatnio przyszedlfacet i chcial kupic grzebien, a ja do niego ze nie ma:)

Gość gość
Grzebień pumeks jedzenie do dzieci,ale papierem toaletowym to ja cały sklep obsadze;-)

Gość gość
Dawajcie jakies newsy o Anetce P. :D co tam jak tam i czy czepia dalej sie o byle gowno ? :) i czy dalej jest takim falszywym babskiem ? Laski nie przejmujcie sie glupimi komentarzami, u mnie w sklepie nigdy utargow nie bylo i nie narzekalam bo mialam czad na fejsa czasem na porzadki :D towaru bylo w kit czasami cos kupilam jak fajna byla promocja :)

Gość gość
czy na wrzesień są przewidziane jakieś zamknięcia ?

Gość gość
Pewnie tak. Cała firmę mają zamknąć

Gość gość
Oj to epokowa umowa . fIRMA radka ps. posówacz-bawidamek podpisała kontrakt z bankrutem dayli . No to teraz będą przelewać z pustego w próżne. A gdzie radus posówacz produkuje te swoje kosmetyki ? W garażu u staruchy rozenek czy w swoim wynajmowanej klitce? Jeżeli reklama z radwańską była początkiem zamykania sklepów dayli to kosmetyki radusia-posówacza -bawidamka będą początkiem rozpoczęcia prac rozbiurkowych tej pseudodrogerii. W wy grube wariatki jeszcze się łudzicie że łysy raduś podniesie tą firmę z kolan . Na kolanach to raduś był obslugiwany ale jak był piękny - młody i bogaty a nie jak jest na utrzymaniu starych grubych bab. Pozdrowaienia i całuski WAriatka

Gość gość
nie trolluj babo forum bo twoj adres IP jet znamy i na pewno nie chcialabys aby radek majdan dostal komplet informacji o tym jak go publicznie szkalujesz bo moze jakies doniesienie zrobi na ciebie pozdrawiam i odpusc sobie

Gość gość
O tym ze raduś to bawidamek trąbia wszystkie madia w polsce oraz wypowiadają się różne gadające glowy w tv . O tym że przebywa na wszelakich zlotach wszelkiej maści pseudocelebrytów to pisza wszystkie brukowce . O tym że spedza wiecej czasu przed lustrem niz nad ksiązką to wypowiadał się sam . Tak że nie za bardzo kumam o co miała bym nbyć pskarżona ale ..proszę bardzo będę sławna i może raduś spojrzy na mnie z zaciekawieniem i może nawet da się pogłaskać po przeszczepach . Jedyny problem to te jego stare baby - no ale one stare ale jare a wy pracownice dayli staRe - grube i brzydkie Pozdrawiam i caluje Wariatka

Gość gość
twoj wybor:) IP juz mam

Gość gość
Możesz mnie pocałować w dupę . A moje ip możesz sobie wetknąć w krok . Ty się weź do roboty a nie pierdź przy komputerze . Za chwilkę będziesz beczała że premię ci zabrali , godzin dodali i klimatyzację wyłączyli a regionalna to jest parszywa dziwka. Ty pościeraj tłuste plamy ze swojej lady i weź się za mopa bo klienci buty sobie brudzą w twoim chlewie. Pozdrawiam i caluję Wariatka

Gość gość
Teraz trzeba bedzie sie mieć na baczności bo rusza program "KRYPTONIM SZEF"i regionalni i pan dyrektor będą pod przebraniem pracować na kasach:-P

Gość gość
Tak :-) Już to widzę :-)

Gość gość
regionalni nie potrafią nic sprzedać tylko rozkazują :P

Gość gość
Dobry pomysł a my ich rozliczymy z koszyka sugerowanej promocji,jeszcze niech dostaną taką wypłatę jak my i znowu wezmą udział w programie"SZTUKA PRZETRWANIA":-D

Gość gość
Posłuchajcie wariatki z dayli - nie podoba wam się ta robota , nie podaba ją wam się te wariatki regionalne , nie podabają się wam inni wariaci to po kiego zasmradzacie te sklepy i to forum a nie poszukacie sobie roboty odpowiadającej hRABIANKĄ z dayli. Pozdrawiam i całuję Wariatka