Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Gość gość
Hej, info potwierdzone Hebe wykupiło Dayli.... wszystkie lecą z roboty. Szukajcie pracy nowej szybko. Piszę, żeby ostrzec bo sama zostanę bez, byłam juz na rozmowie i zmykam do innej pracy

Gość gość
Tez slyszalam o tym, juz gdzies przebudowuja dayli na hebe i maja nowy personel te laski z dayli wywalili . jak dobrze pamietam to chyba we wroclawiu. Pozdrowienia 3majcie sie

Gość gość
Co wy znów za ploty siejecie???? U nas podpisali umowę z wynajmującym na okres 3 lat ( na dniach podpisali), po co by przedłużali jeśli mieliby sprzedać interes do Hebe????

Gość gość
Niby kto ci potwierdził ta informacje? Wrocław zamknęli to hebe się wprowadziło i tyle...

Gość gość
A wiecie kiedy dostaniemy te bony? Osoby które sa na wypowiedzeniu tez dostana?

Gość gość
My dostalysmy a Ty jeszcze nie?

Gość gość
kiedy dostałyście?? od regionalnego? czy pocztą?

Gość gość
jeszcze nikt nie dostal i napewno przyjda poczta. . .

Gość gość
Wrocław zamknięty? kiedy?

Gość gość
Kto ma dostać te bony z zakładowego funduszu świadczeń socjalnych? Jakie kwoty dla kogo i kiedy? Pytam bo jestem na chorobowym a moje dziewczyny podobno nic nie wiedza:/

Gość gość
Dziewczyny muszą wiedzieć bi pismo przyszło w wiadomości na wszystkie sklepy , bony mają być rozłożone na kilka , nie jednorazowo , kwoty duże łącznie od 1 tys do 2,4 tys jakoś tak a podatek z wypłaty mają ściągać

Gość gość
Dostała już któraś z was te bony?

Gość gość
Nie jeszcze żadna nie dostała, napisane jest we wrześniu to jeszcze mają czas więc się tak nie śpieszcie.

Gość gość
wroclaw nie odpowiada na telefony wiec tez juz zamkniety, tak samo jak dayli w galerii brodnica siec sie kurczy pomimo zapewnien wlascicieli ze beda przejmowac inne mniejsze sieci drogerii na slasku i na pomorzu w krakowie jakies lepsze obroty niz we wroclawiu?

Gość gość
Skomlecie jak mój ratlerek . Ciagłe miałczenie o bonach i innych prezentach . A powiedzcie mi wiedźmy jakie utargi kumulujecie w waszym syfie że bez przerwy gardłujesz o premiach ? Mój ratlerek jak szczeka do dostaje smyczą po d***e i idzie spać a wiedźmy śpią w pracy i drą mordę o dodatek do kity ketu. Jak powiedział klacyk - cyt bez pracy nie ma kity ketu / kołaczy Pozdrawiam i całuję Wariatka

Gość gość
ale ty jestes p*****lnieta dziewczyno...

Gość gość
Wyrażasz się jak przystało na niewolnika tyrającego w dayli . Mój ratlerek nie szczeka jak ty . Mój ratlerek potrafi się zachować jak przystalo na kulturalnego pieska a nie jak znerwicowana niewolnica-idiotka zbierająca trzcinę cukrową za wikt i opierunek w na plantacjach dayli . Pozdrawiam i całuje Wariatka

Gość gość
dla twojej wiadomosci wariatko ja juz tam od dluzszego czasu nie pracuje ;)

Gość gość
Apeluje do ratlerka jak i również Pan które już tu nie pracują o założenie własnego tematu na forum i tam proszę pisać swoje durne wypociny.

Gość gość
Wariatko od pieska....jestes zdrowo stuknięta ale to juz na pewno wiesz ...moze znajdź sobie zajecie...niekoniecznie w Dayli...i daj juz spokój bo to staje sie komiczne

Gość gość
Nie tyramy i nie jestesmy niewolnicami dlatego tez uważaj co piszesz.kazda z nas robi co do niej należy ja lubiłam swoja prace w dayli a to ze zamykają sklepy nie nasza wina kazda z nas stara sie jak może a tobie od nadmiaru pieniędzy pierdzieli się w chorej glowie chyba

Gość gość
a gdzie zamkneli ostatnio?

pogarszanie sie warunkow pracy przy rosnacym bezrobociu - prosze o pomoc witam i bardzo prosze o pomoc odnosnie ankiety potrzebnej do pracy magisterskiej. ankieta dotyczy pogarszania sie warunkow pracy (mobbing, ignorowanie praw pracowniczych, praca ponad sily, umowy smieciowe itd.) wraz ze wzrostem poziomu bezrobocia. chodzi o wykazanie faktu, ze im wieksza stopa bezrobocia, tym bardziej pracodawcy pozwalaja sobie na wyzysk i gorsze traktowanie pracownikow. ankieta dotyczy lat 2008-2013 i o wypelnianie bardzo prosze osoby, ktore pracowaly w tych latach (niekoniecznie caly czas oczywiscie). z gory bardzo dziekuje za pomoc. http://ankiety.interaktywnie.com/ankieta/55d4981c73331/

Gość gość
chwilunia, to za 1500 zeta mam zrobic zakupy w drogerii w ktorej pracuje??? to co wykupie caly regal spa albo szamponow i co z tym zrobie? na rynek i sprzedac? i jeszcze vat mi z pensji odciagna, a nie mozna bylo jak inne firmy dac bonów do spozywki? no tak ale to jest dayli, tego nie ogarniesz

Gość gość
Jak nie chcesz bonów to rozdaj koleżankom zapewne się ucieszą...

Gość gość
Co to za firma gdzie nie ma zwrotów lub możliwości wymiany towaru , porażka

Gość gość
Ciesz się że w ogóle coś dostaniesz:-) oby te bony były długo ważne bo sory ale za taka kwotę jeszcze nigdy na raz nie zrobiłam zakupów hehe:-P

Gość gość
A mój ratlerek hał , hał ..... hał , hał i się śmieje jak dayli kiwa niewolników. Pozdrawiam i całuję Wariatka

Gość gość
Wroclaw zamkniety. Macie info gdzie jezzcze zamkna sklepy?

Gość gość
Dobz że mój tatlerek mieszka ze swoją panią w małym przytulnym mieszkanku . Nie jest narażony na stres -jak niewolnicy pracujący w dayli że w każdej chwili mogą zamknać kolejną psią budę . Pozdrawiam i całuję Wariatka